Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Pokkeriprod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pole hullu, asi selge. Meil seal edaspidi Olympicuga kahasse ajad. Vaatame, äkki talv ikka taandub ükskord ja saab millalgi hoopis Hiiul väljas teha. Seniks parimat.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Panen siia kah meie tänase tulemuse. FC Soccernet 11-0 FC Pokkeriprod

Ei ole mõtet ainult häid tulemusi näidata. Tuleb kaotusele julgelt näkku vaadata, vead enne hooaja algust ära teha ja neist õppida ja seda eesmärki täitis meie tänane mäng päris hästi. Kindlasti tuli see mäng kasuks meile, ei tea küll, kui palju Soccernetile. Pikem kommentaar mängule siin: http://www.facebook.com/note.php?sav...84057441604698

Üldiselt jah, oleme enda algselt liiga julge eesmärgi liiga esimeses pooles lõpetada maha matnud, nüüd on eesmärk meeskond õlitatult käima saada, et meist kellelegi lihtsat vastast ei oleks ja kindlasti iga mänguga õppida ja järjest paremini esineda. Usun, et nii tulevad pika peale ka tulemused.

Kommentaar

Soccerneti eest mängisid vennad kes plaanivad ka liigat meie eest mängida. Seega see 3 liiga jutt on jama. See, et mõnel vennal on esi, teise või kolmanda liiga kogemus ei mängi rolli. Ei ole mõtet kaotusele vabandusi otsida.
        Sellise mänguga saate küll liigas kõigi käest korralikult kotid taha. Tehke trenni ja küll siis ka mängupilt paraneb. Ja audiviskeid harjutage ka. Enamus teil seda õigesti teha ei oska.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ei mõelnudki vabandusi otsida ja on täiesti selge, et sellise mänguga saame kõigilt kotid taha Sellisel juhul oli lihtsalt kuuldud informatsioon vale või pigem mitte täielik, vabandan, kui see teid solvas. Audiviskeid harjutame kindlasti

Edu teilegi liigas!

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Soccerneti eest mängisid vennad kes plaanivad ka liigat meie eest mängida. Seega see 3 liiga jutt on jama. See, et mõnel vennal on esi, teise või kolmanda liiga kogemus ei mängi rolli. Ei ole mõtet kaotusele vabandusi otsida.
            Sellise mänguga saate küll liigas kõigi käest korralikult kotid taha. Tehke trenni ja küll siis ka mängupilt paraneb. Ja audiviskeid harjutage ka. Enamus teil seda õigesti teha ei oska.
            On kaks erinevat asja,ühed on amatöörid(kes alles panid võistkonna kokku) ja niisama omalõbuks mängivad ja teised tulid kuskilt ülevalt ja lahmivad nüüd puuri täis ja arvavad,et nüüd on nad persoonid õpetamiseks.See on suht hale.
            Mitte midagi isikliku.

Kommentaar

Algselt postitas #11 Vaata postitust
              On kaks erinevat asja,ühed on amatöörid(kes alles panid võistkonna kokku) ja niisama omalõbuks mängivad ja teised tulid kuskilt ülevalt ja lahmivad nüüd puuri täis ja arvavad,et nüüd on nad persoonid õpetamiseks.See on suht hale.
              Mitte midagi isikliku.
              Soccernetis mängivad kõik oma lõbuks. Kõigil kellel on on läbi ajaloo olnud suuremad ambitsioonid on ka sellest klubist juba edasi liikunud.
              Mis ma oleks siis pidanud valetama ning kiitma Pokkeriprosid?
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Soccernetis mängivad kõik oma lõbuks. Kõigil kellel on on läbi ajaloo olnud suuremad ambitsioonid on ka sellest klubist juba edasi liikunud.
                Mis ma oleks siis pidanud valetama ning kiitma Pokkeriprosid?
                Valetama poleks pidanud,aga küll kiitma,sest siiski on esimene aasta neil liigas ja sellise võistkonnaga,ei pea kohe maha tegema,olite tugevamad,seda on teada isegi,sest omalajal oli Tapal lõpuks ka teiega raskusi,aga siiski,vastase vastu peaks olema lugupidavus .

Kommentaar

Algselt postitas #11 Vaata postitust
                  Valetama poleks pidanud,aga küll kiitma,sest siiski on esimene aasta neil liigas ja sellise võistkonnaga,ei pea kohe maha tegema,olite tugevamad,seda on teada isegi,sest omalajal oli Tapal lõpuks ka teiega raskusi,aga siiski,vastase vastu peaks olema lugupidavus .
                  Sa poiss ajad otsekohesuse ja lugupidamise sassi.
                  Mina nende asemel oleks läinud rahvaliigasse või siis esimese aasta lihtsalt niisama nädalas kaks korda oma lõbuks mänginud.

Kommentaar

Sa poiss ajad otsekohesuse ja lugupidamise sassi.
                    Mina nende asemel oleks läinud rahvaliigasse või siis esimese aasta lihtsalt niisama nädalas kaks korda oma lõbuks mänginud.
                    No aga kui neil aega ja tahtmist on siis las nad proovivad liigas.
                    Sinu juttu järgi võib nii võtta,et saite pähe saite ja siis põhimõtteliselt õpi mängima .

Aga las olla see,ma ei ole õige inimene teie mängu kommenteerima,lihtsalt see,et sa hakkasid pärast neid veel maha tegema,see läks nagu isegi mulle hinge,missest,et ma ei tunnegi seda võistkonda.

Kommentaar

Ei olnud küll plaan kellegile sitasti öelda ja kui selline mulje jääb, siis vabandan.
                      Las poisid proovivad ja kui kannatust on, siis tulevad ka tulemused. Kunagi kui Majandusmagister alustas meie liigas, siis said nad kõigi käest igast asendis. Praegusel hetkel on nad tugevad keskmikud. Soovitaksin võtta Prodel omale treeneri kes jagab natukene matsu, siis paranevad kindlasti ka tulemused.

Kommentaar

JK Suema 5 - 2 FC Pokkeriprod

"Ka viimasest hooajaeelsest sõprusmängust tuli prodel kaotus vastu võtta. Mängupilti vahepeal ka meie poolt nagu oli, aga liiga tasemel punktide jahtimiseks sellest veel ei piisa."

Edasi juba meie FB lehelt

Kommentaar

Nonii... Käisin täna siis esimest Liigamängu vaatamas.
                          Levadia 3 vs FC Pokkeriprod.

Ütleme nii, et jõudsin 20.minutiks kui seis oli 2:0. Nägin kohe 3:0 värava ära kornerist. 4:0 tuli samuti kornerist. Aga siis!!! Milline kauglöök maast postikõrvale seisuks 4:1!!! Ja kümmekond fänni võisid tribüünidel hõigata, TUBLI POKKERIPROD!!! Mehed 3 veel!
                          Kuid poolaeg lõppes kahjuks vist väga kurva rikosetiga, mis oli väravavahile püüdmatu.

Eks kõigest jäi vajaka, söötudel palliomaks võtt jne.. Aga sellegipoolest tahan teid kiita! Võõrsilvärav on olemas, hea töö.

Kommentaar

pigem korralik näopeks. Aga alguse asi
                            me peksime üks aasta 10:2 uustulnuka läbi, aga hooaja lõpus olid nad top3 sats liigas.

Kommentaar

Meist on juunikuu Jalkas artikkel lk 62.

Rääkisin seal meie võistkonna tekkest, meie seosest pokkeriga, pokkeri ja spordi võrdlusest, meie treeningmetoodikast ja veidi muustki. Usun, et tuli päris hästi välja. Soovitan lugeda.

Kommentaar

Tere härrased Pokkeriprod. JK Olympic korraldab väikese pokkeriturniiri. Täpsem info siin foorumis teema all JK Olympic. Olete ka oodatud osalema ja tõestama, et pokker on oskusmäng. Hetkel registreerinud 3 võistkonda ja vaba veel 3 võistkonna jagu kohti, mis ilmselt broneeritakse õige pea.

Kommentaar

Working...
                                X