Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2015
Collapse
X
-
Üle nädala juba möödas ja räägin siis ka (peaaegu) lõpplahendusest enda pilgu läbi.
PL võitja mulle meeldis, Levadia kolmas järjest oleks liig olnud, Kalju vanakesed poleks ka nii palju meeldinud kui Flora praeguse koosseisu võit. Ootan kannatamatult aega, kui Kalju enda kasvandike valik on veidi suurem ja ei peaks igat silmapiirile ilmunud "staari" palkama. Ehk võib siis ka midagi meeskonnast rääkida?
PL tabeli lõpp - kui Paide edu Pärnu (ja tegelikult ka Viljandi ning Tartu) ees välja jätta, siis sai järjekord parim mida soovinuks. Loomulikult tahtsin Pärnu kindlat püsima jäämist ja Tartu-Viljandi vastasseisu puhul eelistan Tartut. Nii suur linn ja toetajaskond peab olema PL-is esindatud.
EL tipp ehk tõusjad. Olen Rakvere üle väga rahul. Vastupidiselt mõne arvamusele, et tegemist on Rakvere Floraga pean neid siiski väga kohaliku näoga satsiks. Loodetavasti jääb see nii ka järgmisel hooajal.
Kalev-Tammeka üleminekumängu puhul loodan, et Tammeka väljub võitjana. Kuigi olen see, kes mõni kord nädalavahetusel vaatab, et oleks aega täpselt paar tundi, et mõni PL mäng ära vaadata aga just sel nädalal pole keegi Tallinnas mängimas, siis eelistan ikkagi regioonide mitmekesisust. Ja seda ütlen ma situatsioonis, kui enne Kalju tulekut pidasin ma Kalevit enda jaoks sümpaatseimaks Tallinna satsiks.
edit: veaparandus Viljandi > Tammeka, tänud vihjele.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Tammeka ikka.
Algselt postitas elx Vaata postitust
EL tipp ehk tõusjad. Olen Rakvere üle väga rahul. Vastupidiselt mõne arvamusele, et tegemist on Rakvere Floraga pean neid siiski väga kohaliku näoga satsiks. Loodetavasti jääb see nii ka järgmisel hooajal.
Kalev-Viljandi üleminekumängu puhul loodan, et Viljandi väljub võitjana. Kuigi olen see, kes mõni kord nädalavahetusel vaatab, et oleks aega täpselt paar tundi, et mõni PL mäng ära vaadata aga just sel nädalal pole keegi Tallinnas mängimas, siis eelistan ikkagi regioonide mitmekesisust. Ja seda ütlen ma situatsioonis, kui enne Kalju tulekut pidasin ma Kalevit enda jaoks sümpaatseimaks Tallinna satsiks.
Kommentaar
-
Terve sööduandjate nimekiri on siin, automaatselt seda ei leia, aga Veiko abiga pakuks seda siin:
Luts, Siim 13
Lindpere, Joel 10
Toomet, Janar 10
Kams, Gert 8
Purje, Ats 8
Kruglov, Dmitri 8
Teever, Ingemar 8
Tiirik, Kristjan 8
Wakui, Hidetoshi 7
Zahovaiko, Vjatšeslav 7
Kirss, Robert 7
Maar, Karl Ivar 7
Beglarishvili, Zakaria 6
Gussev, Maksim 6
Uwaegbulam, Jasper Chibueze 6
Kilikevych, Volodymyr 6
Frolov, Andre 5
Logua, Irakly 5
Saliste, Joseph 5
Sappinen, Rauno 5
Dmitrijev, Artjom 5
Melts, Tanel 5
Jakovlev, Svjatoslav 5
Nesterov, Kirill 5
Tauts, Rasmus 5
Kaarlimäe, Kaarel 5
Alliku, Rauno 4
Neemelo, Tarmo 4
Elhussieny, Omar Nabil Rashad 4
Kink, Tarmo 4
Pikk, Artur 4
Dubõkin, Aleksandr 4
Kvasov, Jaroslav 4
Ratnikov, Daniil 4
Dmitrii, Barkov 4
Koskor, Tristan 4
Hanson, Henri 4
Baranov, Nikita 3
Luigend, Karl-Eerik 3
Marin, Pavel 3
Saag, Kaimar 3
Subbotin, Igor 3
Cinikas, Marius 3
Sidorenkov, Andrei 3
Harin, Jevgeni 3
Malov, Deniss 3
Volodin, Aleksandr 3
Lilander, Michael 3
Sillaste, Ats 3
Zils, Vitalijs 3
Issakov, Anton 3
Tutk, Rauno 3
Roman, Raido 3
Tamm, Joonas 3
Jürgenson, Markus 2
Junolainen, Erkki 2
Järva, Andre 2
Kimbaloula, Allan-Axel 2
Listmann, Erik 2
Mbu Alidor, Reginald 2
Voskoboinikov, Vladimir 2
Laitinen, Juuso Tapani 2
Peetson, Rasmus 2
Raudsepp, Andreas 2
Rättel, Artur 2
Giorgio, Russo 2
Vnukov, Denis 2
Silich, Kyrylo 2
Avilov, Vladimir 2
Dmitrijev, Aleksandr 2
Ivanov, Vladislav 2
Jevdokimov, Juri 2
Kozlovs, Vladislav 2
Kulinitš, Aleksandr 2
Mashichev, Nikolay 2
Tumasyan, Sergey 2
Rõivassepp, Sander 2
Andrejev, Vitali 2
Lvov, German-Guri 2
Tamberg, Tanel 2
Miller, Martin 2
Naggel, Martin 2
Saarts, Kristen 2
Sarapuu, Joosep 2
Kubber, Erkki 2
Lang, Tanel 2
Piir, Ragnar 2
Jääger, Enar 1
Kase, Martin 1
Lepistu, Brent 1
Kokla, Jan 1
Ferreira Rodrigues, Jorge Manuel 1
Kallaste, Ken 1
Mööl, Karl 1
Pürg, Henrik 1
Antonov, Ilja 1
Ojamaa, Hindrek 1
Cheminava, Igor 1
Dudarev, Igor 1
Tjapkin, Deniss 1
Elhi, Trevor 1
Hajdari, Ermal 1
Lavrentjev, Mihhail 1
Ogorodnik, Vladislav 1
Klimeev, Viktor 1
Paur, Kaspar 1
Ustaal, Martin 1
Välja, Lauri 1
Lomp, Timo 1
Varendi, Lauri 1
Kaljumäe, Marek 1
Sinyavskiy, Vlasiy 1
Smishko, Roman 1
Avdeev, Pavel 1
Smirnov, Dmitri 1
Hurt, Martin 1
Moks, Kristjan 1
Paju, Andre 1
Rääbis, Kevin 1
Suurpere, Geir-Kristjan 1
Tamm, Heiko 1
Könninge, Greger 1
Laurits, Taavi 1
Lauter, Envar 1
Vunk, Martin 1
Ilves, Indrek 1
Kapper, Sander 1
Kase, Martin 1
Kähr, Kristen 1
Kübar, Karel 1
Loigo, Sander 1
Post, Sander 1
Tukiainen, Sakari Ilmari 1
Taar, Robert 1
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustEi oska õelda kust sellised arvud.Aga naiteks ;Oma poiss eints on andnud 2.kohalise arvu sööte see aasta ,aga teda pole teps mainitud selles statistikasAlgselt postitas ööö Vaata postitustRomario,!või olen ma mingeid valesid mänge vaadanud!
Niisiis sööduandjad mängudes, kus Kalju väravaid lõi. Kursiivis on olukorrad, kus jalkaliidu protokolli järgi ei ole otseselt söötjat märgitud, aga vaatasin, kuidas sündis ja kes Kalju meestest võis viimasena puutuda. Sulgudes penalti teenijad. Ehk siis noh, fäntäsi mõistes nagu täisvärk ja nii. Nimi Puri käis kahjuks läbi täpselt ühe korra.
Tammeka – Purje, Purje, Purje
Paide – Voskoboinikov, Kimbaloula, Junolainen
Tulevik – Dmitrijev, Wakui, Wakui, Neemelo, Neemelo, (Lindpere)
Sillamäe – Voskoboinikov, Kimbaloula, Dmitrijev
Flora – Dmitrijev, Lindpere
Pärnu – (Purje)
Levadia – Listmanni tsenderdus äärelt ja kaitsjad lükkavad Lindpere jalale, Purje
Infonet – Purje
Trans – Reginald, (Lindpere), Listmann, Dmitrijev
Levadia – Purje
Pärnu – Rodrigues, Purje, Wakui
Flora – Wakui, Neemelo võtab kaitsjate puterdamise järel ise Luigendilt palli ja lööb ära
Paide – Listmann, Mööli karistuslöögi lööb kaitsja puhtaks ja Reginald vajutab otse õhust
Tammeka – Wakui, tartlaste omaväravale eelneb löök Wakuilt ja viimane puude Kimbaloulalt
Tulevik – Lindpere, Listmanni löögi järel põrkab pall postist Purjele, Lindpere, Nõmm eksib väljalöögil ja annab palli Purje jalale
Tammeka – Pürg, Wakui, Wakui
Trans – (Wakui), Neemelo
Pärnu – Junolainen, Lindpere, Lindpere, Pürg
Sillamäe – Lindpere, Lindpere
Paide – Neemelo, (Purje), (Neemelo), Lindpere
Infonet – Purje, (Mööl)
Pärnu – Dmitrijev
Infonet – Igonen tõrjub Puri nurgalöögi kõrgele õhku ja Purje on esimesena jaol
Levadia – (Neemelo), Reginald
Paide – Mööl
Sillamäe – Järva, Dmitrijevi löök põrkab kaitsja jalast Lindperele ette, Järva, (Kallaste)
Trans – Lindpere
Tammeka – Kallaste
Tulevik – (Neemelo), Lindpere
PS Ääremärkusena, et kui oli premiumliiga lehel söötja ära märgitud, siis klappis ülevaatamisel sajaprotsendiliselt. Neid asju ei võeta kuskilt laest "või mulle üks mees ütles" stiilis, inimesed teevad reaalset tööd, et see statistika paikapidav oleks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas gd77 Vaata postitustÄkki ta mõtleb söödu all lihtsalt söötu meeskonnakaaslasele ja mitte väravasöötu? Siis on ta väide ilmselt tõene.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar