Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Pokkeriprod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
    juba olete liigas esimeses pooles
    Njah, kui kontekstist välja rebida, siis võib eelmisest postist tõepoolest selline mulje jääda, kui aga lauset tervikuna lugeda, siis siiski mitte. Enda arust kirjutasin suht üheselt, et eesmärgid on liiga esimene pool või isegi kõrgem. Arvestades meie mängijate taset ei ole selles midagi võimatut. Peame ainult enda treeninguid veelgi eesmärgipärasemalt kasutama.

Kommentaar

Küll maapeale tagasi tulete
      Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Kas just kontekstist välja rebituna, aga kommenteerin siiski toda julget lauset:"Arvestades meie mängijate taset ei ole selles midagi võimatut."

Olen samuti siin lugenud, et poistel kõvad eesmärgid ja nii edasi. Kogu austuse, heasoovlikkuse ja edu soovimise juures soovitan ka realistiks jääda. Täna on nii, et neljandas liigas ei mängi üheski piirkonnas enam ammu kotipoiste võistkondi. Kui üldse, siis võib neid leida ehk rahva-,maakonna-, või amatöörliigadest, kes tõesti õlle, seltskonna ja fun'i pärast lükkavad. Kõikides liigades Eesti meistrivõistluste tasemel on aeg edasi läinud, iga võistkond teeb aastaringselt trenni, liigutatakse vabal ajal himuga, individuaalselt ja kambakesi. Luuseriteks on raske kedagi nimetada. Isegi tagaotsa satsidel on treenerid ja kogemustega mängijad, tase on ühtlane ja võiks öelda-päris hea. Olen kohanud kõrgemate liigade mängijaid pealt vaatamas, kes tunnustavad, et päris hästi jaksatakse mängida.

Esialgu võtke endile eesmärk, et kõik, mis viimasest kohast eespool, on super hea. Siis saab maitse suhu ja kukkumine pole nii valus. Kotkad, see vutt, see on elustiil, kevadest sügiseni eriti! Küll näete ja kogete. Mul on madalamate liigade kogemusi 13 aastat, ma ei tea Teie taset, aga ilma vutitaustaga inimesteta läheb üliraskeks, elu on näidanud, et isegi nendega koos võib lagunemine tulla. Kogu respect'i juures: ärge jumala eest ALAHINNAKE vastast, kel erinevalt Teist juba jagub kogemusi! Sest SEDA Su väljahõigatud lause kõige naturaalsemal kujul just tähendab. Paljud asjad võivad tulla üllatusena, kasvõi see kui palju tegelikult aega, raha, tahtmist jne. selle asja alla kinni läheb. Tööd ja orgunni tuleb kõvasti, see on meeldiv, kui koguaeg hamba peale ei saa. Aga tõepoolest, üllatage positiivselt ja andke kuuma! Tooge üks hea võistkond kaardile! Kõike paremat ja jõudu!
        Kapten Trumm

Kommentaar

Tore, et tuuakse maapeale enne liigamänge Eks jah, meilgi on liiga kogemusega ja ka kõrgemate liigade kogemusega mängijaid omajagu, mina sealhulgas, ja konkurents praegu on ka tugev, kas aga kvantiteet ka kvaliteediks õnnestub pöörata on muidugi teine küsimus. Samuti teeme hetkel 2 korda ja edaspidi 3 korda nädalas trenni. Nii et päris tühja koha pealt ei olnud eesmärgid võetud. Nüüd aga võtame enda sihte realistlikumalt küll.

Tänud edu soovimise eest ja edu kõigile, kes meile vastu satuvad!

Kommentaar

jah edu ette ja taha. Teinekord mis veelgi tähtsam, peab olema olemas see juhtoinas, kes põhimõtteliselt käseb, poob ja laseb. Muidugi mõistuse piirides. Aga jah südasuvel, eriti peale vaheaega võib juhutuda, et osad mehed on "ära" ja tuleb säilitada tugevat närvi ja vahvat tahet, et asi vastu taevast ei lendaks ja hooaja lõppedes mõrudat mekki suhu ei jääks. Esimesel aastal ei olegi erilist mõtet eraldi eesmärgiks võtta midagi sportliku laadi, pigem organisatoorne/organisatsiooniline pool, sest kui teis on piisavalt kvaliteeti, siis edasi pääsete niiehknaa.

Kommentaar

Igati positiivne on lugeda, et tekkimas on uus võistkond, kes ei pelga välja öelda oma eesmärke. Tõsi, esimesel hooajal on raske esimeste kohtade eest võidelda, kuid mitte võimatu. Ha Serv sai sellega hakkama, kuid jah, see oli Ha Serv. Tegelikult tekkis endalgi soov meeskonnaga liituda, arvestades minu pisikest pokkeripisikut ja nähes, et otsite veel NORMAALSET (eeldan, et hooaeg 3. ja pool 2. liigas mänginud on normaalne) väravavahti, aga ilmselt ei saaks vist trennides nii tihti käia, kui sooviks ja poollõdvaga asju teha on vastumeelt. Kahju. Vähemalt on tegu aga meeskonnaga, kelle mänge kindlasti vabal ajal piilumas käia, vähemalt esialgu, et võistkonnast korralik pilt saada. Egas midagi, edu

Kommentaar

Kuuldes mõni päev tagasi, et mõni madalamate liigade sats on endale palganud 2 või 3 treenerit juba ning teevad trenni tõesti tipp tasemel treening kava järgi ehk asi kipub juba jalgpalli moodi minema siin Eestis. Noor põlvkond tuleb küll peale aga sellised VANAMEISTRID nagu Raivo ja Rafik Trummi tiimis on parajalt kõvad pähklid isegi kõrgemal tasemel mängijatele, mis siis veel rääkida suht kogenematutest noortest (Pokkeriprod) kellele nad teevad ühtesi ja samu trikke mida alati Aga "vanakeste" trikkide õnge minnakse ka jätkuvalt.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                  Kuuldes mõni päev tagasi, et mõni madalamate liigade sats on endale palganud 2 või 3 treenerit juba ning teevad trenni tõesti tipp tasemel treening kava järgi ehk asi kipub juba jalgpalli moodi minema siin Eestis. Noor põlvkond tuleb küll peale aga sellised VANAMEISTRID nagu Raivo ja Rafik Trummi tiimis on parajalt kõvad pähklid isegi kõrgemal tasemel mängijatele, mis siis veel rääkida suht kogenematutest noortest (Pokkeriprod) kellele nad teevad ühtesi ja samu trikke mida alati Aga "vanakeste" trikkide õnge minnakse ka jätkuvalt.
                  Koomik!
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Koomik!
                    Koomik???

Kus siin nali oli?
                    Nähes kuidas Rafik nii mõningale noorele kutile see hooaeg väljakul ära tegi pole siin naerda midagi.
                    See kui mõni madalamateliigade tiim võtab endale peatreeneri kõrvale abilise, väravavahtide treeneri, kes abiks käib, fitnessi treeneri, et füüsilist teha enne hooaeg on ainult muljetavaldav, et keegi viitsib ja soovib asja tõsisemalt teha kui enamus teevad. Rein, ma ei räägi hetkel Kalju III-st Vaid mõnest teisest satsist.

Kommentaar

Koomik???

Kus siin nali oli?
                      Nähes kuidas Rafik nii mõningale noorele kutile see hooaeg väljakul ära tegi pole siin naerda midagi.
                      See kui mõni madalamateliigade tiim võtab endale peatreeneri kõrvale abilise, väravavahtide treeneri, kes abiks käib, fitnessi treeneri, et füüsilist teha enne hooaeg on ainult muljetavaldav, et keegi viitsib ja soovib asja tõsisemalt teha kui enamus teevad. Rein, ma ei räägi hetkel Kalju III-st Vaid mõnest teisest satsist.
                      Kuuldes mõni päev tagasi, et mõni madalamate liigade sats on endale palganud 2 või 3 treenerit juba ning teevad trenni tõesti tipptasemel treeningkava järgi ehk asi kipub juba jalgpalli moodi minema siin Eestis.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

mõni madalamate liigade sats on endale palganud 2 või 3 treenerit
                        Ma kinnitan teile, meid ei ole mingit mõtet süüdistada kolme treeneri olemasolus, veelgi vähem ühe. Ja isegi mitte nulli. See ühe ja nulli vahel asuv treener (mina) julgeb vaevalt anda võistkonnale veste enne trenni algust.

Kommentaar

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                          Ma kinnitan teile, meid ei ole mingit mõtet süüdistada kolme treeneri olemasolus, veelgi vähem ühe. Ja isegi mitte nulli. See ühe ja nulli vahel asuv treener (mina) julgeb vaevalt anda võistkonnale veste enne trenni algust.
                          ju on jutt TLÜ-FCF-st

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            ju on jutt TLÜ-FCF-st
                            Ei kinnita ega lükka ümber. Meeskonna nime mina ei avalikusta, sest las näitavad ise väljakul, mis vormis nad on

Kommentaar

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                              hehehee, miks peaks kedagi üldse treenerite olemasolus süüdistama?
                              Algselt postitas JT8055
                              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Miks peab laupäeva hommikul kell 6.38 tehtud postitusest pointi otsima?

Kommentaar

Working...
                                X