Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Aastalõputurniir 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Võimas Myrgel!

Endiselt ootan vastust küsimusele, kes oli Transi peatreener.Jagudin?

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
      Nagu ikka, kaob avalikus kohas filmimise õigus ära, kui see mõnele korrakaitsjale ebamugavaks muutub
      Julgus filmida samuti, kui natuke kõvemat häält tehakse
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kommentaar

Urmas sa kurat ikka oskad videotega toimetada

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
            Head vana-aasta lõppu kõikidele kaashulludele!

Väga ülev! 5+ videomotaaž
            “I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne

Kommentaar

Debiilikud...
              "Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Julgus filmida samuti, kui natuke kõvemat häält tehakse
                Rein, kas sa kunagi mõnes Kaljuga seotud tegevuses midagi positiivset suudad kah leida? Myrgel teeb ülimalt ägeda video ja jälle ainult sinul mingi probleem.

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                  kes oli Transi peatreener.Jagudin?
                  Tema nägu käis telepildist läbi küll.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                    Rein, kas sa kunagi mõnes Kaljuga seotud tegevuses midagi positiivset suudad kah leida? Myrgel teeb ülimalt ägeda video ja jälle ainult sinul mingi probleem.
                    Ikka suudan.
                    Meistritiitel on postiivne. Fänlus on üldiselt teil positiivne. Ärand jaura, tee parem õhtuks mehelõhnad juurde.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Vähemalt esimesel päeval jätsid kohapeal kõige parema mulje Paide ja Flora fännid. Kalju ja Kalevi fänne nii hästi kuulda ei olnud, aga see võis olla põhjustatud sellest, et istusin samal pool ja seinad summutasid. Neljale fännigrupile suur kiitus igaljuhul!

Kommentaar

Rääkides videolõigust 0:31 ei tea kas kaameramees ka filmis "tõrvikujooksu", tavapäraselt peaks see kaamera olema koguaeg platsile suunatud. Aga muidu huvi pärast, mis videotöötlusprogrammi kasutati?
                        FC Flora & FC Chelsea

Kommentaar

Algselt postitas Dingo. Vaata postitust
                          Rääkides videolõigust 0:31 ei tea kas kaameramees ka filmis "tõrvikujooksu", tavapäraselt peaks see kaamera olema koguaeg platsile suunatud. Aga muidu huvi pärast, mis videotöötlusprogrammi kasutati?
                          Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                          tähemärgid

-e- millegipärast kadus gif ära.

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                            Head vana-aasta lõppu kõikidele kaashulludele!

Hilinenud kiitused V sektor selle möllu eest seal, minu respekti see igastahes teenib!

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                              Ta ju hoorab seal koguaeg ringi, kole vaadata kohe. On just selle ''fänn'', kes parajasti mängib...
                              Tont, ära ohi. Kõva ultra oled, kelle jaoks püro on kuritegu Sektoris olemine ei tee minust kellegi fänni. Kõigil meil on sõbrad ja loomulikult selle asemel et ns tühja passida sai mõnusalt oleskletud, õlli jm lastud, nigu see melu aastalõpukal ikka käib...Kaasa tegin mõned üksikud korrad. 2-päev oli eriti raske Kusjuures, rääkimata sellest, et olnuks mõni tartlanegi või lausa mitu fänni veel saalis, pannuks ka oma sektori uhkelt püsti. Päris üksi ei ole mõttet ju end ka lolliks teha (kuigi hooajal olen teinud), seega see lällamine jäi ära. See selleks. A muidu mis sa arvad omastarust, et oled jube kõva ärapaneja siin koos oma Prassiga. Kaljuga teeme uuel hooajal ametliku friendship club'i diili et asi aus oleks. Aga noh, vähemalt see teie Kalevite Cunts sai oma rõõmupäeva

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                              Lisaks Sillamäe karudele ei olnud ka Levadia fänne väga näha pühapäeval
                              WGS sättis sel päeval kohale end vaid mänguks Floraga, muust oli pohhui.

PS! Tuhat tänu sulle kasutaja Meintz, kes sa turniirist salvestised üles laadisid!

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
                                Kõva ultra oled, kelle jaoks püro on kuritegu
                                ei olegi kunagi, ega ka ei hakka mitte kunagi end ultraks pidama/nimetama o.0

A muidu mis sa arvad omastarust, et oled jube kõva ärapaneja siin koos oma Prassiga. Kaljuga teeme uuel hooajal ametliku friendship club'i diili et asi aus oleks.
                                Prasi kohta ei tea ma tõesti mitte midagi.
                                Uhh, palju õnne?

WGS sättis sel päeval kohale end vaid mänguks Floraga, muust oli pohhui.
                                Kurb siis

Kommentaar

Working...
                                X