Saue! Kärdla ootab teie otsust.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Lääs 2011
Collapse
X
-
Libises????? Ohmaks oled, vastane aitas 2 käega ilusti teda sinna otsa. Ma olin 2m kaugusel sellest olukorrast. Pärast tõuget tuli libisemine.Algselt postitas kaups Vaata postitustLibises ja nii önnetult, et täpselt puusaga vastu luugi serva, mis 5 cm maast välja ulatub.
Kommentaar
-
Universaal on, mängis äärekaitses seekord.Algselt postitas ertz Vaata postitustmida ta seal seikles?
Kommentaar
-
FC Haiba - FC Lelle 4:1
Märjamaa Kompanii - JK Leisi 5:0
Läänemaa JK - Saku Sporting ( kodus tahaks ikkagi kindlat võitu
)
Saue JK - Kärdla 3:2 ( sekundeerin: kui just Saue +/- ei tee )
Tabasalu - Lihula 3:2
Taebla - Kohila 2:1
Arvatavasti ületatakse seekord ka publikurekord ( Läänemaa JK vs Saku Sporting ) mängul. Seni siis suurim publikuarv 58 ( Läänemaa JK vs Lihula JK ).JK Läänemaa
Kommentaar
-
Kivi...kõige hullem olukord on siis, kui kaob usk oma meestesse
...nagu frikadell ennustab, pakuks ma ikka positiivsemat seisu meie omadele
.....+1 Haibale...olenemata seisust
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustennustan siiski haiba tulemuse ka. kaotus 0-4trey says:
ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju
Kommentaar
-
Kirjutasin just Aarele, et kas ma olen loll või ongi protokoll valesti täidetud. Raul, ei saanud esimesel poolajal kollast ja seis polnud ju kordadi 2-2 ja Molkov lõi 2 esimest väravat teil ju? Peaks vist kedagi teavitama selle kohtuniku kohta ?Algselt postitas bert2k3 Vaata postitustTaebla JK ja Läänemaa Jalgpalliklubi mängu protokoll on osavalt täidetud. Isegi kollane kaart on valele mehele pandud.
Kommentaar
-
Ega jah seal võiks küll need kollased vähemalt korda saada, need on kõige olulisemad, pärast on valedel meestel mängukeelud peal, seda küll vaja pole.Algselt postitas zipo Vaata postitustKirjutasin just Aarele, et kas ma olen loll või ongi protokoll valesti täidetud. Raul, ei saanud esimesel poolajal kollast ja seis polnud ju kordadi 2-2 ja Molkov lõi 2 esimest väravat teil ju? Peaks vist kedagi teavitama selle kohtuniku kohta ?
edit:
Seda ka et, kas keegi oskab öelda kuidas nende mängukeeldudega IV liigas on? Mitme kollasega mängu vahele jätma peab jne.?
Kommentaar
-
Kui ma väga rängalt ei eksi, siis peaks olema 3 kollast see, mis järgmise mängu vahele jätab.Algselt postitas bert2k3 Vaata postitustEga jah seal võiks küll need kollased vähemalt korda saada, need on kõige olulisemad, pärast on valedel meestel mängukeelud peal, seda küll vaja pole.
edit:
Seda ka et, kas keegi oskab öelda kuidas nende mängukeeldudega IV liigas on? Mitme kollasega mängu vahele jätma peab jne.?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar