Algselt postitas in-the-stone
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rahvaliiga
Collapse
X
-
JustAlgselt postitas rainer44 Vaata postitustkas mõlemad mängud tabiveres?
tänan tähele panemast
mõlemad mängud on tabivere staadionil!
Kommentaar
-
Kuidas sa EJL-ga ühendust said?Algselt postitas in-the-stone Vaata postitusttabivere peab see nädal ka kaks mängu järjest
kolmapäeval tabivere vs fauna Kell 19:00
ja neljapäevalö tabivere vs EJL Kell 18:00
Kommentaar
-
Juhuslikult olin mängulAlgselt postitas Martin112 Vaata postitustKuidas sa EJL-ga ühendust said?
Kommentaar
-
Ma usun et see pole nii tähtis ja protokollilt loeb EJL ise ka välja kes oliAlgselt postitas Mourinho Vaata postitustKuhu tuleb teatada täpsemalt, kes rahvaliiga mängu kohtunikuks on?
muidu ejl ants juhvetile äkki?
Kommentaar
-
olen kahele meilile kirja saatnud.. aga vastust pole saanud...:SAlgselt postitas in-the-stone Vaata postitustJuhuslikult olin mängul
Kommentaar
-
ei saanud aru praegu kelelle sa meilid oled saatnud? klubi esindajatele?Algselt postitas Martin112 Vaata postitustolen kahele meilile kirja saatnud.. aga vastust pole saanud...:S
Kommentaar
-
See on õige juttAlgselt postitas xewex Vaata postitust2.06 mäng tabivere järelkasvukoondisega, igatahes nii jalgpalli liidu lehel kirjas.
Tabivere staadionil.
Felixis mängin ise.
ja fauna ja tabivere mäng jäi 2:16
poolaeg 0:10
Kommentaar
-
jep, ants peaks olema esindaja.. temalt ootan vastust juba nädal.. ja eile saatsin mihklile... ka temalt vastust ei saa.Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustei saanud aru praegu kelelle sa meilid oled saatnud? klubi esindajatele?
Kommentaar
-
fauna väravad lõid naised?Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustSee on õige jutt
ja fauna ja tabivere mäng jäi 2:16
poolaeg 0:10
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar