Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
keegi filmis ehk mängu ? on väravaid võimalik kuskilt ehk näha ?
Videoklipp ühest Lutsu karistuslöögist ja Jegorovi 2-0 väravast siin: http://www.youtube.com/watch?v=Y9mN9Bx3Oco ja Alliku väravatest peaks ka videod olemas olema ,peaks varsti üleval kaolema !
Eile olime küll Tuleviku fännidega rivaalid, aga kui täna sõitsin linnas bussiga ja nägin ühte Tuleviku salliga neiut, siis oli selline mõnus äratundmisrõõm, et näe, jalgpallifänn!
Eile olime küll Tuleviku fännidega rivaalid, aga kui täna sõitsin linnas bussiga ja nägin ühte Tuleviku salliga neiut, siis oli selline mõnus äratundmisrõõm, et näe, jalgpallifänn!
eks see vist mina olin ja mul oli õnneks põhjust kanda seda salli, võidu puhul (isegi viik või kaotus poleks mind takistanud seda kandmast, muidugi) ja sügis on ka juba suht käes.
Neiu jh ja arvatavasti see tumeda peaga ja heledate pykstega,kes viimati silla - tuleviku m2nul oli?v eksin?igatahes neiu tekitas elevust kohalike noormeeste seas
Neiu jh ja arvatavasti see tumeda peaga ja heledate pykstega,kes viimati silla - tuleviku m2nul oli?v eksin?igatahes neiu tekitas elevust kohalike noormeeste seas
polekski arvanud, eksole!
p.s kui ma ei eksi, siis oleme isegi vist rannavutti tagunud eelmisel hooajal enne Vapruse-Tuleviku mängu... ega ma kõikide kasutajaid ei teagi, kes seal tookord olid, Gamerit mäletan küll.
Mind siis kindlasti polnud, sest eelmine ja veel rohkem praegune hooaeg on kahjuks väga Vapruse nägemise vaeselt kulgenud. Aga minu imestusimise põhjus on see, et omal ajal suutsid millegi pärast jätte mulje, et tegemist on mingi noore teismelise poisiga:P
Kommentaar