Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi JK Tulevik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -vandersell-
    replied
    Kui nüüd Narva peaks tõesti PL-st lahkuma ja vaadates seda, et Tulevik on palganud klubisse kaks väga tugevat ametikohta ja nüüd sisehall lisaks, kas siis äkki võib Tulevikust saada järgmine Tallinna jalgpallist väljaspool tipptasemel klubi? Tammeka hetkel küll tasemelt vist veits parem, aga progress, mis Tulevik teinud see hooaeg tundub ikka tase omaette. Paidele tuleks muidugi respect kui siis klubi ka tegelikult Paides tegtuseks.

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    Haapsalu hall tuleb, vist 2022 algus või 21 lõpp saab valmis kui midagi erakorralist vahele ei tule.

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Selle ägeda uudise valguses.
    Kuidas on ülejäänud hallidega seis? Guugeldamine andis väga vähe. Ja haapsalu kohta pm mitte midagi.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Stok
    Seda ma tean, kus ta on. Üks mu vibunool peaks ka seal olema, kui keegi viimase paarikümne aasta jooksul leidnud pole.
    Ahah.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Stok
    Obekas on tõepoolest ja Saksa sõdurite surnuaed ka, aga ma ei tea, kas see jääb Männimäe linnaossa.
    Soldatenfriedhof on Männimäe-Kesklinna-Kantreküla piirikolmnurgas, paar kilomeetrit eemal. Ugala taga.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Igaks juhuks: ega Männimäel mõnda memoriaali läheduses pole?

Aga muidugi ülivägev!
    "Slaavi Kultuuri Ühing ning Nõukogude vägedes võidelnud sõjaveteranid tähistavad 9. maid Viljandis pärgade ja lillede panekuga Männimäe obeliski jalamile."

Aga õnneks on Männimäe obelisk sellega harjunud, et sealt järvejooks ja käratsevad Jakobsoni kooli õpilased mööda taarutavad. Ja ma mingil põhjusel arvan, et noid veterane on ka üsna napiks jäänd, kes seal vaikust ja rahu võiksivad nõuda.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Igaks juhuks: ega Männimäel mõnda memoriaali läheduses pole?

Aga muidugi ülivägev!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Häid uudiseid Viljandist.
    https://jktulevik.ee/intervjuu-linna...akkab-kerkima/

Jooksuradadega, statsionaarsete olme- ja pesuruumidega ning 200-kohalise tribüüniga multifunktsionaalne sisehall on aasta pärast püsti.

Leave a comment:

• -vandersell-
    replied
    Loodame, et Post teeb siis oma ametipostil sama häid otsuseid nagu Kams Paides.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kes eelistab kuulamisele lugemist, siis mehe mõtted on ka kirjalikul kujul olemas: https://sport.ohtuleht.ee/1012737/va...i-midagi-tulla

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas sosku Vaata postitust
    Olen saamatu, ei leia nimetatud asja. Palun, keegi viskaks lingi. Aitäh!
    https://www.ohtuleht.ee/1012395/kolm...e-praegu-oleme

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    ÕL podcastis jättis igatahes väga professionaalse mulje
    Olen saamatu, ei leia nimetatud asja. Palun, keegi viskaks lingi. Aitäh!

Leave a comment:

• tpx
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Väga põnev ja üllatav käik. Siseringkondades ilmselt teada-tuntud mees, aga laiema avalikkuse jaoks justkui mees metsast, kelle käekirjast ja nägemusest suurt aimu ei ole. ÕL podcastis jättis igatahes väga professionaalse mulje ja tundub, et teeb seda tööd suure kirega.
    Tõesti põnev käik. Sama mainitud podcast oli oma sisult huvitav ja silmaringi laiendav kuulamine. Jaksu ja edu uues ametis!

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Jaanus Reitel on siis uus coach.
    Väga põnev ja üllatav käik. Siseringkondades ilmselt teada-tuntud mees, aga laiema avalikkuse jaoks justkui mees metsast, kelle käekirjast ja nägemusest suurt aimu ei ole. ÕL podcastis jättis igatahes väga professionaalse mulje ja tundub, et teeb seda tööd suure kirega.

Leave a comment:

Working...
X