Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Hiiul on hullem seda võib 100% kindlalt väita,aga kui mängijad saavad enam-vähem veel selles hämarikus hakkama,siiis väravavahtidel on ikka suht raske õiget momenti tabada jne.Olen see kes olenKommentaar
-
Lausa lust oli eile Tulevikku vaadata. Rünnak järgnes rünnakule ja Kure lasti harva üle poole. Skoor oleks võinud vabalt ka 15-0 olla. Koogasel teine karistuslöök järjest otse sisse lüüa, kas laupäeval tuleb kolmas? Ja Luts lõi nurgalöögi puntki lähedalt karistuslöögi otse sisse, mis ka videole on jäädvustatud
ilus õhtu oli!!!
Viljandi Tulevik on meie endi kätes!
Kommentaar
-
Nonii. Palju teid siis homme Tallinna ka tulemas on?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..Kommentaar
-
Selge. eks pange siis endeid kaotuse kibeduse maitsmiseks valmis
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar