Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Infonet Tallinn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tõmmu poisi esitusest lahuta maha tubli ports näitlejameisterlikkust, Janiion. Kogu muusika. Kolm minutit hiljem oli seesama surev must luik platsil tagasi ja kepsutas nagu muiste. Küll aga tundus, et teie arstile oleks arsti vaja olnud, väljaku otsast keskjoonele jooks kippus hingenatukest välja võtma

Infonetile tänase mängu eest kõrge viis. Flora kaitse kohutav päev kombineerituna hagijatena iga palli kallal olevate mustadega ei teinud meie elu täna kergeks. Väärisite viiki, sada protsenti - ei hakka isegi otsima vabandusi sellest, et teisel poolajal ei saanud te väravalöökigi kirja või et Flora kümnest pealelöögist oleks võinud vähemalt üks tee teie lapseohtu kipri selja taha leida. Nii ei läinud, teenisite ausa viigpunkti ja müts maha teie ees seetõttu. Aga jalad maa peal on mõistlik elamise viis, sõbrad, nii tuleviku mõttes...

Kommentaar

Anna<->Karina subs

Kahju, et Anna ära läks. See ei ole kuidagi seotud mingisuguste Infoneti probleemidega.
      Anna tahab realiseerida oma potentsiaali ning tunneb, et tahab enda elus midagi muuta.
      Neiu on vaieldamatult andekas, seega saan soovida vaid edu!

Samuti soovin teile tutvustada meie uut pressiesindajat - nimeks tal Karina (karinam).

Loodan, et aitate tal kohaneda.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
        Tõmmu poisi esitusest lahuta maha tubli ports näitlejameisterlikkust, Janiion. Kogu muusika. Kolm minutit hiljem oli seesama surev must luik platsil tagasi ja kepsutas nagu muiste. Küll aga tundus, et teie arstile oleks arsti vaja olnud, väljaku otsast keskjoonele jooks kippus hingenatukest välja võtma

... Aga jalad maa peal on mõistlik elamise viis, sõbrad, nii tuleviku mõttes...
        Pihta ta sai korralikult, aga endalgi tekib tunne, et asi ei ole ju hull, kui ta minutid hiljem kanderaamilt püsti kargab ning tagasi platsile jookseb. Sellistel hetkedel on mul hea meel, et inimene on täie tervise juures, mitte ma ei hakka sõimama, et &#%%& sa näitlejad, &%¤ küll. Olles mängu sees, ma ei ole 100 prossa objektiivne- ükski fänn ei ole. Teisest küljest, kurat seda teab, mis selle kõhna poisiga toimub. Ma ei salga üldse, et Manuchole meeldib olukordi üle dramatiseerida. Õnneks on seis võrreldes eelmise hooaja algusega tublisti paranenud. Vahest oli endal ka juba piinlik.

Arst on meil maailma parim arst. Teda me vabatahtlikult välja ei vaheta. Nimelt ei ole ta tavaline arst. Ta on ka teine treener ja nõuandja. Kui midagi on platsil valesti, pistab kohe pingi pealt sajatama. Selliseid arste palju ei ole.

Jalgadest maa peal. Noh, ma ei tea küll, mida klubi pead täna mõtlevad, aga mina läksin eile staadionilt ära tundega, et nüüd võime kõik ülejäänud mängud 0:3 lutti saada.
        Reaalsus on aga täpselt selline nagu ta oli ka enne mängu Floraga. Kõiki mänge minnakse mängima punktide peale. Kohad 5-10 on reaalselt mängitavad, kohad 1-4 on hea õnne korral võimalikud lõpetada positiivse tulemusega, aga seda ei juhtu ilmselt rohkem kui paar korda hooaja jooksul.
        Aga põhiline on see, et mängu tulemus ise on ju suhteline väärtus. Kui Frolov oleks lõpus ikkagi ära löönud karistuslöögist, oleks mängu üle täpselt samasugust headmeelt pidanud tundma. Ei oleks tundnud, aga OLEKS pidanud... kui te kätshite mu drifti:

Kommentaar

Tervitused Karinale. Sa ei tea veel, mis sind ees ootab, aga olen kindel, et saad suurepäraselt hakkama.
          Kõikvõimalike küsimustega pöördu minu poole. Ma ei tea küll midagi pressiga suhtlemisest, küll aga tean ma, mis jalaga sooritab Igonen väljalööke.
          Palju edu ja tere tulemast!

Kommentaar

Algselt postitas janiion Vaata postitust
            Tervitused Karinale. Sa ei tea veel, mis sind ees ootab, aga olen kindel, et saad suurepäraselt hakkama.
            Kõikvõimalike küsimustega pöördu minu poole. Ma ei tea küll midagi pressiga suhtlemisest, küll aga tean ma, mis jalaga sooritab Igonen väljalööke.
            Palju edu ja tere tulemast!
            Tänan suuresti selle sooja vastuvõtu eest - ootan pingsalt koostööd nii Sinu kui ka ülejäänud foorumiperega!

Kommentaar

Edastan Soccerneti Läbuosakonna ja Jututoa poolt ka tervitused. Teretulemast pardale Karina!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                Edastan Soccerneti Läbuosakonna ja Jututoa poolt ka tervitused. Teretulemast pardale Karina!
                Suured tänud - puhas rõõm on siin olla!

Kommentaar

Anna, kes oli siin eelkõige enda seisukohti ja arvamusi edastamas, võiks seda ju ka peale uutele jahimaadele siirdumist teha..

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                    Anna, kes oli siin eelkõige enda seisukohti ja arvamusi edastamas, võiks seda ju ka peale uutele jahimaadele siirdumist teha..
                    Jah, mõtlesin seda isegi aga nüüd, olles asjast paar nädalat eemal olnud, saan aru, et minu arvamused siin enam ei ole jalgpalliteemalised. Kui õige hästi järele mõelda, siis pole nad ju kunagi eriliselt jalgpalliga seotud olnudki- ma edastasin kas juhatuse infot, oma nägemust klubis toimuvast, aga kõige tihedamini tegelikult mingit oma elulist filosoofiat üldiselt. Minu uued jahimaad juhatavad mind suuresti läbi sisemuse välisesse ning ma olen juba praktilisest nii eemal oma vaadete ja uskumustega, et ma ei saa toota siin mingit kvaliteetset arutelu jalgpalli teemal. Kõik, kes mingil põhjusel vähegi tunnevad vajadust minu mingite sõnavõttude järgi on oodatud mulle isiklikult kirjutama, joonistama, helistama, tantsima või laulma.

Ja võin nüüd rahus öelda, et see on mu viimane postitus! Teie olulisus on mulle hindamatu- te ei pruugi seda teada, aga olete mulle väga palju minu kohta õpetanud. Mingil põhjusel toon välja eraldi tänusõnad levkoile, piksenoolele, kesale, Jasperile, Mõnuagendile, Markofkinile, Andresele, Hofnarile, Myrglile, Stokile, Diftongile, fittile, Tofoale, Mazzile, Martinile, Ballackile, Nahkpeale ja kui ma selle ära postitan, siis raudselt tahaks ma veel kedagi eraldi välja tuua, aga kui korraga rohkem meelde ei tulnud, siis ju praegu peab nii olema. Aitäh! Näeme
                    “I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne

Kommentaar

Algselt postitas AnnaS Vaata postitust
                      Jah, mõtlesin seda isegi aga nüüd, olles asjast paar nädalat eemal olnud, saan aru, et minu arvamused siin enam ei ole jalgpalliteemalised. Kui õige hästi järele mõelda, siis pole nad ju kunagi eriliselt jalgpalliga seotud olnudki- ma edastasin kas juhatuse infot, oma nägemust klubis toimuvast, aga kõige tihedamini tegelikult mingit oma elulist filosoofiat üldiselt. Minu uued jahimaad juhatavad mind suuresti läbi sisemuse välisesse ning ma olen juba praktilisest nii eemal oma vaadete ja uskumustega, et ma ei saa toota siin mingit kvaliteetset arutelu jalgpalli teemal. Kõik, kes mingil põhjusel vähegi tunnevad vajadust minu mingite sõnavõttude järgi on oodatud mulle isiklikult kirjutama, joonistama, helistama, tantsima või laulma.
                      Suurem osa foorumlastest ei suuda siin foorumis mingit kvaliteetset arutelu jalgpalli teemal viljeleda. Sellest pole midagi. Peaasi, et ise äge inimene oled ja muust elust-filosoofiast jagada-kirjutada tahad-raatsid. Selles mõttes on kindlasti kahju, et üks huvitav persoon foorumist lahkub. Reconsider.

Edu sulle, kus iganes sul seda nüüd rohkem tarvis!

Karinale aga minugi poolt - tere tulemast!
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Veits ülepakutud asi kogu see värk minu meelest.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                          Veits ülepakutud asi kogu see värk minu meelest.
                          Kevad pakitseb südames, mis teha.
                          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                            Mis uudise või asja ma maha olen maganud?

Kommentaar

Algselt postitas lazy Vaata postitust
                              Kahju, et Anna ära läks. See ei ole kuidagi seotud mingisuguste Infoneti probleemidega.
                              Anna tahab realiseerida oma potentsiaali ning tunneb, et tahab enda elus midagi muuta.
                              Neiu on vaieldamatult andekas, seega saan soovida vaid edu!

Samuti soovin teile tutvustada meie uut pressiesindajat - nimeks tal Karina (karinam).

Loodan, et aitate tal kohaneda.
                              Algselt postitas ballack Vaata postitust
                              Mis uudise või asja ma maha olen maganud?
                              Ilmselt selle.
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Selles mõttes ei ole AnnaS kadumises midagi erakordset. Julgen väita, et suurem enamus naisfännidest, kes ühtäkki tekivad, sama ühtäkki ka staadionilt ja foorumist kaovad. 2 aastat ongi julmalt üldistades naiste puhul selline aeg, mis suudetakse fänn olla, et siis leida tee sisemusest välimusse. Eesmärgid saavutatakse ning vaated ja uskumused muutuvad. Paljudel vahetub kutt, tuleb hakata fännama Kalev/Cramot vms. Või ei jää spordi jaoks üldse aega. A pole hullu, noori naisfänne sirgub muudkui juurde, et siis kaduda aasta-kahe-kolme pärast.

Karinale pikka-pikka fänniiga, vaateid ja uskumusi soovides
                                Piksenool
                                Algselt postitas alehis
                                "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                                Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Working...
                                X