Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Aastalõputurniir 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ja ka teine.

ajukääbikud

Kommentaar

Ühes olen tänase põhajl kindel, et Tln Kalev annab hooajal 2013 korralik lahingu esiviisikule. Mis koht sealt täpsemalt tuleb, seda ei tea keegi.

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
        ja ka teine.

ajukääbikud
        Miks neid nahhui ei tassita sealt? Mõned turvamehed peaksid ju kohal olema ikka.

Kommentaar

Hakkasin just uuesti vaatma. Kes püro tegi ?

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
            Hakkasin just uuesti vaatma. Kes püro tegi ?
            Flora fännid vast
            Adiós amigos

Kommentaar

Ma pigem oleksin leppinud kesa vingumisega, et flora fänne sisse ei lastud ja saanud selle, et telepilt oleks selge vähemalt olnud...

Vähemalt atmosfäär oli kõva!

(kas teine fleer kalju oma polnud?)

Kommentaar

Väga imelik,et turniiri tegelikult parim mängija seda auhinda ei saanud.
                Aga väga hea turna oli igatahes,väljaarvatud siis amatööride amatöörid saaremaalt!
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Kuna auhinnad samad, siis pole vast mõttet kahte ühesugust auhinda anda ühele mängijale.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                    see saaliturniir ei loe mitte sittagi. ei näita see seda, et Kure välja kukub või seda, et Kalev tuleval hooajal ülikõva oleks. Ühesõnaga jätke see ohkimine.
                    nõus, kuigi tore, et Raimo saab veidi aega elevil olla ning ehk ka mõne inteka anda.

Kommentaar

kuradi hea turniir, ainult see reklaam Iniesta'ga ajas närvi, mitte isegi ise reklaam kui see vastik muusika....

ja kui nüüd mälu ei peta, Nesterov on esimene mängija, kes suutis 10 väravat aastalõputurniiril lüüa...
                      ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

Pohlak ütles juba enne turniiri, et Kalev võidab. Pohlaku käsi mängus ilmselgelt.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                          see saaliturniir ei loe mitte sittagi. ei näita see seda, et Kure välja kukub või seda, et Kalev tuleval hooajal ülikõva oleks. Ühesõnaga jätke see ohkimine.
                          Mida emmi, see tuli sul nüüd küll kuskilt tühja koha pealt.

Kuid õnnitlused Tallinna Kalevile!

Kommentaar

Lausa uskumatu, et parima väravavahi tiitlit Grigori Ošomkov ei saanud. Keegi oskab öelda, mis oli selle põhjuseks? Pikker tegi ka häid mänge ja häid tõrjeid, aga Ošomkov oli ikka tõsiselt tasemel ja oleks autasu sajaprotsendiliselt väärinud.
                            Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
                              Mida emmi, see tuli sul nüüd küll kuskilt tühja koha pealt.

Kuid õnnitlused Tallinna Kalevile!
                              See on puhas statistika. Tammeka võitis Aastalõputurniiri 2010 aastal, aga järgmine hooaeg lõpetati hooaeg seitsmendana. Eelmisel aastal olid esimesed kaks Sillamäe ja Viljandi, kes lõpetasid tänavu välishooaja vastavalt viienda ja seitsmendana. Ühesõnaga võta mingi viimase viie hooaja Aastalõputurniiri tabel ja kõrvale sellele järgneva aasta välishooaja tabel. No ei kattu need väga.

Ühesõnaga ei saa selle turniiri põhjal teha mitte mingisuguseid järeldusi. Tõsi, Kalevi poistel nüüd aasta lõpus võib-olla tuju veidi parem, kuid muid järeldusi mina sellest turniiril ei tee.

Kommentaar

Huvitav oleks teada, kes see peast soe flora fänn oli, kes põhimõtteliselt mu nina ees püro nö süütas ( kui ma flora fännidest mööda kõndisin) Ajuvaba lihtsalt, tehke oma püro ja jooge ennast lolliks, aga ei saa olla nii vastutustundetud, ma ehmatasin ikka väga ära kui mu ninaees kõik järsku punaseks lõi, süda puperdas ikka päris pikalt peale seda :/

Kommentaar

Working...
                                X