Tõesti tõesti.. jäi 2 silma vahele..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustUuele Levadia ründajale korralik hinnalipik juurde pandud. 9,7!!!!
Hakkab rämedalt paugutama!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust13. augusti Kalev - Kalju läheb selle vooru alla, mis mängitakse augustis?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustEelmine hooaeg oli suvel mingi aeg võimalus lõpmatult üleminekuid teha.
See kord enam pole?Tasuta üleminekud ehk Wildcard
Seda žetooni on võimalik mängida pärast esimest mängunädalat ühel korral hooaja esimeses pooles kuni 30. juunini ja teisel korral hooaja teises pooles alates 1. juulist. Alates žetooni mängimise hetkest on mängus osalejal võimalik kuni mängunädala tähtajani teha piiramatult tasuta üleminekuid. Žetooni kasutamisest ei ole võimalik pärast aktiveerimist loobuda.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKui ma võtan endal "üleminekud" lahti, siis on kohe üleval eraldi kast "tasuta üleminekute aktiveerimine" ja "mängi". Kui just pole pärast 1. juulit seda juba korra kasutanud, siis peaks sul ka olema.
Äkki keegi tark vastab, aitäh!//
Kommentaar
-
Algselt postitas sibierski Vaata postitustTere. Küsimus. Kui ma aktiveerin omal "tasuta üleminekute aktiveerimine" zetooni täna (19.07) enne mängudevooru #20 tähtaja kukkumist ja teen piiramatult üleminekuid, siis kas see uus meeskond jääb mulle järgmisteks mängudevoorudeks ka alles (ehk on lõplik) või #21 mänguvooruks on mul tagasi mu enda vana meeskond, kes mul oli enne #20 mänguvooru? Kui see on see lõplik, siis kas siin Fantasys on ka variant, et ainult üheks mängunädalaks teha piiramatult vahetusi?
Äkki keegi tark vastab, aitäh!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKandub ka järgmistesse voorudesse edasi. Üheks nädalaks piiramatult vahetusi teha ei saa.//
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustKabajevit polegi veel?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar