Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Kui nüüd Narva peaks tõesti PL-st lahkuma ja vaadates seda, et Tulevik on palganud klubisse kaks väga tugevat ametikohta ja nüüd sisehall lisaks, kas siis äkki võib Tulevikust saada järgmine Tallinna jalgpallist väljaspool tipptasemel klubi? Tammeka hetkel küll tasemelt vist veits parem, aga progress, mis Tulevik teinud see hooaeg tundub ikka tase omaette. Paidele tuleks muidugi respect kui siis klubi ka tegelikult Paides tegtuseks.
-
Haapsalu hall tuleb, vist 2022 algus või 21 lõpp saab valmis kui midagi erakorralist vahele ei tule.
Leave a comment:
-
Selle ägeda uudise valguses.
Kuidas on ülejäänud hallidega seis? Guugeldamine andis väga vähe. Ja haapsalu kohta pm mitte midagi.
Leave a comment:
-
Ahah.Algselt postitas StokSeda ma tean, kus ta on. Üks mu vibunool peaks ka seal olema, kui keegi viimase paarikümne aasta jooksul leidnud pole.
Leave a comment:
-
Soldatenfriedhof on Männimäe-Kesklinna-Kantreküla piirikolmnurgas, paar kilomeetrit eemal. Ugala taga.Algselt postitas StokObekas on tõepoolest ja Saksa sõdurite surnuaed ka, aga ma ei tea, kas see jääb Männimäe linnaossa.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustIgaks juhuks: ega Männimäel mõnda memoriaali läheduses pole?
Aga muidugi ülivägev!
"Slaavi Kultuuri Ühing ning Nõukogude vägedes võidelnud sõjaveteranid tähistavad 9. maid Viljandis pärgade ja lillede panekuga Männimäe obeliski jalamile."
Aga õnneks on Männimäe obelisk sellega harjunud, et sealt järvejooks ja käratsevad Jakobsoni kooli õpilased mööda taarutavad. Ja ma mingil põhjusel arvan, et noid veterane on ka üsna napiks jäänd, kes seal vaikust ja rahu võiksivad nõuda.
Leave a comment:
-
Igaks juhuks: ega Männimäel mõnda memoriaali läheduses pole?
Aga muidugi ülivägev!
Leave a comment:
-
Häid uudiseid Viljandist.
https://jktulevik.ee/intervjuu-linna...akkab-kerkima/
Jooksuradadega, statsionaarsete olme- ja pesuruumidega ning 200-kohalise tribüüniga multifunktsionaalne sisehall on aasta pärast püsti.

Leave a comment:
-
Loodame, et Post teeb siis oma ametipostil sama häid otsuseid nagu Kams Paides.
Leave a comment:
-
Kes eelistab kuulamisele lugemist, siis mehe mõtted on ka kirjalikul kujul olemas: https://sport.ohtuleht.ee/1012737/va...i-midagi-tulla
Leave a comment:
-
https://www.ohtuleht.ee/1012395/kolm...e-praegu-olemeAlgselt postitas sosku Vaata postitustOlen saamatu, ei leia nimetatud asja.
Palun, keegi viskaks lingi. Aitäh!
Leave a comment:
-
Olen saamatu, ei leia nimetatud asja.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustÕL podcastis jättis igatahes väga professionaalse mulje
Palun, keegi viskaks lingi. Aitäh!
Leave a comment:
-
Tõesti põnev käik. Sama mainitud podcast oli oma sisult huvitav ja silmaringi laiendav kuulamine. Jaksu ja edu uues ametis!Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVäga põnev ja üllatav käik. Siseringkondades ilmselt teada-tuntud mees, aga laiema avalikkuse jaoks justkui mees metsast, kelle käekirjast ja nägemusest suurt aimu ei ole. ÕL podcastis jättis igatahes väga professionaalse mulje ja tundub, et teeb seda tööd suure kirega.
Leave a comment:
-
Väga põnev ja üllatav käik. Siseringkondades ilmselt teada-tuntud mees, aga laiema avalikkuse jaoks justkui mees metsast, kelle käekirjast ja nägemusest suurt aimu ei ole. ÕL podcastis jättis igatahes väga professionaalse mulje ja tundub, et teeb seda tööd suure kirega.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJaanus Reitel on siis uus coach.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: