320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Narva Trans

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Õhtuleht – uudised, arvamused ja meelelahutus, lisaks sport, galeriid ja videod.Sõnumid otse elust, veebis, mobiilis ja paberil!


    Paistab, et piirdutakse kerge laksuga tagumikule ja silma pilgutades näpuviibutusega.

    Kommentaar


      Pohlak lisas, et kogu kõnealune lugu peidab äärmiselt palju nüansse ning neid saab ta täpsemalt tutvustada alles täna pressikonverentsil. Küll mainis ta: "Nende UEFA dokumentidega tutvumine tekitas ikka paraja frustratsiooni. Saime kinnituse, et varasemast on veel musti mänge."

      Ma ei saa hästi nüüd aru, mida Pohlak silmas peab. Transil on varasemast veel musti mänge või liigas üldiselt?
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

      Kommentaar


        Võiks ikka väljarääkida mida see betrader näitas,kas levadia mängule oli palju panuseid pandud seisule 3-0 ning lootuse mängus peale punase kaardi saamist vastas meeskonnas hakati kohe panustama lootuse peale.Mingi huinjaa-muinjaa sogamine käib.Tundub,et EJL tegi sääsest elevandi.

        Kommentaar


          Nüüd võib 100% väita, et liigast välja ei visata, nagu ka arvata võis, kui nüüd mängijaid kah ei karistata, keda mitteametlikel andmetel 6, siis on küll ikka väga mööda.

          Kommentaar


            Ei no minge persse tõega.

            Kommentaar


              Algselt postitas Nohik Vaata postitust
              Suudad sa siis 100% ära toestada, et mäng oli kokkulepitud?
              Põhimõtteliselt on petuskeemid nii hästi läbimõeldud, et klubisid karistatakse nö spordikohtutes pea alati kaudsete tõendite põhjal. Võtame kasvõi Itaalia Calciopoli, kus Juventus saadeti Serie B`sse mõne kahtlase telefonikõne ja kahtlase mängu põhjal. Ühtegi kindlat väärteofakti samas tõestada ei suudetud ja arvatavasti ka ei suudeta. Sama asi Transi puhul- ega ühegi mängija pangakontole ei ilmu ühtäkki paarkümmentuhat krooni vaid need asjad käivad teisti.

              EJLi pressiteade oli siis selline:

              Arvestades, et:
              - UEFA-st saadud informatsiooni kohaselt on Narva JK Trans mängude tulemustega manipuleeritud nii Eesti Meistriliigas kui UEFA sarjade mängudel;
              Uskudes, et:
              - Narva JK Trans juhtkond ja osa mängijaid ei ole nimetatud asjaoluga seotud;
              Teades, et:
              - Narva JK Trans juhtkond sai kindla informatsiooni nimetatud asjaolu kohta esmakordselt;
              ja
              - Eesti Jalgpalli Liidule on tagatud informatsiooni laekumine mängutulemustega manipuleerimise kohta igakordselt selle toimumisel;
              Otsustab Eesti Jalgpalli Liidu juhatus eemaldada Transi Eesti meistriliigast ja UEFA sarjadest järgmise mängutulemusega manipuleerimise juhtumi ilmnemisel.

              See, et klubi juhtkond, kes palkas endale pool meeskonda kahtlaseid pallureid täis, on ilmsüüta on päris naljakas lugeda. Ei mingeid mängude tühistamisi, ei mingeid miinuspunkte (vähemalt ma saan asjast niimoodi aru)- täielik huumor minu meelest.

              edit: Ja mind ikkagi huvitab, mis mekk jääks jääks nt Paidele või Kuressaarele suhu, kui Lootus antud 3 punkti abil neid edestaks ja liigasse püsima jääks.

              Kommentaar


                Appi. Lausidiootsus. Kokkuleppemäng oli ilmselge ning ainus võimalus oleks liigast välja heitmine või 15-20 miinuspunkti andmine. OK, Burdakov pole ise süüdi, aga kui meeskonnas asja korda ei saa, siis võiks ikka mingi karistus järgneda. Kujutan ette, kuidas Ussoltsev ja Bondarenko oma sõpru nüüd Eestisse mängima kutsuvad. EJL võiks ka sinnasamusesse minna.

                Kommentaar


                  Algselt postitas eika Vaata postitust
                  Ja mind ikkagi huvitab, mis mekk jääks jääks nt Paidele või Kuressaarele suhu, kui Lootus antud 3 punkti abil neid edestaks ja liigasse püsima jääks.
                  +1

                  asdfgh

                  Kommentaar


                    sõbrad, ent samas on öeldud, et kui ilmneb järjekordne probleem, siis karistatakse täiega. seega kirik keset küla ja peaks ehk piisavalt motiveerima mitte jamaga tegelema. muidugi eks näis, ent ma arvan, et otsus on pigem mõistlik. Narva koheselt eemaldades kaotaks liiga ühe konkurentsi tekitava tugevama konkurendi ja kui tõesti esmakordselt selline info neile edastatud, siis kas esmakordselt ei peaks proovima natukene heaga mitte kohe kurjaga?

                    Kommentaar


                      Alleaaa!!!

                      Kommentaar


                        Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                        sõbrad, ent samas on öeldud, et kui ilmneb järjekordne probleem, siis karistatakse täiega. seega kirik keset küla ja peaks ehk piisavalt motiveerima mitte jamaga tegelema.
                        Pigem loodi pretsedent, kus esimese susserdamise korral antakse klubidele lihtsalt hoiatus.

                        Kommentaar


                          Ja kes on need 6 mängijat?Nimed palun.Või neid ei avalikustata ja nad võivad rahulikult edasi mängida?Täiesti uskumatu!

                          Kommentaar


                            Algselt postitas eika Vaata postitust
                            edit: Ja mind ikkagi huvitab, mis mekk jääks jääks nt Paidele või Kuressaarele suhu, kui Lootus antud 3 punkti abil neid edestaks ja liigasse püsima jääks.
                            +1

                            Eelmine hooaeg jäid need viimased koha sinna 20 punkti ringi , 3 punkti on suur osa sellest .

                            Kommentaar


                              Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                              ...kui tõesti esmakordselt...
                              Kuna Pohlak ütles, et "Lisaks saime UEFA-st informatsiooni ka selle kohta, mis on toimunud eurosarja kohtumistes eelmiste aastate jooksul", siis olgu lihtsalt mõtteaineks toodud link videole Transi 2009.a Euroopa Liiga avakohtumisest Rudariga (02.07)

                              , kus pöörakem erilist tähelepanu sekunditele 10-20. Ehk et mitte pahatahtlikult, aga pärast seda mängu kadus kodanik Lõsanov (kes suve alates oli tegelt päris hea) millegipärast täitsa märkamatult pildilt ära, veel vist augusti esimeses voorus käis korra platsil, ja seejärel kadus kui vits vette. OK, mängija võib ju tõesti 1 juhul 1000-st sellise momendi löömata jätta, ja sestap võiks talle ju andestada, või siis lahkus Lõsanov vabatahtlikult ja omal initsiatiivil ilma vähimagi surveta "ülevalt poolt"? Kusjuures kummalisel kombel pärast seda ei kaotanud Trans ju Meistriliigas ühtegi mängu.
                              Ja kui siin tolles Lootus-Trans video kommentaarides märgitakse, et Transi nr 21 jättis selles väravamomendis tegemata "tolle ja tolle", siis võiks ju vandenõuteooriatseda ja öelda, et seda nr 21 ja Lõsanovit seob teatavasti Merkuuri taust... Ja meie viimases suuremas kihlveoskandaalis olid keskmes ju ka tolle klubi taustaga tüübid...

                              Kommentaar


                                Ju siis pole teatud vennad ise ka puhtad...

                                Kommentaar

                                Working...
                                X