keila JKst mõlemad.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Mis nali see? Kelement täitsa kumm ju.Algselt postitas Katzuu Vaata postitustTulevevikuga on liitunud kaks noort poissi Kelement Martin17.08.1992 ja Niinepuu Mart-Mattis 23.07.1992
Kommentaar
-
III liiga tagumise otsa võistkonnast kohe ML-i NIMEKIRJA. ma pole kindel, kas ta ikka saab ML väljakule või hakkab esindama duublit ehk Valga Warriorit. kuigi, ka esiliiga oleks 3 liiga mängijale korralik samm edasi. igal juhul minu jaoks üllatav üleminekAlgselt postitas Triklosan Vaata postitustMis nali see? Kelement täitsa kumm ju.
Kommentaar
-
Ei usu, et Warrioris ka platsile saab. Lisaks veel Warrior saab kasutada ainult kolme Viljandi nimekirjas olevat mängijat.Algselt postitas spekter Vaata postitustIII liiga tagumise otsa võistkonnast kohe ML-i NIMEKIRJA. ma pole kindel, kas ta ikka saab ML väljakule või hakkab esindama duublit ehk Valga Warriorit. kuigi, ka esiliiga oleks 3 liiga mängijale korralik samm edasi. igal juhul minu jaoks üllatav üleminek
Kommentaar
-
Ma ei näe kusagil Sörve väravaid?!Algselt postitas gooner Vaata postitustsiin on väike valik liikuvat pilti Tuleviku eilsetest võimalustest Lootuse vastu, mis paraku ainult võimalusteks jäidki:
lisaks veel Luhakoodri värav ja muud aktsiooni päev varem peetud 2. Liiga kohtumisest Viljandi Tulevik 2 - Sörve JK:
http://www.youtube.com/watch?v=pdkf6o7W4h8
Kommentaar
-
miks me peaksime vastaste väravaid filmimaAlgselt postitas 17 Vaata postitustVastaste väravad "ei jää kunagi peale" miskipärast..
?
Kommentaar
-
Mis sellest bussijuhist sai?Algselt postitas kaitz Vaata postitustSellist pakisaamist kyll poleks oodanud,aga Flora oli peajagu üle nii ründefaasis kui ka kaitseliinis,tasemevahe oli ilmselge.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar