Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Veel kinnitus ,et enamus teevad ära vabatahtlikud.Suurklubil suht poogen,et ilus tava mis eelmineaasta käimasaadi tänu sinule visati koos sinu lahkumisega nagu pesuvesi minema.Pisi asi aga ikka märkad.Jõudu ja jaksu sinna mulkidele.
-
Viljandis on täna väegade põhjusmõtteline mäng toimumas. Juhkam annab aru. Viljandlased kobigu aga lahkesti kell 20:15 statale.
Leave a comment:
-
Siin teemas ka ikka päris vaikseks jäänud aga ega siin väga midagi hõisata pole ka. Viimasest 5 mängust 5 kaotust ja 0 löödud värav, väravatevahe 0:18. Kaotused tulnud kõik tugevamate vastu ja oodatult kui nüüd Pärnu välja jätta kelle vastu loodaks sisimas viigipunktigi võõrsilt aga kuna toda mängu ei näinud siis sellest mängust väga rääkida ei oska. Kurb on see, et see realiseerimine on ikka üsna kehva, suudaks kasvõi mõnes mängus suurematele värava lüüa, annaks see meestele kindlasti lisaenergiat ja usku juurde. Viimasel Premium liiga hooajal 2015 oli pikim seeria kus ise väravat ei löödud 3 mänguline ehk, et see on juba julgelt ületatud.
Kähr on saanud nüüd mängida hiljuti ka 2 mängu 2. liigas kus kohe kirja saanud 5 väravat, loodame, et hea hoog seal jätkub ka Premium liigas. Samuti sa viimases teise liiga mängus kirja värava Alles.
Nüüd siis tulemas 2 tähtsat mängu kodus lühikese aja sees, kodus ilma väravata jäämine peaks võrduma katastroofiga arvestades veel seda, et Tammeka möllas nädalavahetusel karikafinaalis. Usun, et võetakse kahe mängu peale vähemalt punkt aga loodan, et kolm.
Edasi Tulevik!
Leave a comment:
-
II liiga kohtumine siis, Tabasalu 3 - 5 Tulevik U21. Mäng äsja lõppes, protot veel pole.Algselt postitas sosku Vaata postitustÜks positiivne uudis ka siia teemasse nädala lõpetuseks
Lõi kohe 2 väravat, hat-trick oli ka lähedal, ent küttis pendla üle värava.
Leave a comment:
-
Üks positiivne uudis ka siia teemasse nädala lõpetuseks
Lõi kohe 2 väravat, hat-trick oli ka lähedal, ent küttis pendla üle värava.
Leave a comment:
-
Jee..Algselt postitas urmar Vaata postitustVahepeal olid asjad veidi arenenud, lisasin selle söödu Juhkamile ära.
Kas karistuslöögi teenijale meil ei anta väravasöötu? Õunap teenis karistuslöögi millest esimene värav sündis.
Leave a comment:
-
Vahepeal olid asjad veidi arenenud, lisasin selle söödu Juhkamile ära.
Leave a comment:
-
Lisan selgituseks, et mängutulemuse tühistamine mul küll mõttes ei olnud. Aga endiselt ei saa seda söötu sinna lisada.Algselt postitas urmar Vaata postitustjah, ma ei tohi seda öelda
Leave a comment:
-
Urmar tegi nalja, igasugused +/- võite ära unustada kuna protokoll on kinnitatud!
Leave a comment:
-
Protokoll on ju ometi ametlik?Algselt postitas urmar Vaata postitustjah, ma ei tohi seda öelda
Leave a comment:
-
Mul tuli esimesena täpselt sama mõte. Uskumatu koopia ikka. Üks noor äärekaitsja teeb teist noort äärekaitsjat järgi.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMartin Mägi värav.
Leave a comment:
-
Hooaja esimene +/- on tulemasAlgselt postitas urmar Vaata postitustjah, ma ei tohi seda öelda
Leave a comment:
-
jah, ma ei tohi seda öeldaAlgselt postitas Marek_T Vaata postitustSes mõttes, et sa ei tea põhjust või ei tohi öelda? Vaatasin just üle, midagi kahtlast justkui ei täheldanud seal olukorras, korralik söödumäng, mis lõppes ootamatu väravaga.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: