Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Pokkeriprod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mõistan, et olete asjaarmastajte punt, kuid kui soojendust võetaks tõsiselt, mitte "käed taskus" söödetaks kaaslasest meetrite kaugusele ja kui mängus suudetaks natukenegi liinikaitset hoida ning teataks, et audist suluseisu ei ole, siis oleks võinud see kaotus numbriliselt olla palju väiksem.

Kommentaar

Tammekaga mängu video

Kommentaar

Ei jõudnud lõpunigi vaadata .... nii kole palju väravaid :S

Kommentaar

Wtf? O_o ... nii palju väravaid :S

Kommentaar

Selline küsimus kas Fc Pokkeriprod uusi mängijaid ka omale meeskonda võtavad?Või peavad kõik olema pokkeriga seotud?

Kommentaar

ikka võtame.Häid mängu mehi läheks küll vaja

Kommentaar

Selge.Ma vist hea mängumees pole kuna olen ainult kooli ajal jalgpalli mänginud ja nädalavahetustel sõpradega.
                Sellel aastal vist enam liituda ei saaks kuna üleminekud ainult juulis lunatud Eestis?

Kommentaar

Algselt postitas difender Vaata postitust
                  Selge.Ma vist hea mängumees pole kuna olen ainult kooli ajal jalgpalli mänginud ja nädalavahetustel sõpradega.
                  Sellel aastal vist enam liituda ei saaks kuna üleminekud ainult juulis lunatud Eestis?
                  See pole üleminek ju kui sa varem kuskil meeskonnas polnud. Juurde vist võib regamata mängijaid igal ajal tulla :P Keegi targem võib parandada kui eksin.
                  FC Otepää II

Kommentaar

Jep, kui enne pole kuskil registreeritud, siis võib veel liituda küll.

Kommentaar

Okei.Mingeid osavõtu makse tuleb ka tasuda kui on soov meeskonnaga liituda?

Kommentaar

Okei.Mingeid osavõtu makse tuleb ka tasuda kui on soov meeskonnaga liituda?
                        Litsents tuleb teha ja ülejäänd on juba klubi endaga kokkulepe sul. Litsents ise maksab vist mingi 16-17 euri.
                        FC Otepää II

Kommentaar

Tänan!

Kommentaar

lugedes eelnevat, siis pean märkima, et mõistlik, difender, oleks sul ikkagi minna kõige enne ennast vastava klubi trenni näitama, pärast edukat trialit alles võid hakata rääkima liitumisest

Kommentaar

Tuleb sellega arvestada.
                              Last edited by difender; 16.08.11, 13:35. Põhjus: viga kirjas

Kommentaar

Ma vist hea mängumees pole...
                                Järelikult sobid sinna suurepäraselt!
                                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                                X