Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi JK Tulevik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ööö
    replied
    Veel kinnitus ,et enamus teevad ära vabatahtlikud.Suurklubil suht poogen,et ilus tava mis eelmineaasta käimasaadi tänu sinule visati koos sinu lahkumisega nagu pesuvesi minema.Pisi asi aga ikka märkad.Jõudu ja jaksu sinna mulkidele.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Viljandis on täna väegade põhjusmõtteline mäng toimumas. Juhkam annab aru. Viljandlased kobigu aga lahkesti kell 20:15 statale.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Siin teemas ka ikka päris vaikseks jäänud aga ega siin väga midagi hõisata pole ka. Viimasest 5 mängust 5 kaotust ja 0 löödud värav, väravatevahe 0:18. Kaotused tulnud kõik tugevamate vastu ja oodatult kui nüüd Pärnu välja jätta kelle vastu loodaks sisimas viigipunktigi võõrsilt aga kuna toda mängu ei näinud siis sellest mängust väga rääkida ei oska. Kurb on see, et see realiseerimine on ikka üsna kehva, suudaks kasvõi mõnes mängus suurematele värava lüüa, annaks see meestele kindlasti lisaenergiat ja usku juurde. Viimasel Premium liiga hooajal 2015 oli pikim seeria kus ise väravat ei löödud 3 mänguline ehk, et see on juba julgelt ületatud.
    Kähr on saanud nüüd mängida hiljuti ka 2 mängu 2. liigas kus kohe kirja saanud 5 väravat, loodame, et hea hoog seal jätkub ka Premium liigas. Samuti sa viimases teise liiga mängus kirja värava Alles.
    Nüüd siis tulemas 2 tähtsat mängu kodus lühikese aja sees, kodus ilma väravata jäämine peaks võrduma katastroofiga arvestades veel seda, et Tammeka möllas nädalavahetusel karikafinaalis. Usun, et võetakse kahe mängu peale vähemalt punkt aga loodan, et kolm.
    Edasi Tulevik!

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas sosku Vaata postitust
    Üks positiivne uudis ka siia teemasse nädala lõpetuseks
    Lõi kohe 2 väravat, hat-trick oli ka lähedal, ent küttis pendla üle värava.
    II liiga kohtumine siis, Tabasalu 3 - 5 Tulevik U21. Mäng äsja lõppes, protot veel pole.

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Üks positiivne uudis ka siia teemasse nädala lõpetuseks

Lõi kohe 2 väravat, hat-trick oli ka lähedal, ent küttis pendla üle värava.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Vahepeal olid asjad veidi arenenud, lisasin selle söödu Juhkamile ära.
    Jee.. Kas karistuslöögi teenijale meil ei anta väravasöötu? Õunap teenis karistuslöögi millest esimene värav sündis.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Vahepeal olid asjad veidi arenenud, lisasin selle söödu Juhkamile ära.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    jah, ma ei tohi seda öelda
    Lisan selgituseks, et mängutulemuse tühistamine mul küll mõttes ei olnud. Aga endiselt ei saa seda söötu sinna lisada.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Urmar tegi nalja, igasugused +/- võite ära unustada kuna protokoll on kinnitatud!

Leave a comment:

• ööö
    replied
    võta kui järgmist õrnahingelist!

Leave a comment:

• ööö
    replied
    urmar päris huvitav oleks teada,kelle loal sa tohid rääkida.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Protokoll on ju ometi ametlik?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Martin Mägi värav.
    Mul tuli esimesena täpselt sama mõte. Uskumatu koopia ikka. Üks noor äärekaitsja teeb teist noort äärekaitsjat järgi.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Hooaja esimene +/- on tulemas

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Ses mõttes, et sa ei tea põhjust või ei tohi öelda? Vaatasin just üle, midagi kahtlast justkui ei täheldanud seal olukorras, korralik söödumäng, mis lõppes ootamatu väravaga.

Leave a comment:

Working...
X