Helsingborg - Trans.HENKE TULEB EESTISSE!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustHENKE TULEB EESTISSE!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga kas juba mitte kolm hooaega jutti pole yks eesti klubi 0-6 tappa saanud.kõige pealt flora ja nyyd siis kaks korda jutti narva?Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustKes veel lootis Larssonit kodukamaral näha, siis ärge enam unistage. Svenssonid võivad nüüd rahulikult oma varumehed Tallinnasse asja vormistama saata.
Tegelikult peab ütlema, et Trans oskab mängida ainult Eesti Meistrikatel. Iga aasta saadakse Euroopas kellegilt mingi totaalselt hale kaotus, kuigi ollakse Eesti liiga tipus. Isegi TVMK ja Flora oleks suutnud lasta vähem väravaid, Levadia oleks võinud heal päeval ka midagi müstilist korda saata.
Loomulikult Levadia ju ei mõelnud eelmine hooaeg UEFA Cup'i võidust, aga mängus Newcastle Unitediga, hoitit vähemalt oma ja Eesti Jalgpalli uhkust, Transil minu aravtes on jumala pohhui Euroopast, kuna seda ei suudeta üldkokkuvõttes võita, neid innustab ainult see, kui nad võivad tõsta pea kohale mõne karika. Kujutage ette, kui niimoodi mängiksid Eesti ja pealjud teised koondised. See oleks ju puha ebanormaalne. Selles suhtes peab Trans ennast käsile võtmaRien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
sa ikka paned jummala lampi...... vaevalt, et transil jummala pohhui on kuna kui nad suudaksid kasvõi ühest ringist edasi saada oleks see finantsiliselt kasulikum kui eesti meistritiitel(vist?)....pigem on probleem selles, et Narva mängustiil on pigem selline ründavam ja nad ei suuda kaitsta korralikult kui vaja on, sest selge on see, et helsingborgiga võidu rünnata nad ei suuda ja kindlasti peale Kuliku ei ole neil ka kaitses just mehed kellega euroopas võiks mängida..... Ma mäletan, et paar aastat tagasi mängis Narva Intertotot ja tallinnas kaotasid mingile belgia klubile kuigi domineerisid enamus mängu ajast.... ma ei mäletagi kes siis narva väravas oli , aga lasi paar kala ja oligi purgis.....võõrsil vist mängisid viiki hiljemfc pohmell
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar