Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ära hakkab tüütama see Pohlaku käsi. Juskui muud polekski siin jalgpallis kui Pohlak ees ja taga. Mõningatel võib ju allergia olla tema vastu, kuid seda ei maksa kogu aeg välja pasundada.
Algul oli tagumine ots tõesti töös. Seejärel pandi ainult pealtvaatajatele. Üritati ka laealuseid panna, aga tuletõrje signalisatsioon hakkas tööle. Kas täna oli mingi spets kohal? Ma ei tea. Kuid lõpuks suudeti kogu küttesüsteem tööle saada. Oli mõnusam küll.
P.S. Pohlakut seal ei olnud.
Te rääkige Pohlakust edasi, kuid mina räägin et mida mina nägin sel nv-l sisehallis toimunud mängudel.
Mängud mida nägin:
Paide LM vs Sillamäe Kalev, FC Kuressaare vs Nõmme Kalju II, Tallinna Kalev vs Narva Trans, TLÜ vs JK Järve.
Paide LM vs Sillamäe Kalev
Sellist pallivaldamist ning palliga toimetamis nägid minu silmad eesti meeskonna esituses vist siis viimati kui Raika oli TVMK-s. See oli lihtsalt imeline kuidas äärekaitsjad, äärepoolikud omavahel kokkumängisid ning see kuidas ründajad liikusid ja milline kollektiivne pressing peale pandi kui pall oli kaotatud. Vau! Teisel poolajal tase langes natukene kui sisse toodi Slava(ründemäng polnd enam nii liikuv ja dünaamiline). Ootan juba huviga reedest mängu Kalev vs Levadia.
Paide seevastu oli tubli kaitses, kuid ründemäng oli ikka jube hambutu ning treeneripink juhendas kui ühest suust - löö ette, ta ju on kaitsjaga 1-1le.
FC Kuressaare vs Nõmme Kalju II
Kuressaare oli kindlasti parem kui nädal varem, kuid kui ikka pole piisavalt kvaliteeti meeskonnas siis polegi midagi teha. Kastein jäi positiivselt taaskord silma.
Kalju puhul, ei midagi erilist. Kalju asjapulkadel, palun andke uuele väravavahile ikka Nõmme Kalju särk selga.
Tallinna Kalev vs Narva Trans
Ilmselgelt tasemevahe. Trans lükkas palli ehtslaavilikult ning mõnusalt kiirelt, kuid enamik olukordi tekkis ikka sellest, et Kalevi asjaarmastajad jäid hiljaks igale poole.
Kalevi puhul on see küll tore, et üritatakse mängida lühikest söötu(isegi oma kastiski), kuid ikka tekib küsimus, et mille kuradi pärast osad vennad selles meeskonnas mängivad ja peale saavad.
Kas Premium liiga mängude väravaid saab millalgi kusagilt näha kah?
Vaevalt. Samas Tallinna Kalev, Sillamäe Kalev ja Nõmme Kalju on oma mänge filminud. Usutavasti on need tehtud pigem treenerite jaoks mitte pealvaataja.
Arusaadav, et materjal küllaltki kesine ning Rüütli bussi parkida ei soovi, mis on ka noorte mängijate arendamiseks õige, kuid oma mängu tuleb kohandada siiski vastavalt vastasele. Eriti kui sa eeldatavalt nõrgem oled. Kolme mänguga on taha imetud hetkel 14 väravat. Aga eks neilgi aega asja timmida ja hooajal ollakse veidi konkurentsivõimelisemad. Kuigi intuitsioon on Rüütlil hea ning muidu ka vahva sell, siis eks see taktikaline pool üheks põhjuseks oli, miks koondis ilma temata otsustas edasi minna.
See küsimus peaks küll Tln Kalevi teemas olema, aga kuna siin juba üles võeti, siis mis on saanud Tripkovicist ja Šišicist? Ma olen aru saanud, et neil endiselt kehtiv leping Kaleviga? On siis välismaalt kosilasi ka või mis sel rindel üldse toimub?
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
See küsimus peaks küll Tln Kalevi teemas olema, aga kuna siin juba üles võeti, siis mis on saanud Tripkovicist ja Šišicist? Ma olen aru saanud, et neil endiselt kehtiv leping Kaleviga? On siis välismaalt kosilasi ka või mis sel rindel üldse toimub?
Leping kehtib veel jah. Otsivad vist ikka väljamaalt midagi, aga mõnii aeg tagasi ei olnud veel midagi leidnud.
Küllap on nende lepingute jätkamisega sarnane lugu, nagu Tammekal oli Patoga.
Küllap on nende lepingute jätkamisega sarnane lugu, nagu Tammekal oli Patoga.
Lepitakse kahepoolselt kokku lepingu lõpetamises ja äkitselt leitakse väljamaalt sama kivi alt kosilane, kus enne mitte kedagi polnud.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar