Sitt lugu see halli kokkuvajumine. Loodame ,et hall nüüd nii hullusti viga ei saanud ,et teda enam kasutada ei saa . See oleks räme pauk. Ma loodan ,et see kradi linnaosavanem eraldab Ennule vähemalt nii palju pappi ja abi ,et ehitis taastatud saaks .
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hooajaeelsed sõprusmängud 2012
Collapse
X
-
Kui majal vajab katus lume all kokku, kas siis maksab kindlustus uue eest?Algselt postitas spekter Vaata postitustehk oli hallil olemas kindlustus, siis saaks nende rahadega uuesti korda.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ei mäletagi enam kuidas Pärnu spordiahlliga see lõpptulemus oli, et kas kindlustus maksis või mitte. Kes mäletab võiks meenutada aga nagu juba öeldud - see on sisuliselt telk ja kahtlen, et seda hoonega võrdsustatakse. Aga küll osavad mehed ära parandavad.Algselt postitas Rein Vaata postitustKui majal vajab katus lume all kokku, kas siis maksab kindlustus uue eest?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Infol Gurtši ja KalimullinAlgselt postitas sosku Vaata postitustpõsk!
Viljandi - Infonet 1:2 (1:0)
v: Leimann : ...
Palm, Karu, Mütt, Indermitte, Gull, Liivamägi, Ottis, Sinilaid, Laht, Junolainen, Leimann.
vahtusest: Ventsel, Munskind, Kaarlimäe, Kekišev, Brauer
Kommentaar
-
Tammeka lõi värava päris lõpus, kui Kalev pani mängu duubli noored. Võrdne mäng oli üldiselt.Algselt postitas urmar Vaata postitust
T.Kal-Tammeka 0:1
Kommentaar
-
Kas Tammeka must poiss jooxis jälle tyhja?Algselt postitas PraS Vaata postitustTammeka lõi värava päris lõpus, kui Kalev pani mängu duubli noored. Võrdne mäng oli üldiselt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar