Martin on vist Viljandis vastu pead kunagi saand, pole asi hullu midagi, WC oli väljas, väljak ja tribüün on korralikumad kui praegu Tartu omad ja publikuarv ka suurem.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSamas seda, et Nõmme fännid mingitel hetkedel isegi väljakul taidlesid ja palliplatsil püherdasid, nad muidugi ei näinud. Õnneks vedas roosa panter need kutid minema mitu korda. Turvad poleks suutnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustPurjus klassiekskursioonilised ei suutnud end talitseda?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustPurjus klassiekskursioonilised ei suutnud end talitseda?
Kommentaar
-
Algselt postitas viirus Vaata postitustMa arvan, et siin sa eksid, et purjus... Sõitsin ise fännibussiga viljandisse ja bussis jagati alaealistele ainult redbulli, ei mingit alkoholi. Kerge kosutava humalajoogi said ainult täisealised.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas viirus Vaata postitustMa arvan, et siin sa eksid, et purjus... Sõitsin ise fännibussiga viljandisse ja bussis jagati alaealistele ainult redbulli, ei mingit alkoholi. Kerge kosutava humalajoogi said ainult täisealised.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustKusjuures tuvastatakse jah! On valitud selgelt fänniliidrid, kes seda teevad ja kes on oma töös pädevad. Alaealised Kaljult ei saa mingit kesvamärjukest, millel on promillid sees.
Muille on küll jäänud mulje, et nad on kogu aeg tongis,
Bääd, bääd kui nad juba kaine peaga sellised onInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Rein ma võin sulle kinnitada, et dokumendi alusel ainult sai bussis humalajooki. Tallinnas toimunud mängudel, kui stereos kogunetakse on sama moodi, et saavad kosutava limonaadi, mitte alkoholi. See on juba teine teema, kui nad ise kusagilt on mingi asja kätte saanud, seda ei ole võimalik meil takistada. Loomulikult me ei poolda seda. Ei poolda ka seda, et mõni täisealine end Lõviks joob. Väikest kosutavat humalajooki ei pea siiski ebanormaalseks kui vanus lubab. Viljandi mängu kohta võin kindlalt öelda, et ei olnud ühtki alaealist, kes oleksid purjus olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas viirus Vaata postitustMa arvan, et siin sa eksid, et purjus... Sõitsin ise fännibussiga viljandisse ja bussis jagati alaealistele ainult redbulli, ei mingit alkoholi. Kerge kosutava humalajoogi said ainult täisealised.
Kuigi ma ise ei vingu, oleks arvatavasti samamoodi teinud, päike paistis.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustBussi lasti ikka kesvamärjukesega, poisil vanust ainult 16. http://fotoalbum.ee/photos/H3len/25655529
Kuigi ma ise ei vingu, oleks arvatavasti samamoodi teinud, päike paistis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustÕu nõu. Loodetavasti see jutt ei vasta tõele, sest siis ma küll ei tahaks näha neid Kaljujuugendeid kes omale veel mõne õlle rindu on tõmmanud
Muille on küll jäänud mulje, et nad on kogu aeg tongis,
Bääd, bääd kui nad juba kaine peaga sellised on
Kommentaar
-
Algselt postitas toonetikas Vaata postitustprotokolli vaadates on rõõm tõdeda, et Kudu ei jää siiski transiga mängust eemale. veelgi suurem rõõm on aga vaadata transi poolt laupäevasest mängust eemale jääjaid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar