Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKisub hapuks, Kapper, Marin, Nõmm läinud.
Nõmme ja Marini lahkumine oli mõneti ootuspärane. Kapperi oma on ikka üllatus. Kas võib arvata, et siin tegemist "tagasitegemisega" Tammeka poolt. Eks ole näha, kas saadud raha saadakse investeerida parematesse mängijatesse. Kuna Post nüüd spordidirektor eraldi, siis äkki tehakse paremad tõmbed välismängijate võtmisel järgmisel hooajal hoopis.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKisub hapuks, Kapper, Marin, Nõmm läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustDetsembri keskpaik, on, seltsimehed. Hoidke nüüd natukene hobuseid nende hingekellade kolkimisega.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas sa saaksid öelda, miks Kapper tagasi Tammekas? Kas enda soov või löödi rahapakiga?
Mina mõistan inimlikult Sandri otsust suurepäraselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustKui pakkumine oli grammi võrra parem, siis kindlasti mängis rolli ka, et Tartu on Kapperi kodulinn.
Kommentaar
-
Häbitu kommertsteadaanne neile, kel Tulevik hingelähedane ja jõulukingipakkides veel ruumi: täna ja homme on Tuleviku e-poes kõik fännikaup, k.a. praegu sooduspakkumisel olevad tooted, 10% soodsamad. Täna-homme tellides jõuame veel ka automaati postitada nõnda, et tellimused kenasti enne jõululaupäeva kohale jõuavad. Mõistlikum on kasutada Smartposti, sest Omniva kohta liigub igasuguseid juttusid.
Allahindluse saamiseks kasuta ostukorvis koodi TULEVIKUJÕULUD.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustTäpselt, seda ma inimlikult mõistmise all silmas pidasingi. Olen pendelpereelu elanud mitu aastat, vaenlasele ka ei soovita.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epitsenter Vaata postitustKas särke ka millalgi tuleb?
(Kevade poole muidu tuleb küll).
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustEelmise aasta üleminek Tulevikku mängiti välja kui homecoming. Seetõttu aasta hiljem uuesti homecoming teha, aga vastupidises suunas, jätab veidi kummastava mulje.
Algselt postitas käbi Vaata postitustPigem jätab väga imelikku mulje, et Kapper väidab nagu oleks pakutud ainult aastast lepingut. Milleks teha klubis ümberkorraldusi, investeeringuid struktuuri ja siis tippmängijatele klubi mõistes, pakkuda aastast lepingut.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar