2 trofee jaoks tegelikult tehakse ruumi..
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Väikesed Karikavõistlused 2011
Collapse
X
-
Tippmängudele määratakse ikka tippkohtunikudAlgselt postitas Rein Vaata postitustKent mängib ju Rannamõisas, see ju 4 liiga
Ei imesta tänase võidu üle, vaata kes kohtunik oli (loe:meie mees Njuukaastlist).
ja Nufc estoonia on ju võimsam organisatsioon kui EÜS
299195
Kommentaar
-
Õige Hr. Sutt.....vähemalt 2 trofeeAlgselt postitas RS21 Vaata postitust2 trofee jaoks tegelikult tehakse ruumi..Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Pean teid vist kolmapäeval ise motiveerima tulema. Muidu saate 25- 0Algselt postitas blrip Vaata postitustRein ära aja mendi juttu
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Muidugi tuleAlgselt postitas Rein Vaata postitustPean teid vist kolmapäeval ise motiveerima tulema. Muidu saate 25- 0
Kommentaar
-
Loomulikult tulen ja võtan sõbrad ka kaasa.Algselt postitas blrip Vaata postitustMuidugi tule
Loodetavasti Kent laseb mind ka riietusruumi, et teile üks korralik motivatsioonikõne pidada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Huvitav miks EJL finaali kohta mingit uudist pole välja lasknud. Täna FBle sain teada mängu aja ja koha, aga infot pileti kohta ei ole kusagil.
Hästi panete EJL, kari saamatuid tegelasi olete.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Täna on uudis üleval , 2EUR-i pilet, kohapeal ja PiletilevisAlgselt postitas Rein Vaata postitustHuvitav miks EJL finaali kohta mingit uudist pole välja lasknud. Täna FBle sain teada mängu aja ja koha, aga infot pileti kohta ei ole kusagil.
Hästi panete EJL, kari saamatuid tegelasi olete.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar