Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Härrad otsivad trenni Tallinnas (4nda liiga tase)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Härrad otsivad trenni Tallinnas (4nda liiga tase)

Tere!

Kaks spordihuvilist härrat otsivad jalkatrenni variante Tallinnas(soovitavalt Kristiine-Mustamäe-Kesklinn piirkond)
    Ise olen 21 ja sõber 24. Sõber on olnud kõva vehkleja ja väga hea füüsilise vormiga, enda vormil pole ka viga, ise olen teinud lapsepõlvest saati hobikorrus kõike sportmänge, jalgpallis tunnen, et olen veits parem kui teistes alades. Täpsemalt otsiks 4nda liiga tasemel trenni, mis peaks sobima ideaalselt (olen 4nda liiga vendadega koos mängimas käinud aega ajalt). Aga tahaks leida stabiilsemat trennivarianti 2x nädalas. Ilmselt selle jaoks siis oleks vaja kuhugi klubisse astuda? Kas keegi otsib enda satsi lisa?

Algselt postitas Mozart Vaata postitust
    Tere!

Kaks spordihuvilist härrat otsivad jalkatrenni variante Tallinnas(soovitavalt Kristiine-Mustamäe-Kesklinn piirkond)
    Ise olen 21 ja sõber 24. Sõber on olnud kõva vehkleja ja väga hea füüsilise vormiga, enda vormil pole ka viga, ise olen teinud lapsepõlvest saati hobikorrus kõike sportmänge, jalgpallis tunnen, et olen veits parem kui teistes alades. Täpsemalt otsiks 4nda liiga tasemel trenni, mis peaks sobima ideaalselt (olen 4nda liiga vendadega koos mängimas käinud aega ajalt). Aga tahaks leida stabiilsemat trennivarianti 2x nädalas. Ilmselt selle jaoks siis oleks vaja kuhugi klubisse astuda? Kas keegi otsib enda satsi lisa?
    JK Piraajasse julgelt

Kommentaar

Trenni?

Tegelikult sama mure. Otsiks trenni võimalust Tallinnas 1-3 korda nädalas (tööpäevadel). Nõus ka mingi summa kuus välja käima. Ise 20 aastane tudeng ja pallin teise liiga tagumises otsas ehk et täiesti tavaline puujalg, ei midagi erilist. Äkki on kellegil midagi pakkuda , võib siia vastata või kui ei taha siis e-mail ka olemas: alajo@hot.ee

Jään ootele.

Kommentaar

Algselt postitas lupard Vaata postitust
        Nõus ka mingi summa kuus välja käima.
        Kas on ka mõni muu võimalus?

Kommentaar

Absoluudil neljapäeviti kell 18:30 Tallinna Ühisgümnaasiumil treeningud. Hädasti oleks mängijaid vaja!

Kommentaar

Algselt postitas absoluut Vaata postitust
            Absoluudil neljapäeviti kell 18:30 Tallinna Ühisgümnaasiumil treeningud. Hädasti oleks mängijaid vaja!
            Palju see lõbu maksab? Muidu asukoht suht ideaalne, võibolla isegi huvitatud.

Kommentaar

Täitsa tavaline trenn ei lähe küll miskit maksma

Kommentaar

Tänud tagasiside eest=) Lähme esialgu FC Hell Hunt treeningut kaema. Vaatame kuidas seal on.
                to Andre: JK Piraajas on mul isegi üks sõber minuteada:P Tänud pakkumast. Mis aegadel teil trennid on ja kus? Ma vist ühte Piraaja mängu käisin A le Coq areena treeningväljakul vaatamas. Kas seal ka trennid?

Kommentaar

Vabandan, et eraldi teema olen tellinud Just avastasin, et see kohe esimeste topikute seas. Pole ammu kuskil foorumis möllanud...

Kommentaar

Algselt postitas Mozart Vaata postitust
                    Tänud tagasiside eest=) Lähme esialgu FC Hell Hunt treeningut kaema. Vaatame kuidas seal on.
                    to Andre: JK Piraajas on mul isegi üks sõber minuteada:P Tänud pakkumast. Mis aegadel teil trennid on ja kus? Ma vist ühte Piraaja mängu käisin A le Coq areena treeningväljakul vaatamas. Kas seal ka trennid?
                    Jah JK Piraaja teeb trenni A le coqil ning trennid toimuvad seal samas esmaspäev , teisipäev, neljapäev, 18.30

Kommentaar

Algselt postitas Andre93 Vaata postitust
                      Jah JK Piraaja teeb trenni A le coqil ning trennid toimuvad seal samas esmaspäev , teisipäev, neljapäev, 18.30
                      Kas võiksin teiega liituda mõnikord?
                      Elan 300 meetrit lahedal ja tahaksin trenni uuesti alustama.
                      Loobusin Soccernet (IV.N) ja hetkel ei otsi klubi aga lihtsalt trenni teha kodu lahedal. Ei tuleks 3 korda, ja kui talveajal jatkate kindlasti ei tule (liiga külm!).

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                        ...Ei tuleks 3 korda, ja kui talveajal jatkate kindlasti ei tule (liiga külm!).
                        Mingi eriline koomik oled?

Kommentaar

Ei ole koomik, lihtsalt tüübi kodumaa kliima on palju soem ning see ei ole nii lihtne teema, et lähed mitutuhat km põhja poole ja hakkad talvel jalkat mängima.

Ise sai mõned aastad tagasi Prantsusmaal ühe itaallasega vesteldud, kes talvel kolmeks kuuks Itaaliast ära soojemale maale läks, et soojem oleks

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                            Kas võiksin teiega liituda mõnikord?
                            Elan 300 meetrit lahedal ja tahaksin trenni uuesti alustama.
                            Loobusin Soccernet (IV.N) ja hetkel ei otsi klubi aga lihtsalt trenni teha kodu lahedal. Ei tuleks 3 korda, ja kui talveajal jatkate kindlasti ei tule (liiga külm!).
                            Võta ühendust Ilmariga
                            ilmar@lap.ttu.ee

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                              Ei ole koomik, lihtsalt tüübi kodumaa kliima on palju soem ning see ei ole nii lihtne teema, et lähed mitutuhat km põhja poole ja hakkad talvel jalkat mängima.

Ise sai mõned aastad tagasi Prantsusmaal ühe itaallasega vesteldud, kes talvel kolmeks kuuks Itaaliast ära soojemale maale läks, et soojem oleks
                              Täpselt aga...dnb: ma olen 3 aastat järiekorras talvel trennitud (igasuguse temperaaturiga, lumiga ka!) aga põlvedele ei meeldi, siis pean puhkama talvel
                              Ei saa õelda et pole proovinud, aga pole minu asja eriti

Kommentaar

Working...
                              X