Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Huvitav,huvitav! Mängis justkui edukalt aga lepingut ei saanud. Või oligi ainult selle eesmärgiga sinna saadetud ,et mängib vaid pool aastat.
Transil muidugi kasud sees.
Tasapisi hakkavad infrastruktuuri asjad Eestis paremuse poole liikuma.
Tänase uudise põhjal hakkab Narva linn staadioni renoveerima ja järgmiseks aastaks ehk saab ka Narva juba näiteks UEFA või Intertoto mänge omal kodus pidada. Juhul ,kui nad muidugi sinna jõuavad.
Homme siis transi ja Tvmk vaheline väga otsustav mäng,kas narvaad saavad hõbeda ja as tvmk ka üldse see hooaeg midagi saab.seda võis küll uskuda et narva medali eest võitleb aga seda et tvmk nii kahvatu on seda ei taht uskuda aga nii ta on kahjus läinud
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Väga bueno mäng Transi poolt Valga vastu... Ootan samasuguseid elamusi ka järgmisel kodumängul Tartu Maagi vastu Loodan et Flora vastu võetakse vähemalt viik ära, siis hõbe juba enam-vähem kindel
Narva Trans'le on päris oma toetaja tekkinud ja pealegi riigikeelt valdav.
Tore.
Mulle endalegi meeldib narvakate mängustiil, see mind ei sega ,et nad enamuses hallpassimehed või üldse vene kodakondsed on.
Narva Trans'le on päris oma toetaja tekkinud ja pealegi riigikeelt valdav.
Tore.
Mulle endalegi meeldib narvakate mängustiil, see mind ei sega ,et nad enamuses hallpassimehed või üldse vene kodakondsed on.
No olen pärit narvast, elan narvas ja olen eestlane :P ei oska öelda kas ainuke eestlane staadionil mängude ajal :P aga njah, jalkabuumi ei tule, see suht kindel... :P
küllap üks suurest kolmiku meeskonnast osta alex dubõkini endale.
Suur kolmik ? See siis Flora või Levadia ? Loodan et mitte, tüüp on noor ja väga hea mängumees... Bondarenko peaks sellistest kahe käega kinni hoidma
Kommentaar