Cekulajevs lõi hooajaga Ajaxile kuskil 17-18 väravat. Piinlik tõdeda, et Eesti hooaja väravate rekord läks mehele, kes ei löönud mujal läbi ja ei suutnud Euroopa mõistes üsna tagasihoidlikus rahvuskoondiseski hakkama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustCekulajevs lõi hooajaga Ajaxile kuskil 17-18 väravat. Piinlik tõdeda, et Eesti hooaja väravate rekord läks mehele, kes ei löönud mujal läbi ja ei suutnud Euroopa mõistes üsna tagasihoidlikus rahvuskoondiseski hakkama.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustKes meil siin suurimatest väravaküttidest välismaal väga hakkama on saanud? Noh, väravalöömisega ma mõtlen eelkõige mitte lihtsalt platsile saamisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustKes meil siin suurimatest väravaküttidest välismaal väga hakkama on saanud? Noh, väravalöömisega ma mõtlen eelkõige mitte lihtsalt platsile saamisega.
eks ikka Oper ja Zelinski Taanis
(viimane juhtis 01/02 hooaja algul isegi suurimate väravaküttide edetabelit)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustLol, mu FB lehelt käis läbi sponsoreeritud Keskerakonna postitus, et Nikolai Burdakov on nendega liitunud.
Kommentaar
-
Külaline
Kui mälu ei peta, siis NKB omal ajal juba oli antud erakonna liige, ka volikogu liige ja niisama paar korda Narva linnavolikokku kandideerinud.
Pole nagu uudis ka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar