Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tallinna Flora peatreener Norbert Hurt mängib Esiliiga B (tugevuselt kolmas liigatase) meeskonnas HÜJK Emmaste, kellel on arvestatavad šansid aidata meistriliigas mullu neljanda kohaga leppinud ja hetkel eurosarjakohata Flora selgi hooajal eurosarja.
silmad hakkasid selle tausta tõttu verd jooksma ja esimestest ridadest kaugemale ei jõudnud
Poistel on see taust juba vähemalt kaks aastat ja olen siin samas foorumis sellele mõned korrad tähelepanu juhtinud aga noh.. ju nad siis ise on sellega rahul, või on neil üks kõik kas lehte loetakse või mitte.
Millises suurusjärgus see rahasüst üldse on, kui nt Santos koha Euroopasse peaks tagama?
Lisaks veel küsimus, et olukorras, kui Santos Euroopasse pääseb, siis kus toimuvad Santose kodumängud?
2. kategooria peab olema. Väljaku ja muu osas vist klapib, aga just selle pressi osa suhtes ma olen natuke kahtleval seisukohal. Samas ei julge väita, et pole. Ehk teab keegi paremini öelda.
Teemast välja natuke, aga mida sai just laupäeval Tartus mängu tehes arutatud, et kuidas ei arvestata uusi staadioneid ehitades või renoveerides tehnilises plaanis üldse teleülekande võimalikkusega, suht hämmastav tegelikult. Vool vedada, korralikud kaamerapositsioonid välja ehitada jms, et ei peaks kuskilt trepinurga pealt filmima. Tammel on muidugi ruumiga veel enamvähem okei ja eks sellise asjaga harjunud kuldkäed teevad töö ära ka suvalise puki otsast, aga siiski. Ei korraldata ju üritusi iseendale.
Kommentaar