Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tartu JK Tammeka: Andrus Lukjanov (vv), Ats Kutter (vv), Siim Tenno, Simo Tenno, Tanel Vanaveski, Ander Paabut, Mikk Valtna, Marek Tšernjavski, Mboungou, Maido Pakk, Ando Hausenberg, Martin Naggel ja Jürgen Lorenz. Ehk siis lõppenud hooaja eesti vennad miinus Rauno Tutk, Martin Hurt, Kaspar Kaldoja, Mikk Laas, Heiko Tamm pluss terveks saanud Hausenberg.
Tartu JK Tammeka: Andrus Lukjanov (vv), Ats Kutter (vv), Siim Tenno, Simo Tenno, Tanel Vanaveski, Ander Paabut, Mikk Valtna, Marek Tšernjavski, Mboungou, Maido Pakk, Ando Hausenberg, Martin Naggel ja Jürgen Lorenz. Ehk siis lõppenud hooaja eesti vennad miinus Rauno Tutk, Martin Hurt, Kaspar Kaldoja, Mikk Laas, Heiko Tamm pluss terveks saanud Hausenberg.
Kahetised tunded. Mõtlesin täna saali minna, kuid see koosseis eriti ei kutsu. Ühtegi uut pole (Vanaveskit pole mina muidugi näinud) ja isegi see koosseis pole täielik. Samas ega ma muidugi pole teab kui arvamusel, et mingil siseturniiril peakski üldse paremad mehed pallima. Suvaline jauramine, peaasi, et keegi viga ei saaks. Eks astub korraks läbi, vast - saabki enne värsket õhku hingata.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Hehe. Lennarti kommentaar " ja platsile on tulnud ka Elvis Liivamägi, kes igapäevast leiba teenib kohvikus Boheem" oli päris humoorikas . Samas natuke kurb ka, sest võtab kogu süsteemi suuresti kokku.
Kahetised tunded. Mõtlesin täna saali minna, kuid see koosseis eriti ei kutsu. Ühtegi uut pole (Vanaveskit pole mina muidugi näinud) ja isegi see koosseis pole täielik. Samas ega ma muidugi pole teab kui arvamusel, et mingil siseturniiril peakski üldse paremad mehed pallima. Suvaline jauramine, peaasi, et keegi viga ei saaks. Eks astub korraks läbi, vast - saabki enne värsket õhku hingata.
Valusalt sitt suhtumine, ainuke koht kus te midagigigi võita suudaksite.
Üllatavalt asjatundmatud kommentaatorid on sel aastal. Aetakse segi sarnase nimega mängijaid (a la Nesterov-Nesterovski) ning mõni (Pohlak !!!) pole midagi kuulnud mängijast nimega Richard Aland (SK 10 Tartust, mitte Rootsist). Kurb tegelikult, kas Kalevi hallis siis internet ei levi. Võiks ju kiirelt guugeldada, kui mõistus peale ei hakka.
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
Koorti kommentaar Piiroja mitteosalemise kohta oli ka muidugi puhas kuld. a la "Teletornist ilma langevarjuta alla hüpates oleks ka suurem võimalus terveks jääda, kui Aastalõputurniiril pallides."
Kommentaar