Algselt postitas elx

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

PL Fantasy

Collapse

X
- 

Liidu söödustatistika on tihti kas pealiskaudne, ei viitsita söötjat leida, või vastupidi liigselt juhupuudete, rikošettide puhul sööte mittearvestav..
 - 

Miks Gilmorele Anieri värava puhul vs Levadia söötu ei anta?
Jalkaliidu kodukal samuti puudu.
Leave a comment:
 - 

Küsin samuti uuesti, 16.09 küsisin seda siin, 19.09 tuli e-mail ja peale seda kui saatsin enda andmed siis on siiani vaikus olnud.Algselt postitas ropsie Vaata postitustMillal nädala/ringi parimaid tasustatakse?
Leave a comment:
 - 

Voor ei ole veel läbi. Kolmapäevased Flora-Leva ja Harju-Kalju on ka Fantasy nädalas sees.Algselt postitas tarmuhha Vaata postitustMiks mul Mihhailov peale ei saanud, kuigi koosseisus märgitud Viidas ei mänginud?
Leave a comment:
 - 

Miks mul Mihhailov peale ei saanud, kuigi koosseisus märgitud Viidas ei mänginud?
Leave a comment:
 - 

x2Algselt postitas Jälgija Vaata postitustMillal nädala/ringi parimaid tasustatakse?
Leave a comment:
 - 

Ma saan aru, et hooaeg on pikk ja eriti enam ei viitsi aga kas Gero äkki peaks saama assisti Tammeka omavärava korral.
Samuti Antonov andis söödu Kivile.
Aga, keda huvitab, ma ei saa üldse aru, miks ma neid assiste üldse siis postitan.
Leave a comment:
 - 

Kui aega saate ja viitsite, siis pange Uku Kõrrele assist kirja Mairo Miili omavaärava puhul.
Leave a comment:
 - 

Paide ei ole Anieri registreerinud veel enda koosseisu.Algselt postitas ropsie Vaata postitustAnieri ei lisata Fantasysse?
Leave a comment:
 - 

Vaevalt, et viitsitakse juba kinntatud mängudel täiendusi/parandusi teha aga Levadia-Vaprus Aguyri väravale andis söödu Zakarljuka
Leave a comment:

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Leave a comment: