Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKurb,et mäng lõpus anti Narvale ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Art1 Vaata postitustNii valusat kaotust pole ammu olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustTegelikult polnud ju Trans küll mitte midagi erilist. Aga ega igakord ka 1:1 viiki ei võta
Kommentaar
-
Algselt postitas kindral Vaata postitustSee oli täiesti võidetav mäng ning ega me viiki poleks soovinudki. Võitu oleks vaja olnud ning poisid oleksid seda ka väärinud!!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMa nüüd väga pingsalt ei jälginud seda telemängu, kuid polnud teil vist rohkem võimalusi kui see Frolovi värav. Järeldan seda Oti karjumise järgi.
sa järeldad alati Oti karjumise järgi mängupilti? xD
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMa nüüd väga pingsalt ei jälginud seda telemängu, kuid polnud teil vist rohkem võimalusi kui see Frolovi värav. Järeldan seda Oti karjumise järgi.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVäga ilus. Eestis on nüüd juba 4 kindla kohaga ilusat tribüüni. Okei, Paides on kah.
ja madalamalt ka Võru ja Valga. Kahju lausa, et Meistriliigas mängitakse puitpinkidel ja siis 2. liiga tiimil on selline väljak, sellsite tribüünidega.
Kahju on samuti, et mõni meistriliiga meeskond mängib kunstmurul.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar