Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Väga imelik,et turniiri tegelikult parim mängija seda auhinda ei saanud.
Aga väga hea turna oli igatahes,väljaarvatud siis amatööride amatöörid saaremaalt!
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
see saaliturniir ei loe mitte sittagi. ei näita see seda, et Kure välja kukub või seda, et Kalev tuleval hooajal ülikõva oleks. Ühesõnaga jätke see ohkimine.
nõus, kuigi tore, et Raimo saab veidi aega elevil olla ning ehk ka mõne inteka anda.
see saaliturniir ei loe mitte sittagi. ei näita see seda, et Kure välja kukub või seda, et Kalev tuleval hooajal ülikõva oleks. Ühesõnaga jätke see ohkimine.
Mida emmi, see tuli sul nüüd küll kuskilt tühja koha pealt.
Lausa uskumatu, et parima väravavahi tiitlit Grigori Ošomkov ei saanud. Keegi oskab öelda, mis oli selle põhjuseks? Pikker tegi ka häid mänge ja häid tõrjeid, aga Ošomkov oli ikka tõsiselt tasemel ja oleks autasu sajaprotsendiliselt väärinud.
Mida emmi, see tuli sul nüüd küll kuskilt tühja koha pealt.
Kuid õnnitlused Tallinna Kalevile!
See on puhas statistika. Tammeka võitis Aastalõputurniiri 2010 aastal, aga järgmine hooaeg lõpetati hooaeg seitsmendana. Eelmisel aastal olid esimesed kaks Sillamäe ja Viljandi, kes lõpetasid tänavu välishooaja vastavalt viienda ja seitsmendana. Ühesõnaga võta mingi viimase viie hooaja Aastalõputurniiri tabel ja kõrvale sellele järgneva aasta välishooaja tabel. No ei kattu need väga.
Ühesõnaga ei saa selle turniiri põhjal teha mitte mingisuguseid järeldusi. Tõsi, Kalevi poistel nüüd aasta lõpus võib-olla tuju veidi parem, kuid muid järeldusi mina sellest turniiril ei tee.
Huvitav oleks teada, kes see peast soe flora fänn oli, kes põhimõtteliselt mu nina ees püro nö süütas ( kui ma flora fännidest mööda kõndisin) Ajuvaba lihtsalt, tehke oma püro ja jooge ennast lolliks, aga ei saa olla nii vastutustundetud, ma ehmatasin ikka väga ära kui mu ninaees kõik järsku punaseks lõi, süda puperdas ikka päris pikalt peale seda :/
Kommentaar