Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Esimene poolaeg oli eneselegi üllatavalt täielikult Tuleviku kontrolli all. 2 megahead võimalust Jevdokimovil (posti) ja Frolovil (Kaas sai käe-jala napilt vahele). Kalju oli väga tuhm, fännid laulsid: "neljas liiga.." Ei tea, kas lõunamaalastel oli külm või?
Novikov tegi lihtsalt kaks kaarti väärt viga. Kohe peale tema minemasaatmist oli hetk, kus Terehhov tuli suurel kiirusel sirge jalaga tald ees M. Sillastele kossi. Kõiv lõi vist vedelaks, ei julgenud kohe teist punast Kaljule lehvitada.
Tulevik oleks pidanud mängu võitma 4-1! Väga hea mäng poistelt! Jätsid üldse väga sümpaatse mulje ja võitlesid koguaeg hingega. muljetavaldav mäng oli tegelt nende poolt! ja nad oleksid pidanud mängu võitma... mulle pole kunagi Tulevik meeldinud aga peale tänast mängu muutusid nad oma südika esitusega väga sümpaatseteks!
Tulevik oleks pidanud mängu võitma 4-1! Väga hea mäng poistelt! Jätsid üldse väga sümpaatse mulje ja võitlesid koguaeg hingega. muljetavaldav mäng oli tegelt nende poolt! ja nad oleksid pidanud mängu võitma... mulle pole kunagi Tulevik meeldinud aga peale tänast mängu muutusid nad oma südika esitusega väga sümpaatseteks!
krt ma ei tohi siis tuleviku mänge vaadata,muidu hakkavad mulle ka veel meeldima...
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar