320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustUrmarile:
Tuleviku võiduvärava lõi imelise pika soolo lõpetuseks K. Kähr, mitte R. Teor.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustSiinkirjutaja on Tuleviku tegemistele vahelduva eduga kaasa elanud juba pea 20 aastat. Kuid nii teist nii igavat (positiivses mõttes) hooaega ei suuda meenutada. Tänavu lüpstakse igat konkurenti, kui vaid vähegi viitsitakse end motiveerida. Rsk, ootan juba 2017 Premiumi hooaega!
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustJa, ootame Rakvere asendajatIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Viljandi eelmine aasta meistriliigas oli tänavusest Rakverest ikka kordades asjalikum ja pakkus ka Pärnule ning Tammekale konkurentsi. Ma ei näe miks nad peaks nüüd nii katastroofiliselt halvemad olema. Sa ehk tead ja valgustad meid?
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustJa, ootame Rakvere asendajat
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustViljandi eelmine aasta meistriliigas oli tänavusest Rakverest ikka kordades asjalikum ja pakkus ka Pärnule ning Tammekale konkurentsi. Ma ei näe miks nad peaks nüüd nii katastroofiliselt halvemad olema. Sa ehk tead ja valgustad meid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustSamm edasi karjääris...
Kommentaar
-
Hea töö!
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustHuvitav lugemine: Tulevik võttis endise karikavõitja auks suureskoorilise võidu
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar