Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kotenko lõi päris hea värava. Või mäs? Kuidas on väravavahilt värav sisse saada? Ei tulegi ette, et kuna sellist asja Eestis varem juhtunud oleks.
P.S. Eriti kui see väravavaht enda värava alt peale lööb.
värav oli jah päris hea ikka noo ma arvan et väravavahilt sisse saada on sama mis muidu siise saada värav on värav...pall ÜMMARGUNE
ega muidu jah eiriti siuksi asju eio juhtu
Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!
njah kogu aeg on tahtmine fännklubi teha aga fännid peaksid ise tekkima ( no mingi 3 korda vähemalt tahetud aastast 1997 kuni 2004 fännklubi teha aga ma e i tea asi on soiku jäänd no k6ige lähemal oli see eelmine aasta kui asuti juba peaaegu tegutsema aga njah ) ytleme et ainus tuleviku fänn või poolehoidja keda mina tean on niisugune kodanik nagu Alvar Loog kes vict käib k6ikidel Tuleviku mä\'ngudel yle eesti
Tuleviku fännclubi raske tejha ka kui Tulevik ise tallinnas koguaeg...
oleks nad viljandis......
Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!
Räägite küll siin kõik fänniklubi tegemisest,,,, aga kui tegudeks kätte läheb, pole jälle mitte kedagi!
Kus te kõik siis olite, kui rahvast üritati kokku ajada??? Mitte keegi ei tulnud kohalegi....
Siin siis meenutus , millest jutt: http://www.soccernet.ee/news.php?id=3697
njah tegelt põhinebki asi vict selles et me ei saa kokku kedagi ma usun et kui isegi propageerida seda k6vemini vblla siis annab midagi kokku saada aga mitte nii nagu m6nedel klubidel on olnud et hooajaj alguses on k6ik korras aga siis kaob fännklubi ära
Väidetavalt oli HR.Lillevere viimane mäng Tallinna Dünomo vastu kes uueks peatreeneriks saab pole veel teada aga üsna reaalne on,et Marko Lelov,aga eks me näe
ei no jah :P nii pole meil enam ammugi Tulevikku kui oma mees v6etatakse ära. Egas Lelov nyyd super pole ka aga tubli ta ka aga . . .
Ma usun et j2rgmine aasta pole meil Tulevikku Flora v6tab ikka omajagu mängijad endale siit ma arvan
Väidetavalt!? Kas mingi järjekordne kuulujutt või on sel ka tõepõhi all? Kes/kus nii väitis?
Nii palju kui mina sellest asjast tean räägivad sellest ka Tuleviku mängjad,sest Lillevere tuleb Viljandisse tagasi aga ootame novembri kuu ära ehk siis saab selgemaks. Kes,Kus ja Millal
ei no jah :P nii pole meil enam ammugi Tulevikku kui oma mees v6etatakse ära. Egas Lelov nyyd super pole ka aga tubli ta ka aga . . .
Ma usun et j2rgmine aasta pole meil Tulevikku Flora v6tab ikka omajagu mängijad endale siit ma arvan
no keda ta võtab siis sealt?
priit raamatu v?:P
ma usun et Viljandi meeskonnas un hetkel ikka oma jagu mängijaid keda Pohlak tahab näha m6nes oma teises meeskonnas
Kommentaar