Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jevdokimov,Frolov,A.Sillaste ja mõned veel ei saa stippi?Ütlen summa ka?
Mäletavasti kunaig kiitis Aivar, et me pole nagu kossuvennad, et stippi maksame. Aivar toonitas toona, et nad ikka maksavad makse mitte nagu kossubeibed.
Küsid sa seda selle pärast, et sa seda sealt ei leidnud, või on sul seda tõesti vaja? Kui see teine variant, siis võin sulle kontaktandmed anda küll.
Ausalt, ka mina seda sealt ei leidnud...
Mitte et ma nüüd eriline fänn oleks, aga Tulevik oli täna üsna tubli ja enne kolmandat sisselastud väravat oli viik täiesti realne. Floralased kaotasid sageli keskväljal lihtsates olukordades palli, ent ära karistati see vaid korra. Probleeme oli viimase sööduga, mille nahka läks enamus viljandlaste üritusi Aksalu väravat ohustada. Lisaks ignoreeriti vabasid tsoone ja lükati pall keskele Kudule jalga või õigemini pihta ja temalt said Flora kaitsjad selle hõlpsasti endale.
Rünnak oli mõlemal meeskonnal täna suht hambutu, ainult et Floral oli Post, Tulevikul mitte.
Mitte et ma nüüd eriline fänn oleks, aga Tulevik oli täna üsna tubli ja enne kolmandat sisselastud väravat oli viik täiesti realne. Floralased kaotasid sageli keskväljal lihtsates olukordades palli, ent ära karistati see vaid korra. Probleeme oli viimase sööduga, mille nahka läks enamus viljandlaste üritusi Aksalu väravat ohustada. Lisaks ignoreeriti vabasid tsoone ja lükati pall keskele Kudule jalga või õigemini pihta ja temalt said Flora kaitsjad selle hõlpsasti endale.
Rünnak oli mõlemal meeskonnal täna suht hambutu, ainult et Floral oli Post, Tulevikul mitte.
Mängupilt oli pidevalt paljulubav Tuleviku seisukohalt. Flora sai kohati surve peale, aga mingit erilist pikaajalist survet ei olnud. Tulevik mängis isuga ning mängupilt annab lootust, et kui see meeskond saab veel kokkumängida ning mõned põhimehed veel pisivigastustest paranevad, siis oleme võimelised mehetegusid tegema!
Tölpus ütles, et pidid juba laupäeval uutes mängima, aga trükkimine venis. vist pühade tõttu. aga sel laupäeval peaks uutes vormides mängima. tulge vaatama
Kommentaar