Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumori di Spogliatoio / Estonian Football (ENG)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kallid adminid, tõatke see rumoroidiga kaasnev pask siit minema trema enda teemasse. Kurat kaua üks makaron siin sõnnikut loobib, üle viskab juba. Mine müü oma raamatuid, mida keegi ei osta. Epic fail rantrantrant.

Trollajakirjanik oleks hea nimi, aga meil on kahjuks tegu vaimselt ebastabiilse blogijaga.

Kommentaar

Noh, tegelikult tundub ju Rumoril seekord isegi õigus olevat. Tingimusi ei muutnud mitte Sõprus, vaid ikkagi EJL (ptüi, mitte siis EJL, vaid see EJAK või misiganes). Ehk teatavad esimese hooga, et üritus kestab näiteks 2 tundi, aga siis teatavad juurde, et üritus kestab küll nii palju, aga sellega kaasnevalt kolistavad ERR-i djüüdid veel kaks tundi enne ja pärast ringi. Mitte, et seal väga vahet oleks ja nii. Lihtsalt remarki korras.

Kommentaar

Humoori di Joppantonio?
        slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
          Vaata hoolikalt!
          Ma ei ole Itaalia haridussüsteemiga tuttav, aga mulle õpetati koolis ikka nii, et enne töö ära andmist tuleb see üle kontrollida ja võimalikud vead parandada.

Mina leian sinu lingilt veel 2 mängu, mis on peetud detsembris.

Lisaks mitteametlikud kohtumised :
          26.12.1996 vs Baskimaa 0:3
          28.12.1999 vs Andaluusia 0:1
          22.12.2000 vs Kantaabria 1:0
          23.12.2008 vs Murcia 1:1
          mingi alarahastatud ja kuri eesti õpetaja oled või?
          muarust rumori pole sinu õpilane ja ei ole kohustatud sulle üldse midagi esitama.
          kui on vigu (ja kes neid ei teeks) siis on täitsa okei neid parandada, aga patroneeriv-üleolev hoiak on milleks? oma nadivõitu ego upitamiseks?
          Seisan üksi mere ääres
          jalas kollased sandaalid
          valged, merevahust sääred
          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
            Mitte, et seal väga vahet oleks ja nii.
            Just.

Plaaniti tänuväärset üritust. Kahjuks läks asi vett vedama. Piletid osteti tagasi. Kahju kannatasid ainult eestvedajad. Kurb lugu.

Miks on vaja tühja koha pealt skandaali üles puhuda, korraldajaid materdada ja süüdlasi otsida, seda teab vist ainult üks härra.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
              Just.

Plaaniti tänuväärset üritust. Kahjuks läks asi vett vedama. Piletid osteti tagasi. Kahju kannatasid ainult eestvedajad. Kurb lugu.

Miks on vaja tühja koha pealt skandaali üles puhuda, korraldajaid materdada ja süüdlasi otsida, seda teab vist ainult üks härra.
              Ainult need kes on 'skandaal' sõna sõnastatud on teie, lugupeetud härrad.
              Ma ainult proovisin aru saada mida läks valesti ühes ürituses et oli märgatud nagu 'jalgpalliajalugu'.
              Mis on naeruväärne et keegi ei taha mingi ametlik seletamine anda. Ma tegelt kahju Vassiljevi eest sest see auhind oli väärt suurem koht ja publik, aga mis ikka. 8€ oli küll päris kallis hind.
              Minge edasi sõlvama ja karjuma, mitte midagi uut päikese alla.
              Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
              Premium Liiga Clubs News
              Facebook
              Twitter

Kommentaar

Kaua te lasete sel mölakal siin seda paska kirjutada? Teema on Eesti koondis!
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
                  Ma ainult proovisin aru saada mida läks valesti ühes ürituses et oli märgatud nagu 'jalgpalliajalugu'.
                  Mis on naeruväärne et keegi ei taha mingi ametlik seletamine anda. Ma tegelt kahju Vassiljevi eest sest see auhind oli väärt suurem koht ja publik, aga mis ikka. 8€ oli küll päris kallis hind.
                  No kuule, mazz. Vahepeal lähevadki asjad pekki ja siis saad natuke pihta. Eriti, kui kirjutaja pole nö. tiimis sees. Rumori kirjutas enda nägemuse ja antud juhul suhteliselt ausalt. Võtnud ta gruppi ja ilmselt poleks mingit jama tulnud. Aga siin on põhjust kriitika alla neelata ja mitte isiklikuks minna, eks?

Kommentaar

Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
                    Huvitav, et see "ajalooline sündmus" ei saanud muidu sinu veebilehel mingit kajastust ja sa ei vaevunud end asendus-sündmusele kohalegi vedama. Küll aga sai sellest hoobilt ajalooline sündmus, kui avanes võimalus üritusele peale kuseda.

Mida külvad, seda lõikad.

E. Aga tõesti, Eesti koondise teemat pole vaja selle külvamise ja lõikamisega risustada.
                    Last edited by mazz; 03.01.15, 19:51.

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                      mingi alarahastatud ja kuri eesti õpetaja oled või?
                      muarust rumori pole sinu õpilane ja ei ole kohustatud sulle üldse midagi esitama.
                      kui on vigu (ja kes neid ei teeks) siis on täitsa okei neid parandada, aga patroneeriv-üleolev hoiak on milleks? oma nadivõitu ego upitamiseks?
                      Mine sa ka õige...
                      Ryanangelo saab täpselt seda mida ta ise külvab!
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                        Huvitav, et see "ajalooline sündmus" ei saanud muidu sinu veebilehel mingit kajastust ja sa ei vaevunud end asendus-sündmusele kohalegi vedama. Küll aga sai sellest hoobilt ajalooline sündmus, kui avanes võimalus üritusele peale kuseda.

Mida külvad, seda lõikad.

E. Aga tõesti, Eesti koondise teemat pole vaja selle külvamise ja lõikamisega risustada.
                        Pole üldse kusenud, meil on ka FB lehekulg kus andsime uudist:

Aga samuti, mitte keegi teine on ürituse teema ärajäämine üldse puutunud
                        Ja põhjus ma arvan pole mitte nii raske aru saada: EJAK oli korraldaja.
                        Premium Liiga Clubs News
                        Facebook
                        Twitter

Kommentaar

Tra, nagu katkine plaat! Kaks inimest on sulle juba seletanud miks ära jäi. Mida sa enam kammid? Nagu hälvik
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kõige mõrum Rumoorile ongi, et tema ei saa mitte kunagi EJAK liikmeks. Oma raamatu võib ka 90% alla hinnata, ikka ei osta.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Tra, nagu katkine plaat! Kaks inimest on sulle juba seletanud miks ära jäi. Mida sa enam kammid? Nagu hälvik
                              Jah, pärast artikel tuli selgitus Sõprus Kinost.
                              Premium Liiga Clubs News
                              Facebook
                              Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
                                Kõige mõrum Rumoorile ongi, et tema ei saa mitte kunagi EJAK liikmeks. Oma raamatu võib ka 90% alla hinnata, ikka ei osta.
                                EJAK liikmeks ma küll ei huvita. Aga küll huvitav seltskond kus ka mängiate agent Tarmo Lehiste (ehk Sport & Net Grupp OÜ agent - Pohlaku firma) kuulub...
                                Ma küll ei huvita kui sa ei osta
                                Premium Liiga Clubs News
                                Facebook
                                Twitter

Kommentaar

Working...
                                X