Ei teagi kumb on rohkem lükata tõmmata kas vana Seeder või noor.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Visati vette, aga ujus kenasti välja. Algus oli oodatult pisut ebalev, väravaid talle süüks ei pane. Kuna Leva oli täna oma klubi sünnipäeval väga uimane ja tujutu, siis polnud tal tegelikult üldse palju tööd. Oma momendid, mida pidi, tegi ära.
Kommentaar
-
16 aastane omakasvandikust andekas kutt, kelle senine mängubaas tunud II liiga lõuna-lääne piirkonna mängudest, ja kes sai debüüdi sellises kohas, sest esikinnas (Nõmm) on vigastatud ja teine (Madik) vigastusest taastumise viimases faasis. Mul on kahju ühest teisest mehest, kelle mängubaas tuleb hoopis tutskemailt tasemeilt, aga kes sellisest väravavahist kolmelt meetrilt üksühele olukorras mööda ei suutnud lüüa.
Vaatame jalgpalli lahtiste silmadega, palun.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma ei suuda kordust vaadates seda Langi punast leida. Mina näen kordusest, kuidas kolm Tammeka mängijat lendab Allikule väga agresiivselt peale. Lang läheb Allikut kaitsma lükkab kättega ründajaid eemale. Või oli siin veel mingi olukord kaamerast väljas?Kommentaar
-
SN poolt väga amatöörlik kirjutis "Allikule pakkus omakorda tuge Lang, kes nähtavasti tabas rüsinas Dudarevi näopiirkonda." Näo piirkonda tabatakse jalgpallis korduvalt ja enamasti ei anta isegi viga. Punase kaardi saamiseks peaks olema ikkagi löögiliigutus, mida näha ju ei olnud?Kommentaar
-
-
Aga imestada pole siin millegi üle. Nii kaua kui osa meeskonnast käib tööl või koolis jääbki selline asi kestma. Kui nii juhtuks tabeli esimese nelja meeskonnaga oleks imelik.Pärast seda intervjuud on peetud 11 mängu ja saadud 5 punkti.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar