Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ära ela taevas, konservi(piima,jogurti,liha)töösturid pole siiski ikka nii kõvad üldse mängus, õigeid pealelööke Teie poolt minimaalselt, nii, et ärge suurustage ennast !
Ära ela taevas, konservi(piima,jogurti,liha)töösturid pole siiski ikka nii kõvad üldse mängus, õigeid pealelööke Teie poolt minimaalselt, nii, et ärge suurustage ennast !
Tabloo näitas seisu 3-0 Maagile. Muu ei oma tähtsust.
See oli lihtsalt väike tähelepanek järgmistele vastastele Mjaagist !
Kas Vapruse fänn Egert on teinud mõne Vapruse bänneri kah?
Seda kahjuks öelda ei oska. Mina palusin tal need Tuleviku omad teha. Ma loodan, et tea ei pahanda ja ma annan ta msni, et äkki võtad ise ühendust:
egert166@hot.ee
Ma usun, et ta teeks küll midagi kui pildimaterjali oleks.
See oli lihtsalt väike tähelepanek järgmistele vastastele Mjaagist !
Lelov pani ikka vahetustega jälle täitsa mööda täpselt nii nagu seda mängus Floraga JA võiks nagu meeskonda juhendada kah mitte istuda nagu tuppes või saata pensjonile
Algselt postitas kaitz
Lelov pani ikka vahetustega jälle täitsa mööda täpselt nii nagu seda mängus Floraga JA võiks nagu meeskonda juhendada kah mitte istuda nagu tuppes või saata pensjonile
Tra, kaitz! ole vait! Sina katsu kõigepealt oma lastekari mängima saada ja alles siis võid tulla siia teisi kritiseerima.
P.S. Lelov ei istunud sugugi ainult pingil nagu ma sinu kommist aru sain. Ega juhendamine ei seisne ainult püstiseismises ja mämgijate peale karjumises. Võib-olla on see sinu taktika. Kuid Markol läksid selleski mängus emotsioonid paaril korral keema ja Kotter tegi talle ühel korral isegi märkuse, paludes tagasi oma pingile minna.
to: kaitz
Mis vahetustega ta maagi ja flora mängus mööda pani siis, äkki täpsustad?
Kalda välja võtmisega. ainuke vahetus ,mis natuke õigustas oli Tarvise mängu toomine.minu teada peaks treener võiskonna heaks töötama mitte aga mõelda et on boss teeb mis tahab ja muideks tänases Sakalas ikka väga bullshith jutt
Kommentaar