Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

HÜJK EMMASTE

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'HÜJK EMMASTE\'

Nimeta lihtsalt ei taha igasuguseid suvalisi vendi,kes endast liiga heal arvamusel on!Kahju,et sulle pettumuse valmistasin
    2002 FC EBS Team
    2003 FC Nimeta
    2004 FC Nimeta
    2005 FC Nimeta
    2006 Tallinn United FC
    2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Originally posted by meier11

Originally posted by thierry

Brasco on vähemalt jalgapalliväljakul küll 1 mõttetu mees... ja see pole alusetu jutt, sest ise olen ju näinud ikkagi.
      Nojah, Brasco on nagu taon, aga kui so oled see, kes ma arvan et sa oled, siis ma ei saa aru miks sa yldse siin kellegi teise mänguoskuseid kritiseerima hakkad? Võibolla sellepärast, et sul endal neid pole, kuid kes teab.
      jah... mina võix ikka olla see kes olen.... ja meier raibe... sa võixid oma kotid ka platsile vedada... sa ju ei mängi paxule...
      õnn soosib nõrgemaid

Kommentaar

Kled, ma mängingi, aga ma ei viici mingite dibladega yhes satsis olla, kui nad seal veel mängivad. Ning olen oma kodu leidnud- FC Nimeta. Siin kõik normaalsed sõbrad ning ei ole mingit mõttetut värki. Seda ka, et ei viici enam hakata 2 või 3 liiga tasemel trenni tegema, sest parem õpin, ning käin kuskil õllemansas. Lootust mul eriti pole jalgpallurina nutsu hakata saama ning seega mängin seda nyydsest oma lõbuks ( ennem mängisin ka oma lõbuks, kui siis oli asi professionaalsem). Ning varsti ylikool ning jalgpall hakkab yha väiksemat rolli mängima, kuigi olen kindel, et seda kunagi ei unusta. BTW- kuidas see kilunägu diblanässakas ka elab, sõidab ikka kõigile kossi ?

Soovin teile kõike paremat ning tahtsin ka seda veel teada, et mängite uuest hooajast ikka sama nimega ?
        kelle duubel olete?
        mis on teie duubel?

Hoidke kõva, need kellel lootust on
        Võta ette ja löö ära- ära ainult mölise !!!

Kommentaar

Kled, ma mängingi, aga ma ei viici mingite dibladega yhes satsis olla, kui nad seal veel mängivad. Ning olen oma kodu leidnud- FC Nimeta. Siin kõik normaalsed sõbrad ning ei ole mingit mõttetut värki. Seda ka, et ei viici enam hakata 2 või 3 liiga tasemel trenni tegema, sest parem õpin, ning käin kuskil õllemansas. Lootust mul eriti pole jalgpallurina nutsu hakata saama ning seega mängin seda nyydsest oma lõbuks ( ennem mängisin ka oma lõbuks, kui siis oli asi professionaalsem). Ning varsti ylikool ning jalgpall hakkab yha väiksemat rolli mängima, kuigi olen kindel, et seda kunagi ei unusta. BTW- kuidas see kilunägu diblanässakas ka elab, sõidab ikka kõigile kossi ?

Soovin teile kõike paremat ning tahtsin ka seda veel teada, et mängite uuest hooajast ikka sama nimega ?
          kelle duubel olete?
          mis on teie duubel?

Hoidke kõva, need kellel lootust on
          Võta ette ja löö ära- ära ainult mölise !!!

Kommentaar

BTW- kuidas see kilunägu diblanässakas ka elab, sõidab ikka kõigile kossi ?

Ikka närvitseb, rabeleb ja viriseb

JK Tallinna Kalev Meistriliigasse!!

Kommentaar

Originally posted by Mõm17

BTW- kuidas see kilunägu diblanässakas ka elab, sõidab ikka kõigile kossi ?

Ikka närvitseb, rabeleb ja viriseb

:
              Mida te virisete, vaadake mis te ise platsi peal teete. Vaata õigepealt enda nägu üle,siis hakka alles kommenteerima midagi!
              Kärdla LM väravavaht/keskkaitse nr.30

Kommentaar

Brasco ära võta liiga palju sõna eriti seal kus peaksin suu kinni hoidma!

Kommentaar

Kommentaar

Originally posted by eerik999

Üpriski arusaamatu lause IMHO.

Kommentaar

Meier11 tundub asjalik mõistusega kutt olevat
                      Go Gunners!!

Kommentaar

Originally posted by eerik999

siis hoia seal suu kinni
                        õnn soosib nõrgemaid

Kommentaar

MIllised on olnud klubi muutused, kes kuhu on läinud ja kes on HÜJK EMMASTE-sse jäänud, või on kõik FC Kuressaarde saadetud

Kommentaar

no emmastees tuleb küll põlvkondade vahetus...
                            emmaste alustab järgmine hooaeg siis mc tallinna asemel esiliigas,treeneriks hakkab zaur ja kõik endised emmaste pallurid saadetakse minema lellesse vist...emmastest saab siis valga paasklubi ja tervisest flora oma... tervise treener on järgmine hooaeg ivo lehtmets..tervise koosseis jääb enamvähem samaks ja emmastesse lähevad põhiliselt 86 ja 85 mängijad...

Kommentaar

Originally posted by cyberc

emmastest saab siis valga paasklubi ja tervisest flora oma...
                              paasklubi? Mingi uus nähtus siin issanda loomaaias?

Kommentaar

nojah suured uudised.....mix selelst sloleht ei kirjuta:P

Kommentaar

Working...
                                X