Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No m2ngupildi j2rgi v6iks k8ll 8elda, et 6ige meeskond v6itis.D8namo oli t2na parem.
Esimest kolli kahjuks 6eti ei n2inud, aga teine(pennal ja selle teke) oli Londaku viga. Mees jooksis tsenderdust vahelt v6tma, kobistas palli kuidagi k2te vahelt 2ra ja kaitsjale vastu k2tt. Penalt. 2-0.
D8namlased poleks vist karikatki v6ites saanud 6nnelikumad olla.
Tulevik tegi j2lle ise enda elu raskeks. Ei teagi, miks ei suudeta nn favoriidiseisuses m2ngida. Kas asi on motivatsioonipuuduses, oskamatuses ise oma m2ngu peale suruda ja r8nnata v6i millegis muus?
Oleks ju juba selle vooru j2rel olnud v6imalus viiendaks t6usta, aga t2nast m2ngu n2hes mina k8ll ei arva, et nad seda v22rivad.Kahju.
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
No m2ngupildi j2rgi v6iks k8ll 8elda, et 6ige meeskond v6itis.D8namo oli t2na parem.
Esimest kolli kahjuks 6eti ei n2inud, aga teine(pennal ja selle teke) oli Londaku viga. Mees jooksis tsenderdust vahelt v6tma, kobistas palli kuidagi k2te vahelt 2ra ja kaitsjale vastu k2tt. Penalt. 2-0.
Tulevik tegi j2lle ise enda elu raskeks. Ei teagi, miks ei suudeta nn favoriidiseisuses m2ngida. Kas asi on motivatsioonipuuduses, oskamatuses ise oma m2ngu peale suruda ja r8nnata v6i millegis muus?
Oleks ju juba selle vooru j2rel olnud v6imalus viiendaks t6usta, aga t2nast m2ngu n2hes mina k8ll ei arva, et nad seda v22rivad.Kahju.
Kuule Oll ole nüüd täitsa vunts ja kirjuta edaspidi ikka tähtedega.Need numbrid häirivad ja ma usun ,et mitte ainult mind.
Eks oma osa mängis rolli väike väljak,Viljandis pühap tuleb ikka võit ära aa mäng oli ikka suht mannetu olnud
Algselt postitas Taavi.T
Kuule Oll ole nüüd täitsa vunts ja kirjuta edaspidi ikka tähtedega.Need numbrid häirivad ja ma usun ,et mitte ainult mind.
Kahjuks ei saa. Endale k2ivad ka pinda, aga mis teha. Kolisin just Tallinna ja siinne arvuti ei v6imalda t2pit2hti. SRY
Aga, kui sa n88d kohe kuidagi minu poste lugeda ei saa, siis v6in PMmi saata oma kontonumbri ja kohe, kui sinna on laekunud 10-15 kilo eestimaist raha, likvideerin selle probleemi.
Ootama j22des,
Oll
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Njah võrreldes Dünamo ja Levadia mängu võib küll õelda et Tulevik mängis Levadiaga hea mängu mis küll kahjuks kaotati Zilinski vv koopia Viljandis löödud aa Kotenko muidugi eksis päris palju õnn oli seekord Levadia poolel
Algselt postitas kaitz
Kotenko muidugi eksis päris palju õnn oli seekord Levadia poolel
Ei eksinud ta seal midagi. Vastupidi - Tuleviku harvadel ohtlikel kontratel päästis Levadiat mitmel korral kindlast kollist. Ustritski värav oli lihtsalt koba.
Kahju, et ETV ei suvatse oma uudistes ja jalkapäevikus näidata neid momente, mis löömata jäid. See annaks mängupildist veidigi objektiivsema ülevaate.
Kuigi jah, Levadial oli ikka palju ebaõnne, et oma võimalustest rohkem ei löönud. Selle põhjal polnud Tulevikul ka 2:2 viik kättesaamatus kauguses. Aga tugevam võitis, see on selge.
Kommentaar