Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• dareth
    replied
    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    No ei tea, pigem on mul Kalevi toetajana piinlik. Transile küll ilmselt vastu ei saa, aga viimase 10 aasta jooksul on klubis olnud liiga palju erinevaid kullaketrajaid.

Savitski lausa advokatuuri liige, ei oleks selliseid seoseid küll osanud oodata.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Natuke kütust Pohlaku vastastele

http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/...es?id=80680431

Leave a comment:

• seepolnudlahe
    replied
    Kas kalender on juba kuskil avalik?

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Nõus. Ma ei suuda ka parima tahtmise juures leida seoseid Kanniku ja algava vutiaasta vahel.
    Mingit vaenu pole vaid mure Eesti jalgpalli käekäigu pärast aastal 2018 ja edasi. Kui aastal 2017 tabab kõrgliigat sisuliselt kollaps, siis on midagi valesti ja pilgud suunduvad tahtmatult juhtide/juhi poole. Aastatetagune Kanniku jm. juhtumid toovad välja, et ammu on juba midagi valesti. Lihtsalt arutamise koht. Ei enamat.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Hooaja avavileni on kaks kuud, vaenejatel viimane aeg hankida jupp kangast ja oma fantaasiad tifode-banneritena staadionil lahti lüüa ning püroga rõhutatult kõigile nähtavaks teha

Midagi ajalooliselt positiivset Kanniku ajast ka:
    Nimelt lubati Kanniku ajal märjukese müük staadionitel, huvitav, et sooviavaldus tuli Levadialt läbi Indrek Petersoo

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
    Tegelikult võiks siin juba moded sekkuda. Kõik need vandenõuteooriad ja seletamised võiks mõlemalt poolt panna eraldi teemasse "Eesti jalgpallis kuulukad/teooriad". Tõesti ei viitsi lugeda Premium liiga teema alt ühte ja sama juttu 10ne erineva sõnastusega. Eriti veel teemasse mitte puutuvaid asju (Vesti, Levada ja Kuno seiklused).
    Nõus. Ma ei suuda ka parima tahtmise juures leida seoseid Kanniku ja algava vutiaasta vahel.

Pohlaku materdamiseks on juba koondise kaustas teema olemas, andke seal tuld. Sinna võib ka Levada ja Kuno tampimiseks omad teemad teha. Saavad kõik end ilusti välja elada ja äkki siis eksib ka mõni konstruktiivne postitus siia ära.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
    Vahet pole kes kirjutab, kuid kirjutus peaks olema neutraalne ja mingeid ajakirjanuslikke põhimõtteid jälgima.
    Schwede nimeline tegelane on aga Jalka peatoimetaja ja EJL palgal ning tema "analüüsid" on nii ühemõtteliselt ühte auku, et neil pole mingit tõsiseltvõetavust. Lõpetasin Jalka lugemise ära, sest viimaste numbrite "analüüsid" ajavad täiesti oksele. Stiilis FCI/Levadia/Kalju on saamatu punt, Eesti jalgpalli häbiplekid ja üldse võiksid nad maamuna pealt ära kaduda. Ainuke perspektiivikas ja tugevatel alustel klubi asub Asula tänaval.
    Ma ei mäleta, et 2004 oleks Jalka olnud. Aga akki ma eksin, palju aega mööda ka läinud.
    Sellega ma olen nõus, et alati pole Schwede artiklid kõige kõrgemast klassist. Aga väita iga ta lõigu kohta, et see on puhas propaganda. Ainult EJL ja Florat ülistav ning teisi maha tegev, on ka natuke küüniline.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Tegelikult võiks siin juba moded sekkuda. Kõik need vandenõuteooriad ja seletamised võiks mõlemalt poolt panna eraldi teemasse "Eesti jalgpallis kuulukad/teooriad". Tõesti ei viitsi lugeda Premium liiga teema alt ühte ja sama juttu 10ne erineva sõnastusega. Eriti veel teemasse mitte puutuvaid asju (Vesti, Levada ja Kuno seiklused). Tegelt sama probleem teistes teemades ka foorumis.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Ainult Neeme Korv ja Aripaeva ajakirjanikud on need oiged eks.
    Vahet pole kes kirjutab, kuid kirjutus peaks olema neutraalne ja mingeid ajakirjanuslikke põhimõtteid jälgima.
    Schwede nimeline tegelane on aga Jalka peatoimetaja ja EJL palgal ning tema "analüüsid" on nii ühemõtteliselt ühte auku, et neil pole mingit tõsiseltvõetavust. Lõpetasin Jalka lugemise ära, sest viimaste numbrite "analüüsid" ajavad täiesti oksele. Stiilis FCI/Levadia/Kalju on saamatu punt, Eesti jalgpalli häbiplekid ja üldse võiksid nad maamuna pealt ära kaduda. Ainuke perspektiivikas ja tugevatel alustel klubi asub Asula tänaval.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ja sinusugune arvab, et maa on lapik, ning Aivar teeb mingeid enneolematuid skeeme, mille kohta sul on tõestust null. Sama kui ma väidan, et Levada rahad tulevad läbi Krimmi otse Kremlist ja Kuno on Eesti Tony Montana kes istub Hiiul staadioni siseruumides suur hunnik ees ning ainult käseb, poob ja laseb. Null tõestust, aga Levada nimè poolest voib nii olla ja Nõmmel olid staardiilerid lausa pundis.

See mitte vastamine on nagu foorumis. Sulle ka osad kasutajad ei viitsi enam lihtsalt vastata, sest sellest august mida sa suuks nimetad tuleb lihtsalt full retarded paska. Johtuvalt sellest on lihtsam ignoreerida.
    Osad asjad tuleb ise tükkidest paika panna kõigide asjade kohta ei saa elus lugeda riigikohtu otsust kohtuniku templi ja allkirjaga. Ja las nad ei vasta vms, mida mind peaks huvitama mingid kitsa silmaringiga ainult eesti liiga fänlusele baseerunud konnad. Kui sa ainult sellist jama märtsist oktoobrini vaatad, siis ilmselge et ajud pehmed ja midagi sügavamat pea ei võta. Ma ei pane neile pahaks, ma tunnen kaasa.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas peters Vaata postitust
    Midagi muud ei ole, kui vanu ammu selgeks saanud lugusid meenutate siin, selmet uurida, kuhu ikka on kadunud Kalju eurorahad. Ei imest, kui siin poolpepu ise toimetab.
    Ilgelt tahaks ise ka teema kohta midagi lugeda aga ei leia materjali. Keegi paneks linke vm?

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sinusugune ei taha näha, et see sama Äripäev tahtis EJL väga õigustatud selgitusi rahade liikumiste kohta EJL ja selle tegevustes. Neile isegi ei vastata ega midagi, sest nagu kommunismis ikka tavaks lihtsam on ebamugavaid küsimusi tuimalt ignoreerida.
    Ja sinusugune arvab, et maa on lapik, ning Aivar teeb mingeid enneolematuid skeeme, mille kohta sul on tõestust null. Sama kui ma väidan, et Levada rahad tulevad läbi Krimmi otse Kremlist ja Kuno on Eesti Tony Montana kes istub Hiiul staadioni siseruumides suur hunnik ees ning ainult käseb, poob ja laseb. Null tõestust, aga Levada nimè poolest voib nii olla ja Nõmmel olid staardiilerid lausa pundis.

See mitte vastamine on nagu foorumis. Sulle ka osad kasutajad ei viitsi enam lihtsalt vastata, sest sellest august mida sa suuks nimetad tuleb lihtsalt full retarded paska. Johtuvalt sellest on lihtsam ignoreerida.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Sinusugune ei taha näha, et see sama Äripäev tahtis EJL väga õigustatud selgitusi rahade liikumiste kohta EJL ja selle tegevustes. Neile isegi ei vastata ega midagi, sest nagu kommunismis ikka tavaks lihtsam on ebamugavaid küsimusi tuimalt ignoreerida.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
    Sa ikka vaatasid ka kes delfi artikli autoriks on?

Mõned teemakäsitlused veel:

Viimases artiklis on tore lõik:

Eesti meistriliigast: «Korvpall valis meist teise tee, läks kommertsi peale. Nad palkavad hiigelraha eest välismaalasi ja vanu eestlasi ning spordiala areng tervikuna kannatab.

Meil on teine olukord ja strateegia. Meie viime esmalt liigamängud teadlikult lumehunnikute otsa, sest see on alale vajalik ja kasulik, ja alles siis tuleb toote kaubastamine. Või nii: anname enne kaubale sisu ja siis vormi.»

NB! Artikkel aastast 2011!

Leave a comment:

• peters
    replied
    Midagi muud ei ole, kui vanu ammu selgeks saanud lugusid meenutate siin, selmet uurida, kuhu ikka on kadunud Kalju eurorahad. Ei imest, kui siin poolpepu ise toimetab.

Leave a comment:

Working...
X