320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maardu Linnameeskond

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Viimases Pikk ette ja ise järeles mainis Kasper Eesti Ekspressi artiklit seoses Maardu arstiga. Endal ei õnnestunud leida, äkki keegi paneks selle siia ülesse palun

    Kommentaar


      Ekspress usutles ühe Tallinna suure haigla erakorralise meditsiini osakonnas töötavat meedikut, kes vahendas altkäemaksu eest võltsitud Covid-tõendit. Miks ta seda tegi?

      Kommentaar


        Tasuline. Kas on vihjeid, et ka mängijad said tõendeid?

        Kommentaar


          Algselt postitas Spordivoistlus Vaata postitust
          Tasuline. Kas on vihjeid, et ka mängijad said tõendeid?
          „Ma olin kogu meeskonnal soovitanud end vaktsineerida, agiteerisin, et minge, haiglad on täis, meil on meditsiinis suured probleemid! Tean üht jalgpallurit, ta põdes koroonat, hiljem oli pool aastat hingamispuudulikkus, ta ei saanud treenida. Aga mida see tähendab professionaalse jalgpalluri jaoks? Üks jalgpallur ei tahtnud vaktsineerida. Ta reaalselt kartis. Ka tema vend polnud vaktsineeritud. Ja nad palusid mind, et ma teeks neile fiktiivse Covid-tõendi, ütlesid, et nad on valmis maksma. Rääkisin, et ei, ma ei tegele selliste asjadega, see on suur risk,“ selgitab Meedik kuritegelikule teele sattumist. Siiski jäi ta ettepaneku üle mõtlema. Kui hea tervisega noored mehed haigestuks koroonasse, kui ohtlik see neile oleks?

          „Leidsin, et nad on noored mehed, absoluutselt terved inimesed, ei kuulu ühtegi riskigruppi. Pidasin seda, kui nad jätaks end vaktsineerimata, mitte väga suureks probleemiks. Ja kuna ühe noormehe osalemine turniiril oli vajalik, ta on hea jalgpallur, siis ma aitasin. Küsisin tuttavalt meditsiiniõelt, kas ta teeks sellise asja ära fiktiivselt. Raha eest. Olin loll lihtsalt. Tahtsin aidata.“

          Meedik ütleb, et teadis seda meditsiiniõde varem. Naine töötas Maardus asuvas koduõendusega tegelevas osaühingus Viasanus, tal on vaktsineerimisluba ja ta oli nõus noormehi „vaktsineerima“. Lepiti kokku, et vennad lähevad 25. oktoobril Põhja-Tallinnas, Kari tänaval asuvasse Covid-19 vaktsineerimistelki.

          Kui jalgpallurid saabusid kokku lepitud ajal Kari tänavale, olid nad Meediku üllatuseks kaasa võtnud veel kaks inimest. Enne „vaktsineerimist“ istuti Meediku autosse, kus anti üle raha – võltsitud Covid-tõend maksis soovijale 300 eurot – sellest 150 läks Meedikule vahendamise eest ja sama palju sai meditsiiniõde.

          Kommentaar


            Suht odav hind meil siin korruptsioonil.

            Kommentaar


              Maarduga on selles loos seotud ainult vaktsineeriv meditsiini õde. Eks mängijate nimed tulevad välja kohtuistungil.

              Kommentaar


                Miskit uudiseid ka klubil? Kuidagi jõle vaikselt toimetavad...

                Kommentaar


                  Maardu ja Viljandi loobumist ei saanud ka Tribüün mainimata jätta. Ja kuna enda tervis vedas alt, siis pidime vana hea zoomi kõne tegema ja selleks sobivad aktuaalsed teemad kõige paremini.

                  Instagram

                  Twitter

                  Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                  telekavaataja.blogabet.com

                  Kommentaar

                  Working...
                  X