Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga ida 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ertz Vaata postitust
    meil oleks shanss nüüd 3. kohale ainult suurüllatuse korral jk suema esituses...
    Noh, kevadringis ei jäänud meil üldse palju puudu, et Levadialt punkte röövida. Kahjuks maksis rumal omavärav meile valusalt kätte...
    Newton Heath 1878

Kommentaar

Kas Loole määrati rahalinetrahv, siis jah meile määrati see suuruses 139 eurot. Kui mis teha meie endi lohakus.
      Veelkord vabandused Twisteri ees.

Kommentaar

Tegelikult ju päris karmid karistused, 2 aastat võistluskeeldu! Trahv on selle kõrval ju naljaasi. Maksad ära ja mängid edasi. Aga 2 aastat võistluskeeldu........

Kommentaar

Algselt postitas smardi Vaata postitust
          Tegelikult ju päris karmid karistused, 2 aastat võistluskeeldu! Trahv on selle kõrval ju naljaasi. Maksad ära ja mängid edasi. Aga 2 aastat võistluskeeldu........
          Karmid???
          Tegemist ei ole väga pisikeste rikkumistega ning tegu on korduvate rikkumistega lisaks veel.
          Ei ole esmakordselt Eestis, et sellised karistused määrati vaid need on kuskil EJL reeglistikus vist isegi.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
            ja veel lisaks mõned personaalsed karistused:
            naljakas, et esindaja, kes peaks sellisese susserdamise heaks kiitma, sai ainult tingimisi karistada.

Kommentaar

Sama vend veab ju ka futsali satsk kes ka minu mäletamist mööda tulnud ka korduvalt Eesti meistriks.
              Ei tea kas seal käib samasugune susserdamine?

Edit: EJLi poolt pretsedent loodud. Tulevikus selliste susserdamiste eest meeskonna esindaja keeldu ei saa ja klubi ei saa ka trahvi. Võite julgelt petta.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

kui te mõtlete klimovit, siis ma ei saa küll pead anda, aga ma arvan et siin mingi diil tema ja EJL vahel sai tehtud. ehk et esindaja tunnistas kõik üles ja vastutasuks karistati teda leebemalt (teate ise kuidas USA pollafilmides asjad käivad). ma usun, et pettused tema algatusel kindlasti ei toimunud, kuna kõik anzi vastu mänginud peaks teadma et klimov on seal üks normaalsemaid kujusid (kui mitte ainuke). samas olgugi, et ta on mängudel vähe osalenud, teadis ta sellest petuskeemist kindlasti. aga ikkagi, mina usaldan täielikult EJL-i ja distsiplinaarkomisjoni, et siin said kõik pätid optimaalseima karistuse. ja mingil juhul ei saa rääkida, et karistused oleks liiga karmid! kurat, tuleb välja et anziga mängimine on olnud juba aastaid nagu osalemine mõõgaduellil, kus sul kaheraudsega ajud sodiks lastakse...

Kommentaar

Postimees avaldas siis ka artikli
                  karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

See oli lihtsalt EJL-i pressiteade, eks see ole nüüd igal pool olemas.
                    Newton Heath 1878

Kommentaar

2 aastat võistluskeeldu on spordis karm karistus. Dopinguga vahelejäämise eest saab sama palju (näiteks Veerpalu). Samas oli sellist pretsedenti vaja, et see jama lõpeks. Olen kindel, et nüüd enne ikka väheke mõeldakse kas tasub riskida või mitte.
                      Et sellest Postimehes uudis näitab seda, et tegemist pole päris igapäevaste karistustega.

Kommentaar

Isegi, kui võistluskeeld oleks poole lühem olnud, olen ma 99% kindel, et uudis oleks IKKAGI Postimehes olemas olnud sellest.

Kui ikka mängijad nii lihtlabaselt korraldavad täielikku huinjád, siis väärivad nad ka vastavat karistust.

Kommentaar

Kas Verpa mitte 3 aastat ei saanud?
                          Kaks aastat on 3 aasta kõrval ikka väga vähe. Minugi poolest võiks sellised huiarid eluaegse keelu saada.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

No on ikka nats vahe ka, mis tasemel võistluskeeld antakse. 2a profisportlasele ja 2a IV liiga jalgpallurile on natuke erinevad asjad.

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                              No on ikka nats vahe ka, mis tasemel võistluskeeld antakse. 2a profisportlasele ja 2a IV liiga jalgpallurile on natuke erinevad asjad.
                              Asi on põhimõttes ja seega ei ole vahet, mis tasemel sa mängid.

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
                                Asi on põhimõttes ja seega ei ole vahet, mis tasemel sa mängid.
                                + 1

Kommentaar

Working...
                                X