Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti jalgpallitaristu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Myrgel
    replied
    Maru vahva oleks kui meite maal saaks ka kunagi talvel treeningmänge vaadata samuti nagu põhjanaabrite juures - pusaväel. EJL hallis vuti vaatamine on ikka üks korralik masohism. Need kiirgurid laes on rohkem psühholoogilist laadi. Tegelikus on tõenäoliselt see, et sinna halli talutavat temperatuuri tekitada ei ole antud tehnoloogia juures võimalik. Täna sai arutatud, et huvitav kas mingilaadne tribüüni altküte ei oleks efektiivsem kui kiirgurid? Esimene asi mis külmetama hakkavad on jalad, sest betoonist õhkub korralikult rõsket külma.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    "Me pole jalgpalliväljakute vastu, aga leidke neile sobivam koht."
    klassika.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
    http://parnu.postimees.ee/3993585/ma...eljakute-vastu
    Artikkel tasuline, aga lühikokkuvõte oleks siis selline, et läheduses elavate inimeste arvates hakkab häirima elu, kitsas ja trenne tehakse erga valgusega hilistel õhtutundidel. Omapoolse lahendusena soovitavad jalgpalliväljakud ehitada kohta, kus oleks piisavalt ruumi ja mis ei asuks elamupiirkonnas.
    Selgituseks mitte pärnakatele - praegu on antud piirkonnas võserik, kus käivad parmud joomas, noored keppimas ja suvalised möödaminejad sital.
    Jalgpallijobu, või mis selle halva tiitli nimi oli, väga väärilised kandidaadid need 54 tegelast, kes planeeringu vastu sõdivad.
    Valguse osas muidugi täielikud jobud. Aga staadionite aiad tuleks sellegi poolest paremad teha, sest hetkel on väravast möödalööjal kaks ohtu:
    1) pall lendab vastu värava taga olevat aeda ja läheb sealt välja ulatuvate orade tõttu puruks;
    2) pall lendab üle värava ja maandub halval juhul vastu elamut või parkivat autot.

Tõsi, hoopis olulisem küsimus on nende uute väljakute kvaliteet. Praegune (uus) kunstmuruväljak on juba põhimõtteliselt paar aastat tagasi väljavahetatud vanale kunstmuruväljakule amortiseerituse poolest järele jõudnud. Rääkimata sellest, et pool aastat on seal väljakul igikelts jne..

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Enam kui poolsada Pärnu Mai kooli lähedal elavat inimest ei taha, et Pärnumaa jalgpallikeskus rajaks koolist mere poole kaks jalgpalliväljakut.

Artikkel tasuline, aga lühikokkuvõte oleks siis selline, et läheduses elavate inimeste arvates hakkab häirima elu, kitsas ja trenne tehakse erga valgusega hilistel õhtutundidel. Omapoolse lahendusena soovitavad jalgpalliväljakud ehitada kohta, kus oleks piisavalt ruumi ja mis ei asuks elamupiirkonnas.
    Selgituseks mitte pärnakatele - praegu on antud piirkonnas võserik, kus käivad parmud joomas, noored keppimas ja suvalised möödaminejad sital.
    Jalgpallijobu, või mis selle halva tiitli nimi oli, väga väärilised kandidaadid need 54 tegelast, kes planeeringu vastu sõdivad.

Leave a comment:

• MartinEST
    replied
    Tallinna TV:Sõle jalgpallihall on juba enne avamist terveks aastaks ette välja müüdud

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas ööö Vaata postitust
    Ja olenevalt Sinust ei ole mina anonüümne.
    Oled korduvalt välja toonud, et sa pole anonüümne. Kohe huviga vaatasin kas kirjutad oma profiilis endast. No ei kirjuta. See, et keegi kedagi teab, ei tee teda veel mitteanonüümseks. Kindlasti on inimesi, kes tunnevad ka LeeMarxi.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
    Kas sa mõnikord peale virisemise muud ka teed? Delfi anonüümsete kommentaatorite sektor on sinusuguste jaoks.
    Ja olenevalt Sinust ei ole mina anonüümne.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
    Kas sa mõnikord peale virisemise muud ka teed? Delfi anonüümsete kommentaatorite sektor on sinusuguste jaoks.
    oo jõulud ja jüngrid!MOTT!Rahuliku jõuluaega kõigile.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Ma ei ole selle vastu,aga me toodame nagu massi,et kellegi ees kelkida.Juhtub aga mingi protreener kinga saama ,tekib kohe küsimus ,kes saab asendada.Usun nagu koolis on kvaliteet olulisem,kui kvantiteet

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Kas tulemused tuleks siis võimalikust väheste treeneritega? Ma ei saa su loogikast nagu aru.
    Kuidas sa näed midagi negatiivset treenerite koolitamises
    Ma ei ole selle vastu,aga me toodame nagu massi,et kellegi ees kelkida.Juhtub aga mingi protreener kinga saama ,tekib kohe küsimus ,kes saab asendada.Usun nagu koolis on kvaliteet olulisem,kui kvantiteet

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Kas tulemused tuleks siis võimalikust väheste treeneritega? Ma ei saa su loogikast nagu aru.
    Kuidas sa näed midagi negatiivset treenerite koolitamises
    Lihtsalt varsti muutub koomiliseks,et meil on rohkem paberiga jalka treenereid,kui koolides keka õpse.Aga kus on tulemused.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Lihtsalt varsti muutub koomiliseks,et meil on rohkem paberiga jalka treenereid,kui koolides keka õpse.Aga kus on tulemused.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    600 uut treenerit ,tundub ka mingi õngena preemiarahade välja õngitsemist UEFAlt

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Ah, pole mõtet jälle saagi käima tõmmata mingil arengu või muutuste teemal. Kohe lendavad kohale urmar, asdf, chac jne kes kirjeldavad kui kirglikult ja ennastsalgavalt on EJL arendanud Eesti jalgpalli - liigahooaeg PEAB algama lumes ja PEAB lõppema novembri vihmas (sest Lätis ja Leedus on ka nii), noortetreenerid on meil super koolitatud, president on meil parim võimalik ja üleüldse oleme kohe-kohe finaalturniirile jõudmas.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
    Eino jumala eest, olgu siis. Või sa tahaksid koondise kohtumisi kunagi seal näha ja vaadata mängu üle jooksuradade?
    Erinevalt sinust olen ma seda seal juba teinud.Vastas olid vist Afgaanid ja mingid DDRi sats käis seal ka mängimas

Leave a comment:

Working...
X