Eelmine suvi ka valmistusin reisiks ja oli Tuleviku kodumäng. Siiso li ka Aet stuudios. Siis oli ka ilus ilm. Ja siis võttis Tulevik võidu. Kas täna on ka kaerajaani oodata?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
-
Täna ei olnud oodata ja ei tulnud ka. Jaan Kaer oli kella 12st päeval kuni poole üheteistkümneni õhtul mängu- ja festivalikorraldamisega rakkes. Töö tasus ära. 633 inimest, hooaja ja kõigi aegade rekordpublik Viljandis, vähiravifondile ligi 1000 eurot kogutud ja 85. minutil 2:2 viigivärav. Tavaline folgireede Viljandis.Kommentaar
-
Teist aastat järjest oli kodumäng folgireedel, kokku minu teada kolmandat korda üldse folgiga samal päeval. Alati on hirm, et kas folk tõmbab rahva ära, aga kohaliku ettevõtja toel (antud juhul siis kaks korda järjest LX Motors) oleme suutnud folgile "vastu hakata" kenasti. Eilne atmosfäär oli staadionil aegade parimaid. Ja noh, 85. minuti viigivärav oli nagu kirsstomat võileivatordi peal muidugi.Kommentaar
-
Ma polnud varem Viljandis Tuleviku mängu vaatamas käinud. Väga positiivsed emotsioonid.Teist aastat järjest oli kodumäng folgireedel, kokku minu teada kolmandat korda üldse folgiga samal päeval. Alati on hirm, et kas folk tõmbab rahva ära, aga kohaliku ettevõtja toel (antud juhul siis kaks korda järjest LX Motors) oleme suutnud folgile "vastu hakata" kenasti. Eilne atmosfäär oli staadionil aegade parimaid. Ja noh, 85. minuti viigivärav oli nagu kirsstomat võileivatordi peal muidugi.
Hea töö!
Kommentaar
-
-
Pole Viljandi statale veel jalg ega silm jõudnud meistriliiga jalkat vaatama, aga kuulen ainult häid asju. Väidetavalt olevat tehtud tribüünil viimane mäng ka islandlaste HUH'i.//Kommentaar
-
Mis seis täna duublil jäi?Kommentaar
-
Pane see like ära meie FB-lehele, mees
Eile õhtul, 30 minutit pärast mängu lõppu:

HUNT! | Linnastaadionil lõppenud II liiga lõuna-lääne piirkonna kohtumises alistas Tulevik II oma tänase vastase, liigatabelis 7. kohal paikneva Tallinna Kalevi III meeskonna 2:0. Meie mõlemad tabamused sepistas Arlet Hunt, kes oli täpne karistuslöögist ning karistusala tagant. #meolemeviljandiKommentaar
-
Kommentaar
-
Kurvemalt annab mängu alustada...Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar