Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei ole ma mingi foorumihunt. Lihtsalt kui on teemasse tehtud uus postitus,siis ikka käiakse ju lugemas. Lihtsalt esiliiga teemasse ei kirjutata just tihti midagi uut. Ära siis pikka viha pea
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Pühapäeval Rakvere murul väga tähtis Esiliiga kohtumine kohaliku Tarvase ja Tartu SK10 vahel. Senised omavahelised mängud on jäänud 1-3 ja 3-1 Rakvere poolt vaadatuna. Äkki suudame ka mõne foorumi tegelase mängule meelitada. Publikule on seekord igal juhul palju pakkuda.
Puuma koefitsient oli mitmel pool eile näiteks 3.10 kanti, mis on favoriidi kohta, vaatamata sellele, et võõrsil, üpris suur. Seega ei välista, et Kiviõli peale tehti eile mitmel pool mõistlikke panuseid.
Puuma vv Malishauskas mängis täna Flora II vastu Russia nokats peas nagu õige mees kunagi. Võibolla polnudki tal mingit tagamõtet , kanna kas või iga päev vabal ajal aga Eesti Meistrivõistlustel mängides võiks nagu midagi neutraalsemat kanda .
Olgu või Läti nokats, mind fänniatribuutika ei häiri. Tema halli passi staatus on palju tähendusrikkam arvestades, et pole mingi 85 aastane veteran vaid noor mees.
Olgu või Läti nokats, mind fänniatribuutika ei häiri. Tema halli passi staatus on palju tähendusrikkam arvestades, et pole mingi 85 aastane veteran vaid noor mees.
Ega ta vist ise kah nii väga sinist passi ei igatse ,kui vene nokatsiga ringi keksib . Kui Beglarashvili georgia nokatsiga mängiks siis minda kah ei häiriks aga vene teema on teadagi meil üsna tundlik.
Ma nüüd jälle kordan ennast, sest järgneva sisuga postitusi olen ma vist igal hooajal teinud.
Kuidas on võimalik, et ei suudeta arvutada kolme piires!? 1. kollane, 2. kollane, 3. kollane = järgmine mäng vahele. Lihtne ju!
Absoluutselt IGAL esiliiga hooajal lendab mõni sats sellega orki ja nii aastast aastasse. Kas siis tõesti eii viitsita hoiatuskaartide üle arvet pidada, või on siis ikkagi nii po-barabanu, et selline porr ükskord otsa ei lõpe?
Ma nüüd jälle kordan ennast, sest järgneva sisuga postitusi olen ma vist igal hooajal teinud.
Kuidas on võimalik, et ei suudeta arvutada kolme piires!? 1. kollane, 2. kollane, 3. kollane = järgmine mäng vahele. Lihtne ju!
Absoluutselt IGAL esiliiga hooajal lendab mõni sats sellega orki ja nii aastast aastasse. Kas siis tõesti eii viitsita hoiatuskaartide üle arvet pidada, või on siis ikkagi nii po-barabanu, et selline porr ükskord otsa ei lõpe?
Seekord oli probleemiks see, et oli ka üks punane ja arvati ilmselt, et samas mängus olnud kollane kustus. Aga ei kustu ju. Kustub kollane vaid siis, kui on eemaldamine kahe kollase eest. Seletamine läheb keeruliseks ja ei aita ilmselt tulevasi apse vältida.
Lisaks on selles voorus üks problemaatiline mäng ilmselt veel.
Mul on selline tunne, mitte küll kelam, et ilmselt on midagi natukene valesti läinud, aga ma pole päris kindel, äkki siiski pääsetakse puhtalt. Lisan niipalju, et Tarvasse see ei puutu.
Kommentaar