Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2018
Collapse
X
-
Hiiu staadioni valgustuse rahastas EJL. Wismari staadion 250000. Elva staadion 100000 ja laenu garantii. Praktiliselt kõigil kunstmurustaadionitel on EJL osaline. Ei viitsi rohkem otsida.
-
Majandusaasta ja tegevusaruanded saad Äriregistrist.Algselt postitas Nasfal Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]5851[/ATTACH] Saatsin kirja ära loodan, et suvatsetakse vastata. Ehk saaksin lõpuks rahulolu oma ellu tagasi ja saaksin olla sama badass nagu mehhanisaator.
Leave a comment:
-
Tuleb krediiti sulle anda, kiitus. Jääme vastuse screenshotti ka ootama.Algselt postitas Nasfal Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]5851[/ATTACH] Saatsin kirja ära loodan, et suvatsetakse vastata. Ehk saaksin lõpuks rahulolu oma ellu tagasi ja saaksin olla sama badass nagu mehhanisaator.
Leave a comment:
-
päring.jpg Saatsin kirja ära loodan, et suvatsetakse vastata. Ehk saaksin lõpuks rahulolu oma ellu tagasi ja saaksin olla sama badass nagu mehhanisaator.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMina oma poindiga pidasin rohkem seda silmas, et kui EJL on teada et Kalju oma korraldusega hakkama ei saa, siis kumb kaalub üle. Kas see, et tassida Kalju sellest välja aga ikkagi trahvi teha puuduliku töö ja pohhuismi eest või loota, et midagi ei juhtu ja kui juhtub siis mainekahjut lappida, sest meedias on sellises uudised klikimagnetid.
Ma ei saa aru, mis reservidest üldse räägitakse
natuke võiks sisusse süveneda. EJL on väga palju panustanud arvestades, et enamikel omavalitsustel on täiesti pohhui kas on staadion või kunstmuru.
Minu arust võiks Nasfal oma küsimustega otse EJL poole pöörduda. Usun, et kindlasti selgitatakse kuhu ja miks mingid ressursid lähevad.
Samamoodi sain mina oma turvalisuse teemalised vastused ja pilt on palju selgem.
Leave a comment:
-
Guest repliedSee reservide jutt oligi Nasfali jutule suunatud ja läbi aroonia põõsaste.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMina oma poindiga pidasin rohkem seda silmas, et kui EJL on teada et Kalju oma korraldusega hakkama ei saa, siis kumb kaalub üle. Kas see, et tassida Kalju sellest välja aga ikkagi trahvi teha puuduliku töö ja pohhuismi eest või loota, et midagi ei juhtu ja kui juhtub siis mainekahjut lappida, sest meedias on sellises uudised klikimagnetid.
natuke võiks sisusse süveneda. EJL on väga palju panustanud arvestades, et enamikel omavalitsustel on täiesti pohhui kas on staadion või kunstmuru.
Minu arust võiks Nasfal oma küsimustega otse EJL poole pöörduda. Usun, et kindlasti selgitatakse kuhu ja miks mingid ressursid lähevad.
Samamoodi sain mina oma turvalisuse teemalised vastused ja pilt on palju selgem.
Jah, nõus. Aga ma ei ole kindelt, et liit nö. väljatassimisega teeks kõige õigema otsuse.
Ja Nasfal, ühine turvatoetus. Turvameeskond, see on üks lihtsamaid ja loogilisemaid asju kui hakkad üritust korraldama. Ma siiralt usun, et Kaljul see asi raha taha ei jäänud. Eeldan, et on tehtud hooaja lõikes mingi leping, teatud arv turvasid igamäng. Neljale kodumängule tellida lisajõudu ei ole üüratu summa. Isegi kui pole lepingut ja tellitakse igaks mänguks eraldi, saaks samamoodi toimida ikka. Lisaks mendid tulevad ju tasuta. Miks vaevuda, kui sinu arust on EJL ainuke töö paarikümne aastajooksul A le coq ehitamine, siis sa oled rumal, sind päästab ainult jumal ja mul su jutust täitsa suva.
Leave a comment:
-
Jah 100 000 eurot tõesti eraldati Eesti suuruselt teise linna jalgpallikeskuse rajamiseks.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustSepa juures oli ka EJL rahastus, ühisrahastus oli üks osa sellest.
See väide näitab juba kui pinnapealselt sa sellesse süvened.
Leave a comment:
-
Sepa juures oli ka EJL rahastus, ühisrahastus oli üks osa sellest.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMillised? Alecoq arena, mis tuli riigi eelarvest lisana või Sepa staadion ühisrahastuskampaaniaga või millest me räägime?
See väide näitab juba kui pinnapealselt sa sellesse süvened.
Leave a comment:
-
Millised? Alecoq arena, mis tuli riigi eelarvest lisana või Sepa staadion ühisrahastuskampaaniaga või millest me räägime?Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustNasfal unustab meelega ära, et peaaegu kõigis Eesti jalgpalli objektide ehitustes on ka Jalgpalliliidu rahad.
Leave a comment:
-
Elektriarve elektriarve... ma tahan öelda, et EJL rahad, mis tulevad enamuses toetustest ja jalgpallireklaamist jne peaks suunama omakorda tagasi tervenisti jalgpalli. Teiseks sa räägid mõnest klubist... ma räägin, et kui teha näiteks mingi toetus ala turvatoetus, siis seda kõikidele klubidele võrdselt ehk su näide mingist elektriarvest on täiesti ebaadekvaatne. Eesti klubide eelarved on niigi viimasepeale tõmmatud, kus kuradi kohast sa koguaeg neid kümneid turvamehi orgunnid. Sellepärast ma räägingi, et EJL võiks ükskord käed persest välja võtta ja hakata oma eesmärki täitma ja tegelema probleemidega, mis hooajast hooaega kaasas käivad. Lihtne on ette dikteerida, et need mängud on turvariskidega ja orgunniga turvasid ja me seminaril näitame, aga raske on 10 miljoniliste rahahunnikute otsas näha seda, et niigi raha lugevatel klubidel ei ole see niisama puuotsas kasvav raha.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustPuht huvist. Mis kulud sinuarust peaks liit kandma mis on tavaliselt klubide pärusmaa ?
Kui kõige elementaarsema asjaga ei saada hakkama on vähe keeruline. Inimesed kes ei tööta kuskil klubis ega ka liidus, saavad ka ilmselt aru, et Flora-Levadia, Kalju-Levadia, ilmselt ka Flora-Kalju on suurema turvariskiga mängud kui teised. Nagu olid ka teatud Sillamäe mängud. Kas tõesti on siis keeruline orgunnida mõnele mängule 6 asemel 20 turvameest. Kuivõrd sellest on eelnevalt räägitud, ning jop ega Leva esimest aastat mürglit ei tee. On neid asju juhtun ju varemgi.
Sellessuhtes, kui nüüd näiteks liit taob turvad kinni. Järgmine hooaeg mõniklubi mõtleb, et kurat elektriarvet maksta ei viitsi, küll liit tuleb ja lahendab. Nii ka ju ei saa. Lihtsam oleks liidul nendest nimetatud põhjatutest reservidest võtta 10 milli. Teha kümme klubi, anda igaühele miljon ja lasku käija. Keegi ei pea kunagi muretsema, liit tuleb ja maksab.
E: Jah, EJL on koiges süüdi. Ilmselt ka selles, et Kostja mängida ei saa ja Teniste peaga läbi põranda proovis tungida.
Leave a comment:
-
Nasfal unustab meelega ära, et peaaegu kõigis Eesti jalgpalli objektide ehitustes on ka Jalgpalliliidu rahad.
Leave a comment:
-
Mina oma poindiga pidasin rohkem seda silmas, et kui EJL on teada et Kalju oma korraldusega hakkama ei saa, siis kumb kaalub üle. Kas see, et tassida Kalju sellest välja aga ikkagi trahvi teha puuduliku töö ja pohhuismi eest või loota, et midagi ei juhtu ja kui juhtub siis mainekahjut lappida, sest meedias on sellises uudised klikimagnetid.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustPuht huvist. Mis kulud sinuarust peaks liit kandma mis on tavaliselt klubide pärusmaa ?
Kui kõige elementaarsema asjaga ei saada hakkama on vähe keeruline. Inimesed kes ei tööta kuskil klubis ega ka liidus, saavad ka ilmselt aru, et Flora-Levadia, Kalju-Levadia, ilmselt ka Flora-Kalju on suurema turvariskiga mängud kui teised. Nagu olid ka teatud Sillamäe mängud. Kas tõesti on siis keeruline orgunnida mõnele mängule 6 asemel 20 turvameest. Kuivõrd sellest on eelnevalt räägitud, ning jop ega Leva esimest aastat mürglit ei tee. On neid asju juhtun ju varemgi.
Sellessuhtes, kui nüüd näiteks liit taob turvad kinni. Järgmine hooaeg mõniklubi mõtleb, et kurat elektriarvet maksta ei viitsi, küll liit tuleb ja lahendab. Nii ka ju ei saa. Lihtsam oleks liidul nendest nimetatud põhjatutest reservidest võtta 10 milli. Teha kümme klubi, anda igaühele miljon ja lasku käija. Keegi ei pea kunagi muretsema, liit tuleb ja maksab.
E: Jah, EJL on koiges süüdi. Ilmselt ka selles, et Kostja mängida ei saa ja Teniste peaga läbi põranda proovis tungida.
Leave a comment:
-
Guest repliedPuht huvist. Mis kulud sinuarust peaks liit kandma mis on tavaliselt klubide pärusmaa ?
Leave a comment:
-
Ma ei näe, mis on see EJL sisuline töö, mis natukenegi vilja kannaks. Mis infrastruktuuri areng on meil Eesti Jalgpallis tänu EJL nii suurelt olnud viimasel ajal? Jah sisehall mis sai 10 aastaga valmis ja muud nagu ei oskagi öelda. Ma tahaks inimlikult ka näha neid suuri saavutusi, aga ma ei näe.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustVot sellest viiulist ma aru ei saa. Sest sisulist tööd on tehtud küll ja tehakse ka veel. Ja seda mitmel rindel alustades solidaarsusmehhanismitest lõpetades infraga, millega tööd ka jätkatakse.
Selleks, et aru saada tuleb natuke süveneda ka asjadesse mida on tehtud.
Kui sa räägid igasugustest solidaarsusmehhanismidest jne, siis selleks et sinna panustada Uefa seda raha annabki. Teie jutust ma saan aru, et me peaks EJL tänulikud olema selle natukese eest mida ta on teinud, aga te unustate ära, et selleks sinna raha sisse suunataksegi ja see ongi EJL eesmärk 100%, et arendanda ja aidata Eesti jalgpalli.
Nagu Mehhanisaatori väide oli, et EJL korraldab seminare ja peaks ka nüüd ka Eesti jalgpalli meistriliiga turvameeskonda kinni taguma. Miks mitte kui selleks on võimalused olemas ja see looks turvalise õhkkonna. Selle kuradi jaoks see Uefa sinna rahasid taob ja selle kuradi jaoks ongi see MTÜ faking välja mõeldud. See ei ole mingi kuradi kasumit teeniv ettevõte vaid selle eesmärk on arendada Eesti jalgpalli läbi kõikide aspektide. Mis mõte sellel asjal üldse, siis on kui kõik peavad ise hakkama saama ja see organisatsioon lihtsalt korjab seda raha endale reservi ja ei kasuta.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: