üleminekuid suht mõttetu teha - kui tahad pärast samu mehi tagasi osta, pole raha selle jaoks
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustüleminekuid suht mõttetu teha - kui tahad pärast samu mehi tagasi osta, pole raha selle jaoksFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas ronrein Vaata postitustKas mul silmad petavad või tõesti tekitati uus mängunädal? Hooaja teine pool on ikka päris keeruliseks ja segaseks läinud.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Ega midagi hullu poleks ka kui see nii jääkski, kuigi muidugi eks see oleks jällegi päris suur peavalu, et võimalikult palju mängijaid sellesse mängunädalasse saada nagu sel nädalalgi, aga see on ka üks fantasy võlusid. Aga kui muidu juba muuta siis üks loogilisem lahendus tunduks Kalev-Kalju ja Flora-Tulevik #30-sse ja Tammeka-Kuressaare praegusesse #32-se (varasemasse #31-sse) lükata kus see mäng juba ka varem oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustHahaa. Sander Laht Kalju vastu puudu - Kas Floraga Itaalias?
Algselt postitas QRkood Vaata postitustFloral topeltvoor?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Tere! Olen vb natuke kärsitu, aga esitan siiski mure. Aktiveerisin enne mängunädala algust žetooni "varumeeste punktid", aga nüüd kui voor läbi, siis varumeeste punkte mul arvestatud pole ja näitab isegi nagu oleks see "varumeeste žetooni nupp" endiselt nö kasutamata. Milles võib kamm olla? Tegin kõik reglemendi järgi, st aktiveerisin žetooni ja siis salvestasin koosseisu.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustTere! Olen vb natuke kärsitu, aga esitan siiski mure. Aktiveerisin enne mängunädala algust žetooni "varumeeste punktid", aga nüüd kui voor läbi, siis varumeeste punkte mul arvestatud pole ja näitab isegi nagu oleks see "varumeeste žetooni nupp" endiselt nö kasutamata. Milles võib kamm olla? Tegin kõik reglemendi järgi, st aktiveerisin žetooni ja siis salvestasin koosseisu.
Praeguse info põhjal on raske öelda, milles võib asi olla - kas inimlik eksitus või tehniline viga. Küll aga saame olla valvsad järgmisel korral, kui otsustad seda žetooni kasutada. Ole hea ja anna mulle teada, kui oled jälle žetooni aktiveerinud, et saaksin selles veenduda ning oleks olemas tõestus, kui süsteem varumeeste eest mingil põhjusel punkte ei arvuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustSulle ei ole varumängijate eest punkte arvestatud, kuna meie andmebaasis ei ole märget selle kohta, et oleksid žetooni aktiveerinud.
Praeguse info põhjal on raske öelda, milles võib asi olla - kas inimlik eksitus või tehniline viga. Küll aga saame olla valvsad järgmisel korral, kui otsustad seda žetooni kasutada. Ole hea ja anna mulle teada, kui oled jälle žetooni aktiveerinud, et saaksin selles veenduda ning oleks olemas tõestus, kui süsteem varumeeste eest mingil põhjusel punkte ei arvuta.
Kommentaar
-
Küsin seda kolmandat korda juba aasta jooksul. Miks te ei pane seda PL fantasy, mängude sektori alla? Miks peab olema fantaasia mänguline mäng meie PL alateemas? Mis on selle eesmärk? PL teemad on niigi alakajastud teema ja seda eelkõige foorumi baasil, miks soccernet tekib olukorra, kus mingisuguses kuradima mängu teemas on rohkem arutelu, kui reaalses jalgpalli? Vabandage, aga ma ei mõista seda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKüsin seda kolmandat korda juba aasta jooksul. Miks te ei pane seda PL fantasy, mängude sektori alla? Miks peab olema fantaasia mänguline mäng meie PL alateemas? Mis on selle eesmärk? PL teemad on niigi alakajastud teema ja seda eelkõige foorumi baasil, miks soccernet tekib olukorra, kus mingisuguses kuradima mängu teemas on rohkem arutelu, kui reaalses jalgpalli? Vabandage, aga ma ei mõista seda.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar