FC Flora ja Levadia (märkimisväärsed) madistamised Eesti Meistriliigas aastatel 1999-2007 videos
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2013
Collapse
X
-
Mõnus derby. Praeguse seisuga liigub Levadia sellisel kursil, millega hooaeg lõpetatakse tiitliga - nõrgemaid võidetakse puhta jõuga ning konkurentide vastu tehakse väga mehine esitus. Levadia tänane esimene poolaeg oli üks geniaalsemaid, mida ma lähiminevikus Eesti vutis üldse näinud. Mõlemas omavahelises mängus on Kristal Lelovi vastu saavutanud seljavõidu. Kui esimese poolaja lõppedes Logua sisse pandi, siis eeldasin, et päris hea vastukäik on kreatiivsuse näol olemas, aga Post lihtsalt ei sobi Lelovi Florasse. Kuressaare tasemel võistkondade vastu võib õhus särada kui vastased otse töölt tulevad...
Kahju on sellest, et Hunt nii hilja profijalgpalli jõudis. Uskumatu, milline ressursi raiskamine meie väikesesel mängijaturul. Ei tahaks teadagi, milline mängija Hunt oleks, kui ei oleks pikka pühapäeva palluri perioodi olnud. Kristal on selle meeskonnaga ikka väga head tööd teinud, müts tõesti maha! Aus tulemus ja hea mäng. Flora fännid laulsid kõvasti, Leva omad suitsetasid kah, täitsa jalgpall!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustFlora fännid laulsid kõvasti, Leva omad suitsetasid kah, täitsa jalgpall!"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKes täna Kuresaare ja Sillamäe mängu vilistab?
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Heigo Paglant
So?
Kommentaar
-
kohtunik
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustKohtunik: Miko Pupart
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Heigo Paglant
So?
Kommentaar
-
Ma tean seda kõike. 7 aastat tagasi, kui A Le Coqil kohtusid Flora ja Kuressaare, siis üks mees trampis trummi üksinda 2 korruse tribüünil ja laulis Kurele kaasa. See oli Miko Pupart. Kuid see oli 7a tagasi. Usun, et kui ta väljakule läheb vile suus, sis ta unustab ära mis särk meestel seljas on ja vilistab vea ära kui viga on jne. Eile mõlemale 2 kollast ja 1-4 võit Sillamäele. Ma ei näe probleemi. Minuarust on palju hullem seis, kui mõni mees Flora mänge vilistama pannakse
Kommentaar
-
Algselt postitas optiums Vaata postitustVastasseisust budu versus pupart ootaks juba siis ka budulojuse pilti. Riputage ka see siia.
Sa optimus võid enda pildi siia toppida!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas optiums Vaata postitustMida mõtlevad poisi vanemad, kelle jaoks heategevusmänguga raha koguti? Pealtvaatajaid 1160, piletitulu lubati kõik néile anda, aga seda laekus vaid 1000 €, pilet täiskasvanule seejuures 5€. Ei meeldi mulle sellised jamad, ei meeldi.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustAlla 18 vist said ju tasuta sisse. Palju pealtvaatajate hulgas neid oli?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar