Valige hooaja parim mängija!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2016
Collapse
X
-
See väide kuulub rohkem delfi rubriiki . Kui võrrelda konkurentsi ja harrastajate hulka jalgpallis ja võrkpallis siis jalgpall on üle kordades nii Maailmas kui Eestis . See on sama kui väita ,et suusatamise MM hõbe on kõvem kui tennise Grand Slami veernadfinaalikoht . Muidugi ei vähenda see meie võrkpallurite saavutusi , aga sellised võrdlused on lamedad .Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustEestlased ei oska lihtsalt vutti mängida. Võrkpall rahvusspordialaks!
Leave a comment:
-
Ma ei tea. Pole ju väga ebaloomulik kui eestlastele venelased ei meeldi. Reageerite siin juba nagu Taava Rõivas siis kui selle pagulaste maja nurka põletati natuke.
Leave a comment:
-
Guest repliedMul on ainult kurb meel sinu üle.Algselt postitas kesa Vaata postitustMeistritiitel aastal 2016 klubile, kus pole ühtegi eestlast, põlisrahvuse esindajat, on tõeline häbi eestikeelsele jalgpallile...
Lahtrisse "Ainult Eestis"
Kurb..
Sinu arust ainuke eestlane on Tamm ja Kask, siniste silmadega, kartulipruunide juustega, lumivalge nahaga, selline paks pärismaalane. Kes suudab olla nii loll ja mühaklik nagu oleks käinud ainult algklassides?.
Leave a comment:
-
Eestlased ei oska lihtsalt vutti mängida. Võrkpall rahvusspordialaks!
Leave a comment:
-
Jah, nii see paraku on...häbi.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKurb on ka see, et ainuke klubi, kus on põliseestlased, jäi ka napilt medalita
Leave a comment:
-
Kurb on ka see, et ainuke klubi, kus on põliseestlased, jäi ka napilt medalitaAlgselt postitas kesa Vaata postitustMeistritiitel aastal 2016 klubile, kus pole ühtegi eestlast, põlisrahvuse esindajat, on tõeline häbi eestikeelsele jalgpallile...
Kurb..
Leave a comment:
-
Meistritiitel aastal 2016 klubile, kus pole ühtegi eestlast, põlisrahvuse esindajat, on tõeline häbi eestikeelsele jalgpallile...
Kurb..
Leave a comment:
-
Sellist Pärnut pole meistriliigale kindlasti vaja. Sitt ja kammaijaa, muud midagi. Kõigil poogen, varumehi oli vist kolm üldse. Juhul kui püsima jäädakse tuleb väga kõvasti restardi nupu kallale minna.
Leave a comment:
-
Kuigi ilm oli väga hea täna, oli Pärnus masendavalt vähe rahvast. Kas asi piletihinnas või selles, et meeskond on sitt?
Leave a comment:
-
Õhtulehe kajastus tänastest mängudest:
7 VÕTIT | Lasnamäe ramm osutus Nõmme omast vägevamaks, Nõmme Kalju – FC Infonet 1:2
VIDEO | Eesti meister Dmitri Kruglov: loodan, et Infonetti ootab väga suur areng!
Ats Purje: Eestis teenivad mängijad boonuseid ainult esikoha eest
Infoneti peatreener Puštov koostööst klubi presidendiga: mina austan tema arvamust, tema minu otsuseid
GALERII | Infoneti võidutrall Nõmme Kalju kodus
7 VÕTIT | Tiitlikaitsja andis edu käest ja jäi medalita, Levadia - Flora 2:1
VIDEO | Sünnipäevalaps Rimo Hunt hõbemedalist: patt oleks nuriseda!
Flora vasakkaitsja Markus Jürgenson: mängisime hooaja alguses liiga kaitsvalt
Igor Prins hõbemedalist: neljanda koha puhul poleks siin nii rahulik, kõigil oleks detsibellid üleval
Argo Arbeiter neljandast kohast: võib-olla pidev surve, et meil pole eksimisruumi murdis natuke teatud inimesi
Leave a comment:
-
See puuduv sang on vaid silmnähtav viga. See kupsik lammutati ikka totaalselt ära. Alt jalg oli totaalselt sodi. Igatahes peaks olema teel remonti
Palju õnne Infoneti inimestele!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Järvela punkerFC Infonet tähistas meistritiitlit nii intensiivselt, et Premium liiga võidukarika üks kõrv eraldus trofeest. Hiiu staadionil otsitakse tinutuskolbi.
Leave a comment:
-
Ma mõtlesin, et Nõmme mändide all toimuvad mingid suusavõistlused, millele pasundades kaasa elatakse.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustNagu mõnda 2010 MM mängu vaataks hiiul. Korralik pasundamine käib.
Leave a comment:
-
Mu algne sõnastus vist jättis mulje, et olen staadionil. Siiski olen elutoas tugitoolis ja vaatan arvutist mängu
Algselt postitas Jasper Vaata postitustInfoneti sektoris tundus populaarne ese. mujal ka?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: