rahulikumalt urmar ja rein. kui te ei tea milles asi, siis oodake kuni liit ükskord ametliku pressika saadab. huvitav ainult miks sellest juba enne kordusmängu teada ei antud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Mul pole absoluutselt selle vastu midagi, et kalev meistrikasse tõusis. Väga tore, et nii läks. Kahjuks arvan, et aasta aja pärast olete tagasi esiliigas. Praegune koosseis ei vea teil kahjuks meistrikas välja. Peaksite täiendusi muretsema omale. Paari aasta pärast ehk on tulemas ka oma süsteemis midagi. Varem kindlasti mitte.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMul pole absoluutselt selle vastu midagi, et kalev meistrikasse tõusis. Väga tore, et nii läks. Kahjuks arvan, et aasta aja pärast olete tagasi esiliigas. Praegune koosseis ei vea teil kahjuks meistrikas välja. Peaksite täiendusi muretsema omale. Paari aasta pärast ehk on tulemas ka oma süsteemis midagi. Varem kindlasti mitte.
Kui palju sa uskusid, et Kalev Tulevikule ära teeb ja sedagi, et ta üldse üleminekumängudele läheb? Eks järgmine aasta näeme kas veab välja või mitte. Novembrikuus järgmise aasta prognoose on suht mõtetu teha.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustKui palju sa uskusid, et Kalev Tulevikule ära teeb ja segai, et ta üldse üleminekumängudele läheb? Eks järgmine aasta näeme kas veab välja või mitte. Novembrikuus järgmise aasta prognoose on suht mõtetu teha.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKrt Lelov ikka täis jobu ikka
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTänud Maagile JK Tulevik tagasi MEISTRILIIGAS
ma oleks pidanud varem taipama, et Tartu klubide uhendamine/kellegi likvideerumine on kasulik ka hoopis kellelegi kolmandaleGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Juveman Vaata postitustVäga tore ju, väike väljasõit Viljandisse saab toimuma seega ka tuleval suvel
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar