kahjuks see võimalus puudub:/
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Mis see 20 kilti nüüd nii hiilgama palju on?Algselt postitas blue88 Vaata postitustMa elan Viljandist 20km väljas, seega mängudele liiga pikk maa minna, aga Tuleviku mänge vaataks hea meelega!
Kommentaar
-
Täpselt. Pigem on asi kinni ikka tahtmises, arvestades seda, et mänge vaataks meeleldi. Ma isiklikult elan Tallinnast üle 40km, vaatamata sellele ei ole ühe teatud klubi mänge vahele jäänud Tallinnas see hooaeg mitte ühtegi, tegelikult üks kogu hooaja peale ongi, tööpäeval Sillamäel. Kõik on ainult kinni tahtmises ja imo ei ole mõtet enne neid live-ülekannetena internetti tuua, kui ei ole veidikenegi publikut staadionil.Algselt postitas Andres. Vaata postitustMis see 20 kilti nüüd nii hiilgama palju on?
Kommentaar
-
20km on suvel rattaga nagu kulda ju sõidetav. edasi-tagasi 40km on ju ideaalne ka trenni eest. mis saaks parem olla?Algselt postitas blue88 Vaata postitustVõib-olla natuke naiivne küsimus, aga kas kusagilt(netist) mänge otse kah näeb? Ma elan Viljandist 20km väljas, seega mängudele liiga pikk maa minna, aga Tuleviku mänge vaataks hea meelega!
Kommentaar
-
Tulevik 100 Juubeliüritus
Tulevik-100-sünnipäev.jpg
Tulgem kohale ja "värvigem" tribüünid kollaseks!!!Viljandi JK Tulevik
Kommentaar
-
Ikka tulemeAlgselt postitas MRX Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]1446[/ATTACH]
Tulgem kohale ja "värvigem" tribüünid kollaseks!!!
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Viljandi Tuleviku kodumängud on terve hooaja olnud pealtvaatajale tasuta. Usun, et ka nüüd.Algselt postitas Rover Vaata postitustLoll küsimus ootab vastust. Kui palju maksab pääse homsele üleminekumängule?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar